Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
I-Pod dokkolónak sok, hangrendszernek kevés, DVD lejátszónak drága ( bár a Pioneer lejátszók nagyon jók ).
A CD-ből mp3 funkciót pedig mostanság az eldobhatós lidlis - aldis - tecsós lejátszók is tudják.
Amúgy pofás cucc 60k-ért. -
plus44
veterán
Szívesen látnám magamnál, és egy 60k-ért drága sem lenne, egyáltalán.
-
kristof83
aktív tag
Naggyon jó cucc !!!!
Amióta új lakásba költöztem terveztem hogy Bowers and Wilkins Zeppelin-t veszek a tv alá, mert olyan gyönyörű és szépen szól, és pont passzolna a bútorhoz is. De egy kicsit sokalltam az árát, mert az iPod-on kívül nem sok mindenre jó, így már kétszer is elindultam megvenni aztán miután kipróbálgattam az istyle-ba hazamentem.
Viszont a teszt után tuti hogy ezt a Pioneer-t veszem meg. Majdnem ugyanolyan szép, sokkal többet tud, és pont feleannyiba kerül. Nem kérdés!!
Köszi a tesztet, nagyon hasznos volt !u.i.: amúgy .mkv-t is lejátszik, és .srt feliratot is hozzárendel a filmekhez?
-
PHM
addikt
Örömmel elfogadnám, korrekt kis kütyü.
-
JanFe
aktív tag
Nem nez ki rossz kutyunek...
-
rudymester
senior tag
Egy rádió még nem ártott volna bele, akkor teljes lehetne a vásárló öröme. Egyébként korrektnek tűnik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged