Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #112 üzenetére
+1
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Th1sN04ll #50 üzenetére
Igaz nekem csak a Tri-X-el van tapasztalatom,de az hogy hangos,bazári meg ronda igen távol áll tőle.
Sőt a topikjukban olvasva inkább tünik a leghűvösebbnek pl. ,majd utána az Msi és végül az Asus (gigát nem említem,azzal asszem a topikjában sincs tapasztalat).
Szóval ha Hsm Sapphire fan,akkor a cikk meg Asus reklám,mert valahogy mást mutatnak a felhasználói tapasztalatok. -
N.Ferry
senior tag
Szerinted mennyibe fognak kerülni ezek a vga-k 2-3 év múlva?
Arról nem is beszélve,hogy aki szereti mindig az akt. toppot megvenni,annak kb. 1 év múlva se ez lesz benne,persze van a másik véglet aki 5-6 évre "tervez" annak megint lényegtelen részben a 2-3 év.
Szerintem kicsit túl van ez lihegve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest