- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
GypsFulvus2 #63 üzenetére
Elnézést csak így jött le,mert nagyon kikeltél magadból... lehet én értettem félre... amúgy nekem is volt már egy-két gyenge pillanatom amikor majdnem ráugrottam egy buisness hangár csomagra,már nem tudom milyen hajó volt benne..csak aztán amikor a demot le lehetett tölteni akkor egy 780Tim volt,és hát nem ment valami jól.... ha jól emlékszem volt 50-60fpsem de hát csak úgy egy statikus hangárban rohangásztam.
Egyébként hatalmas lehetőség van a játékban,sokkal többet lehet belőle kihozni mint egy űrszimulátor...kíváncsian várom mi lesz belőle.
-
TTomax
félisten
válasz
GypsFulvus2 #58 üzenetére
Süt belőled a fanatikusság...
(#60) Menthirist
200 dolcsi azért nem kevés... nem tudom,értem én hogy támogatás meg minden... no majd ha lesz fps modul.Igazából senki nem tart pisztolyt a fejemhez,én speciel kivárok,de azért rá szoktam nézni,accom már van régóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest