Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Korrekt Video, köszi.
(#318) erdoke :
Naaaa. Ez az apple mennyire jó fej, csak előtte vagy és használod, de a jó magyar kereskedő, ami állítólag meg világszínvonalon van
. Nem szereti aktiválni
. Na igen erről beszéltem, még jó hogy működik a piár, szolgáltatás meg nuku. Vicc... 
-
erdoke
titán
Kicsit durva vicc, hogy már 4.3-as iOS-nél járnak, és 2011-ben nem tördeli át a szöveget, ha belenagyítasz. Komolyan azt várják, hogy a képet jobbra-balra rángatva olvassam az írást? Vagy ha apró betűs az oldal, akkor így jártam? Létezik valami normális böngésző iPad-re?
-
majom2
senior tag
Viszont a 120-ból csak "pár darab” a legolcsóbb variáns, a többség 3G-s... Vagyis brutális készlethiány lesz. Ez kb csak arra jó, h az Apple elmondhatja, h megvolt időben a rajt. Egyébként röhelyesek ezek a mennyiségek - főleg, h a legnagyobb kereslet a "pár darabos" készletre lesz.
-
rankesz
veterán
A hátsó kamera nem lehet csak 0.7 mpix, ha tudja a 720p-t.
1280x720 az 921000 pixel, szóval szerintem a hátlapi kamera minimum 1.3 mpix .
túl nagyot viszont szerintem nem tesznek bele mert akkor nem lesz mit elsütni a következő modellben...
Amúgy én is szivesen elfogadnék egyet, venni csak azért nem vennék mert most nincs rá keret... -
joey04
titán
A tokról le lehetett volna írni, hogy nem mezei tok:
Meglepetésként pedig itt a “Smart Cover”, ami egy az iPad kijelzőjét védő borító, amely mágnesesen kapcsolódik az eszköz oldalához. Amikor felnyitjuk, automatikusan felébred, amikor lecsukjuk, automatikusan elalszik majd a tablet.
teszt a helyszínről.
Annak kéne utánajárni, hogy a 4.3.ban a wifi hotspot funkció az tényleg i4 only?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Warships
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Nem szereti aktiválni