- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
icecave #1064 üzenetére
Jó, ezt abszolút meglehet érteni, ha nálam nem működne rendesen az én felhasználási szokásaimmal, akkor engem is baromira zavarna, főleg, hogy nekem is van Yt Premiumom.
Szerintem is jóra sikerült az S21 széria, tetszik is, de én valahogy nem érzem azt a hatalmas fejlődést, tehát ha most nem akartam volna visszatérni iOS-re, akkor nem gondolom azt, hogy az S9+ -hoz képest lenne érdemben olyan változás, ami miatt azt mondtam volna, hogy le kell cserélnem azt egy újabb S-re. S10-nél, 20-nál valahogy ugyanezt éreztem, erős faceliftnek. Itt most írta valaki az Ultrát is, de az meg olyan hombár nagy, hogy az engem meg eleve nem is érint.
Ha esetleg a Watch-od tud EKG-t és szeretnél megválni tőle, akkor jelentkezz majd privátban!
Fél perc alatt tudnál eladni mindent a topicunkban, már az iPhonre is volt jelentkező!
-
Tin
veterán
válasz
icecave #1064 üzenetére
Google-tol en nem varok semmit, nalam a Facebook szintjen (legalul) van a ceg. Nalam peldaul a sajat oprendszeren sem kepes idoben kezbesiteni az ertesiteseket a sajat szolgaltatasai szamara, de ami meg szomorubb, hogy hetek (honapok) ota ez megy.
Majd egyszer lesz olyan YT kliens. Szerintem csak emiatt felesleges cserelned, ha amugy elegedett vagy az Apple okoszisztemaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged