- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Korrekt Video, köszi.
(#318) erdoke :
Naaaa. Ez az apple mennyire jó fej, csak előtte vagy és használod, de a jó magyar kereskedő, ami állítólag meg világszínvonalon van
. Nem szereti aktiválni
. Na igen erről beszéltem, még jó hogy működik a piár, szolgáltatás meg nuku. Vicc...
-
erdoke
titán
Kicsit durva vicc, hogy már 4.3-as iOS-nél járnak, és 2011-ben nem tördeli át a szöveget, ha belenagyítasz. Komolyan azt várják, hogy a képet jobbra-balra rángatva olvassam az írást? Vagy ha apró betűs az oldal, akkor így jártam? Létezik valami normális böngésző iPad-re?
-
majom2
senior tag
Viszont a 120-ból csak "pár darab” a legolcsóbb variáns, a többség 3G-s... Vagyis brutális készlethiány lesz. Ez kb csak arra jó, h az Apple elmondhatja, h megvolt időben a rajt. Egyébként röhelyesek ezek a mennyiségek - főleg, h a legnagyobb kereslet a "pár darabos" készletre lesz.
-
rankesz
veterán
A hátsó kamera nem lehet csak 0.7 mpix, ha tudja a 720p-t.
1280x720 az 921000 pixel, szóval szerintem a hátlapi kamera minimum 1.3 mpix .
túl nagyot viszont szerintem nem tesznek bele mert akkor nem lesz mit elsütni a következő modellben...
Amúgy én is szivesen elfogadnék egyet, venni csak azért nem vennék mert most nincs rá keret... -
joey04
titán
A tokról le lehetett volna írni, hogy nem mezei tok:
Meglepetésként pedig itt a “Smart Cover”, ami egy az iPad kijelzőjét védő borító, amely mágnesesen kapcsolódik az eszköz oldalához. Amikor felnyitjuk, automatikusan felébred, amikor lecsukjuk, automatikusan elalszik majd a tablet.
teszt a helyszínről.
Annak kéne utánajárni, hogy a 4.3.ban a wifi hotspot funkció az tényleg i4 only?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- E-roller topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest