- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Szerinted mennyibe fognak kerülni ezek a vga-k 2-3 év múlva?
Arról nem is beszélve,hogy aki szereti mindig az akt. toppot megvenni,annak kb. 1 év múlva se ez lesz benne,persze van a másik véglet aki 5-6 évre "tervez" annak megint lényegtelen részben a 2-3 év.
Szerintem kicsit túl van ez lihegve. -
HSM
félisten
290 topikban írtam is, hogy én is MSI Gaming-et vennék 290-ből, egyszerűen azért, mert hasonló minőségű, mint a Tri-X Sapphire, de a +1 év gari hatalmas előny egy ilyen drága karinál.
Ugyanakkor egy 80-90K körüli kártyánál, mint a 280X-eim, inkább vettem a Vapor-X-et, és a Toxic-ot, minthogy a kevésbé jól sikerült MSI-t, aminek VRM melegedési gondjai voltak, vagy az agyonhype-olt Asus-t, amikről sorra hallom többhelyről, hogy hullanak el. A gagyi, bazári Giga meg szót sem érdemelt a 3 év garisok közül.
Ha nem lenne az MSI, tuti Sapphire-t vennék ebből is megint, ha fejleszteni akarnék, mert az Asus nekem itt sem jön be, dacára a jó teszteredményeinek (pláne, más tesztelőknél nem alakított ilyen szépet) a Gigában pedig nem bízom.
-
HSM
félisten
Nézd másfelől. Ugyanazért az árért jobb minőség adható, ugyanis kevesebb garis esetet kell beleszámolni az eladási árba, valamint vélhetőleg a userek is jobban vigyáznak egy 2 év garis cuccra, mint egy 3 évesre.
Amúgy halkan hozzáteszem, az Asus után a Sapphire-nek van a legkevesebb hibás ügye, utána az MSI szorosan, és a végén jól lemaradva a Giga... Szóval nem azért csak 2 év, mert gagyi. Ez csak üzletpolitikai kérdés.
(#42) ZeroDK: A 280X Toxic nálam nem gerjed, rezonál, meg semmi 3 ventivel. Viszont amit nem szeretek benne, hogy a hátsó venti alatt kisebb a borda, ami miatt más a hangszíne, mint a másik kettőnek, nehezebb belőni halkra. Ilyen szempontből nekem jobban bevált a 280X Vapor-X a 2 ventijével, ami alatt ugyanolyan a borda, és nagyon szép, semleges szélzajuk van, alulfeszelve még az is megúszható.
Amúgy a szimetrikus felépítés miatt nekem még ha hnagosabb is kellemesebb a Vapor hangja, mert egyféle, semleges szélzaj, nem többszólamú, mint pl. a Toxic. Persze, a Toxic se rossz, alulfeszelve kisebb órajelen az is nagyon csendessé tehető, de ha valaki csendmániás annyira, hogy a HDD motorhangja is hangos neki, ott ezek komoly difik.
Nálam ezért is vágta el magát az Asus a kétféle ventivel, kösz, nem kell nekem kétféle zajú venti, elég egyefélére jól belőni a hűtési profilt.
-
HSM
félisten
A referencia 290-es alkatrészei igencsak jóminőségűek.
Szvsz még sokkal jobbak is, mint amiből az Asus építkezett. Az MSI sem véletlen a refnyákot alakította át, de csak picit. Lehet, nyers erőben az Asus jobb, de minőségben a másik kettő, ami a fogyasztáson is meglátszik.
A 2 év gari nem a legjobb ez tény, de annak semmi köze a termék minőségéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest