- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
I-Pod dokkolónak sok, hangrendszernek kevés, DVD lejátszónak drága ( bár a Pioneer lejátszók nagyon jók ).
A CD-ből mp3 funkciót pedig mostanság az eldobhatós lidlis - aldis - tecsós lejátszók is tudják.
Amúgy pofás cucc 60k-ért. -
plus44
veterán
Szívesen látnám magamnál, és egy 60k-ért drága sem lenne, egyáltalán.
-
kristof83
aktív tag
Naggyon jó cucc !!!!
Amióta új lakásba költöztem terveztem hogy Bowers and Wilkins Zeppelin-t veszek a tv alá, mert olyan gyönyörű és szépen szól, és pont passzolna a bútorhoz is. De egy kicsit sokalltam az árát, mert az iPod-on kívül nem sok mindenre jó, így már kétszer is elindultam megvenni aztán miután kipróbálgattam az istyle-ba hazamentem.
Viszont a teszt után tuti hogy ezt a Pioneer-t veszem meg. Majdnem ugyanolyan szép, sokkal többet tud, és pont feleannyiba kerül. Nem kérdés!!
Köszi a tesztet, nagyon hasznos volt !u.i.: amúgy .mkv-t is lejátszik, és .srt feliratot is hozzárendel a filmekhez?
-
PHM
addikt
Örömmel elfogadnám, korrekt kis kütyü.
-
JanFe
aktív tag
Nem nez ki rossz kutyunek...
-
rudymester
senior tag
Egy rádió még nem ártott volna bele, akkor teljes lehetne a vásárló öröme. Egyébként korrektnek tűnik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest