Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #85 üzenetére
Remélem, majd valaki csinál ilyen tesztet.
(nekem se felbontásom, se 290X-em nincs hozzá sajnos.
)
(#86) matteo_szg: 280X fórumba is írtam, hogy nagyon kíváncsi lennék típusonként egy statisztikára, mondjuk a 280X karik közül az eladottakhoz képest hány % volt hibás, vagy hibásodott meg idővel az összes eladotthoz képest. Amelyik típusok érdekelnének, az az Asus DC2(T), Sapphire Vapor-X, Dual-X, MSI Gaming, Gigabyte WF3. Természetesen más márkából/típusból is jöhet, ha érdekes.
(#87) csabsz13: Tényleg ezt írtam. Ugyanakkor amikor már az 5. hibás Asusról olvasok rövid időn belül, akkor azért az feltűnik, hogy a többi típusból miért nem olvasok hasonlókat...
(280X Toxic-ból is csak 2 volt, ugyanannál a személynél ugyanaz a túlhúzás-szerű szemetelős hiba, de ott más is lehetett a baj szvsz.) ezenkívül Sapphire-ből egy Vapor nekem megdöglött, egy meg fórumtársnál lett ventibajos. MSI-ből nem rémlik hiba, a Gigánál meg nem is számolom, minek...
-
LGLuke
őstag
válasz
t72killer #70 üzenetére
Egyetértek veled!
Nekem az a legnagyobb problémám eleve a gyári hűtésekkel, hogyha tönkremegy, vagy csapágyas lesz a venti, akkor nem lehet csak ventilátort cserélni, hanem teljes hűtést kell.
2-3 év elteltével pedig nem minden VGA hűtő támogatja már a régebbi kártyákat, illetve vagy nehezen szerezhetőek be és/vagy nagyon drágán.
Na most az Arctic esetében cseberből vederbe jutunk, mert ugyan lehet halkabb és tartósabb is az a hűtő, sőt lehet még jobban is hűt, de megint csak nem cserélhető a ventilátor, ha csapágyas lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest