- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
Dark Archon #66 üzenetére
Miért is lenne bukta? Mindig a 3D... Itt minden felhasználó 3D -ben tervez... Minden platformra megvannak az eszközök, azt nem kéne elvárni hogy mindenhol ugyan az legyen. Aki nem akar váltani az ne váltson aztán kész, nem kell kiokosítani mindenkit hogy az ő általa használt cucc máshol esetleg nem elérhető. Mert ez a Júzerek 99,999% -at egyszerűen nem érdekli.
Ebből kifolyólag vagy megszoksz vagy bukta a helyes kifejezés. Viszont ez a kettő inkább korlátoltságot takar jelen esetben...
Egy ami biztos a Win lassul és verziótól de inkább a felhasználótól függ a lassulás mértéke.Játékra nekem is van egy rommá installált Winfos a gépen ami kb 3 hónapja nem volt elindítva. Tegnap bekapcsolatam és miután fél óra elteltével még mindig kerreget valamit és használhatatlan volt a W7 kilőttem a retekbe... Majd ha lesz kedvem egy film közben magárahagyom h rendbeszedje magát...
-
Benőke
őstag
A Win 7 jobban fel van készülve az ilyen lassulások ellen. Ettől függetlenül a W7 is tud lassulni, de nem olyan mértékben. A Lassulás bajnoka a MikroFOS Vista csodája volt, még az XP -n is túltett. A legjobban az újratelepítéseket utállom, nem akarok időnként ujratelepíteni. Egy frissen felpakolt Winfos Registry -je már eleve tele van hibákkal, meg lehet nézni, tök mindegy melyik verzióról beszélünk. (A szerver is.) Kicsit elharapódzott a Registry, ami nem is lenne baj ha a programozók nem szemetestárnak használnák.
A W7 sokkal jobb de ettől függetlenül meguntam a sz@arakodást. Feltoltam egy Linuxot és nem érdekel az egész óbelebac rendszeröszeomlásostól, lassulásostól, virusírtóstól, rendszer hekkeléstől meg egyebektől mentesen atom gyors és pont. Néhány kattintásal telepítek programokat annélkül hogy a netet túrnám és letöltögetném. Ugyanezen a gépen a W7 meg sem közelíti ezt a sebességi szintet... XP ről meg ne is beszéljünk. Reménykedjünk hogy a W8 nem a Vista irányába halad hanem olyan szintű reparálást kap a W7 mint amit a Vista kapott a W7 -el. Akkor jó irányba megy az W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest