- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
válasz
RandomName #83 üzenetére
Én is így gondolom
.
-
Good_boy
kezdő
válasz
RandomName #81 üzenetére
Majd megkapod, hogy konteós vagy meg különben is a hvg az bulvárlap.
-
Good_boy
kezdő
válasz
RandomName #56 üzenetére
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy nem értetted amit írtam, vagy ez valami vicc, amit nem értek az alacsony intelligenciaszintem miatt. Emberbarátsági megfontolásból remélem, hogy segítesz egy ilyen eltévelyedett báránynak mint én.
Ha ennyire boncolgatjuk a szavakat, akkor trollok mint mesebeli lények nem léteznek, nem értem miért írtad ide. Másrészről a kerekesszékes emberek megnövekedett jelenlétét egy példának írtam, szerintem kár rugóznotok rajta. Lehet kiforgatni, viccelődni csak kérdés, hogy ki nevet a végén. A legjobb az, ha mindannyian nevetünk. De a helyzet az, hogy itt nem én voltam aki nem értette az írást. Szóval írhattam volna bármilyen betegséget, amik most vannak csak nem akartam felsorolni, mert előre feltételeztem, hogy értitek. A lényeg az, hogy olyan emberek ezreivel se találkoztam, akik azt mondták volna, hogy “bajom van, de nem tudják az orvosok, hogy mi”. Volt 1-2 persze, de ennyi nem. Így remélem érthető a dolog. Valamint azt se állítottam, hogy ha bekapcsolják ezt a töltőt, akkor mindmeghalunk 5 perc múlva. Azt írtam, hogy azert nem árt vizsgálgatni az e-szemetek egeszségre gyakorolt hatását. -
pusszycat
nagyúr
válasz
RandomName #56 üzenetére
És amit motor hajt az eSzék?
-
törölt tag
válasz
RandomName #47 üzenetére
Ő úgy emlékszem nem arról beszélt, hanem a 4-5G-ről. De amúgy ezek az indukciós cuccok még kevésbé hatnak rád, mert koncentrált mágneses tér, pár centire már kb nem hat.
Schuler888: Igen, a kínaiaknál épp most megy a pánik, hogy durván öregszik el a társadalom, és már hiába lehet több gyereket vállalni, senki nem akar. A század végére elvileg feleződik a népessége az országnak.
India és Afrika pedig még most van fejlődőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- 1
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest