- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Asus-szal voltam meg megelegedve, de az egy felsö kategorias lap volt, M4A79T Deluxe, ha jol emlekszem, az olcsobbak talan nem olyan jok. Asrock lenne meg megfontolando, esetleg ECS, de azzal nincs tapasztalatom, Gigabyte-tal viszont vigyaznek, föleg uj szerianal, eleinte nagyon kiforratlanok a BIOS-aik (sajnos a kesöbbiekben sem az igazi) , szivtam is velük eleget.
-
audi100td
nagyúr
A Gigabyte "tamogatasahoz" kepest szerintem teljesen rendben van a Biostar, volt tölük lapom, stabilan müködött, a DDR3-as RAM-okkal sem vacakolt, egyedül a magfeldoldas nem ment gyari BIOS-szal, de akkor ez meg nem is volt ennyire divat, gondolom a kesöbbiekben megoldottak. A Sapphire amugy ilyen teren a beka segge alatt van, legalabbis ugy 1-2 evvel ezelött meg igy volt, talan azota jobban összpontositanak erre. AM3 alatt sok fele lapot probaltam es nekem az MSI valt be a legjobban, de ennek mar vagy egy eve, azota laptopot hasznalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged