- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Lehet, megleplek, de ha nem fisfos gyermekjátékokkal forgatok (bocs, de a Sony A7 III is annak számít, mert csak tömörített kodekkel dolgozik), akkor tökéletesen lehet vágni a géppel. Átkonvertálom pl. RAW-ba vagy Proresbe, és megy a 4K, mint kés a vajban. Még akkuról is, mert tegnap elfelejtettem bedugni a töltőt. Igaz, 2 óra alatt 70%-ot merül, de lassulást nem tapasztaltam. Megdöbbentő.
-
Silenzio
addikt
Hát, ez most már nem igaz, csak tavaly cseréltem le az i7 3770-et, mert már kurv@ lassú volt 4K vágásra, plusz nem támogatta az nVME-t. Amiket csinálok, azokhoz egyszerűen már kevés volt, proxy-t vágásra meg nem mindig szeretek csinálni, csak ha nagyon muszáj.
Valamennyi trotty biztos hogy van, mert elég kaksi lakatos béla a sebesség rendernél, de az újabb vas előnyei is megmutatkoznak, pl. a h265 render vagy négyszer gyorsabb, mint a h264, régi procival pont fordított.
-
-
pzoleex
újonc
Itt el van vezetve a meleg, pont a gyári dobozában hevül fel 100 fokra a CPU (itt meg max 85 fok).
Egyébként sok mindenre alkalmas, bár ha mediaszerverben gondolkozik valaki, akkor vszínűleg jobb a kisebb teljesítményűt venni (4300u) és a gyári dobozában hagyni.
A többi pedig nem is hallás, hanem idegrendszer kérdése. Én például csak csendben tudok elaludni. Anyósomék csak és kizárólag bekapcsolt tévé mellet, őket az sem zavarná ha egy porszívó megy amíg nem harsogja túl a tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest