- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosa
tag
Hehe sim nélkül 4 nap alatt 11 még jó de megkérdezem ha a polcon volt sim nélkül akkor mi fogyasztotta az aksid? Ugyanis gms, 3g adatforgalom, kijelző használat nem volt akkor mit hajtott a gép??? Képzeld én lerakom az asztalomra az aksit akármelyik telefonból fél év múlva beleteszem vissza a telefonba és láss csodát kb 15%-ot merült... VÁÓ
-
bosa
tag
10 óra + 16 óra az csak 26 óra... viszont ha neked egy éjszaka alatt 1 % akkor az 50 napos készenlét számolj kicsit, utánna beszélj. Asszonyomnak 3gs van és egy üzletnapot (7-18) alig bír ki ha 3-4 órát használja (játszik telefonál netez) ezzel szemben nekem nexus s állandó 3g illetve ha itthon vagyok wifi kb 3 óra net + telefonálás és így 26-28 óra. Ennyit a widget zabál...
-
bosa
tag
Én azt arra írtam hogy az android sokkal több mindent támogat csak úgy mint a régi winmok..
Ahhoz hogy támogasson valamit driver kell nem pedig beleírni az oprendszerbe a másik meg az hogy a widgetek hol vannak az ipadban?? ott csak ikonok vannak még jó hogy gyorsabb mint az állandóan változó widgetek. szóval azt az 1ghz dual core procit mire is használja az ipad??? Jha a másik akkor az sd kártyáknak nincs értelme??? Akkor miért használja több millió ember???Ha nincs értelme akkor miért kapható hozzá külön??? -
bosa
tag
Nem azért a 2 forintért de nem tudom miért kell ennyire odalenni az apple termékek sebességéért... hiszen most mondták hogy pl egy sima sd slotot nem kezel le rendesen funkciójának mérten! Magyarul ha van egy forráskód ami 100 sor az jóhogy gyorsabb mint ami 10000! A winmo7 is... no multitasking 1ghz-es processzor mellett még jó hogy gyors... A csatlakozás meg szerintem oly mindegy ugyanis mindenki azt vesz hozzá amit akar, amire használni akarja... de az tény 1ghz dual core proci mellé nem biztos hogy csak játék-, mail-, fb-, netezés-re kéne használniSzép vékony az tény :-D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest