- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
"Hihetetlen, de ugyanakkor örömteli, hogy az év egyik legjobban várt játéka, 4-5 éves hardverekkel is játszható."
Persze, mert a grafika is a 4-5 evvel ezelotti szintet hozza.
Dying Light utan ami szinten nagy tereket mozgat es sokkal szebb, mintha vissza mentem volna 2010-be.
-
daveoff
veterán
Az csak egy dolog, hogy sokféle konfigon elmegy a játék, de részletesség butítása komolyan a grafika élmény kárára megy, ami fontos eleme a játéknak. Szerintem pl még a 2XMSAA-val is nagyon durván szétesnek a kicsit távolabbi élek, ami miatt nagyon ronda lesz az egész. 4-8XMSAA-val, vagy FHD-nál nagyobb felbontáson biztos nagyon szép lehet, de oda még egy 980 is édes kevés.....
Szóval én nem mondanám jól optimalizáltnak, inkább csak széles skálán állítható a grafika, mindenki el tudja indítani a játékot, a látvány meg.... -
Lazsnak
tag
Szerintem a rendes(ebb) optimalizálás presztizskérdés volt a R*-nak a gtaIV bughalmaza után.
Wikoo: Szerintem legyen 1600*900, levedlett beállításokkal és szépen játszható lesz. Bár csak tippelem, de nagyon jól konfigurálható. Tesom 7870 atiján szépen fut, nekem asztali 760 gtx very high + fhd szépen fut, laptopom 660gtx nvidia is abszolút folyékony, hozza az fps-eket. Ha megelégszel alap beállításokkal szerintem elmenne a gépeden.
-
Dany007
veterán
Jó, hát azért az R9 290-es nem a gyengébbek közé tartozik és a 4690k sem épp netezős gépbe való.
Tehát már a rendszerkövetelmények alapján látni lehetett hogy igen szépen fog futni nálad.De a témához, az eddigi tapasztalatok alapján tényleg mindkettőn jól fut a játék. És meglepő, de örömteli.
Szal azért nem elképzelhetetlen dolog ez, hogy a rossz hírű 4-es port után összekapják magukat, már csak presztízsből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest