Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
galaxys80 #55 üzenetére
eléggé a lelkedbe gázolhattam, hogy harmadjára is ismétled. De újra csak azt tudom felelni, hogy időközben megvilágosodtam szoftverkérdésben, és feltételezem, hogy idétlen időkig jó lesz az ipad szoftver/app-támogatása. - Ettől függetlenül kérem a 13éve megszokott oziexploreremet iOS-re...
-
válasz
galaxys80 #53 üzenetére
OK, szoftveres aggályok tisztázva, nem írtam bele egy HSZ-be az összes fenntartást. A microSD problémát megkerülhetem a 128gigás modellel, akkor viszont extra kiadással kell számolni.
Összefüggés a részemről: keresem a munkára megfelelő tabletet (jegyzetelés+topografikus térképek).
Összefüggés a te mondandódban: egy az egyben rá akarsz dumálni az iPad-vételre. -
válasz
galaxys80 #49 üzenetére
"Ne jöjjünk már a használt piaci árakkal könyörgöm."
Azzal jövök, amit ki kell fizetnem. Ez nem egy elméleti értekezés, hanem konkrét beszerzés/pénztárcanyitás előtt állok. A 2018-as ipad valóban versenyképesen lett árazva (használt ugyebár még nemigen van, bár én a német piacon látok párat), de az akksiidős aggályaim továbbra is fennálnak és microSD-t sem tud, márpedig nekem a 32GB kevés. (64gigás microSD karim meg már amúgy is van)
-
válasz
galaxys80 #47 üzenetére
#39-ben a hardveres aggályaimat írtam, miután a szoftveresről kiderült, hogy nincs aggódnivaló
.
Használtpiaci árakat nézek, garis LTE-s Tab S3-at 120kFt körül már tudok szerezni - ez ugye komplett megoldás s-pennel, míg a legolcsóbb használt LTE-s ipad +pencil kombó nem áll meg 200eFt alatt. (főleg, hogy a pencilhez vagy idei iPad kiadás vagy iPad Pro kell)
"Valamiért mégis jóval több iPad fogy."
...mint Tab S3. A helyes összehasonlítás összes ipad vs összes android tablet vagy ipad pro verziók vs Tab S3 verziók.Az összkép nagyjából így néz ki:
-
válasz
galaxys80 #31 üzenetére
Nem vagyok 100%-ban képben a store-ok állapotával, de a droid kb a telópiac 80%-át tabletpiac bő 50%-át adja, ebben bizony már nem csak a mindenféle apk-t lopó/warezoló Pistike van benne, hanem fizetős kuncsaftok, üzleti ügyfelek is vastagon. Így nem annyira meglepő, ha a fejlesztők elindulnak droid irányba, főleg,hogy az iOS hardveresen csak egy lábon áll, droidra pedig tucatnyi gyártó készít eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest