Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #94 üzenetére
Najó...
Az igen, de az 5800 headset-e is sztem ilyen téren elég jó.
Ismerősnek meg megkért, hogy vasásszak neki Omnia 2-t.. Me ugye neki még 1 van, és azzal meg van elégedve, és tervezi lecserélni az utódra...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az oké, de most ha már headset, akkor sztem egyszerűbb, ha kapásból úgy is telefonál az ember, nemde?
@Napfénysüti: Ez kb annyival megoldható, hogy az 1ik fülest kiveszed a füledből, addig míg telefonálsz.
5800 headset mikrofonja sztem nem gyengébb, mivel nekem pulcsi alatt szokott lenni a táv, és úgy telefonálok, és senki nem panaszkodott, hogy nem hallana, még tömegközlekedési járművön sem..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jogos... DE, elég sok embert látok, aki még ha headsettel is használja a telót, akkor is kihúzza a headsetet, amikor hívják, vagy telefonál, bár ezt sem fogom megérteni máig, hogy miért..
Mert az oké, aki külön csak fülest használ, az jó, hogy kihúzza, de aki komplett headsetet, az miért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha most csati... Akkor a fülesé ha nem elforgatott 45 fokban, hanem úgymond felfelé álló egyenes, akkor nem fog megtörni a csati, vagyis tuti, hogy nem olyan könnyen.
De az is igaz, hogy mind2 pénzbe kerül, csak nem feltétlen mindegy, hogy mégis mennyibe.
De Kleroo leírta, hogy én mire is gondolok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem mondhatsz bármit, de ha a telóhoz lévő átalakító megtörik, vadászhatsz átalakítót, külön költség, 5800 headset-e megtörik, akkor a sima fülest is bele tudod dugni a telóba minden gond nélkül, nem kell újra headset-et venni...
Tudsz nekem mutatni olyan fülest, amit a samsung kütyüje nélkül bele tudok dugni a telóba?
És nem samsung márka?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
Nha, igen.. De a 2 már kicsit más kategória, árilag is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #9 üzenetére
Az ok, de mi van, ha az átalakító rész törik meg, vagy lesz bármi baja?
5800 headsete is szétszedhető, de ha neadjisten a táv rész döglik meg, attól simán bele tudsz dugni fülest, nem kell ezért átalakítót venni külön, újra.
@Straw: 20cm-es USB kábel? Én tavaly vettem a telót, ez van vagy 1 méter, hanem 1,5...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert az is Samsung.
5800 kiegészítőknél hozzátenném, hogy az újabb csomagokban már nincs bőrtok, szal tudtommal az már nem jár hozzá.
Más, tény, hogy az 5800 gyári headsete nem a legjobb minőség, viszont Jackdugós, ami nem elhanyagolható tényező, szal ha bármi gond van, simán csak vesz az ember egy olyan fülest, amit akar, és rádugja, nem kell külön átalakító, meg egyéb hasonló dolog... Szal sztem ez is egy elég fontos előny az 5800 malmára.
Mégegy dolog, a böngésző dolog Opera Mobile-al simán kikübszöbölhető. Sajna ez gyerekbetegség, még a 40-es soft-al is előjön. De sztem a wifi nagyon jó benne, nekem még semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest