- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
krystman #139 üzenetére
Lesz különbség, elhiheted. Mint írtam vannak külön áramkörök azért még ott, meg visszacsatolások is.
Itt van pl ez, nézd csak meg, nem csak 1 kábel megy az ic-hez. Vagy amit fentebb is linkeltem. Ezeken a pár 100 ft-os alkatrészeken, múlik, hogy milyen lesz a minősége a cuccnak.
EQ-val kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha már egy hangrendszernél EQ kell, akkor ott nagy bajok vannak.
hackeeeee: Ha jól tudom, azért nekik is akadt 1-2 jó szériás cucca. Barátom is otthon magnat monitor hangszórókat használ, amik nagyon szépen szólnak. Pedig a magnat sem az a tipikus felső kategóriás cucc.Az a 75W elég jó szerintem.
Mondjuk érdekes, hogy a gyári adat 6/8 ohm, általában 4/8 ohm szokott lenni ha jól tudom.
dudika 10 szerintem a "hardwares" kódolásra gondolt, ami elég sokat számít. Szoftveresen bármelyiken megoldható, az eredménye már megkérdőjelezhető.
A hw-es dekóderek meg elég bonyolúltak, ezeket általában kiszokták spórolni. [link]
Pl ott van a logi z-2300, amire rá van írva, hogy thx. Ehhez képes hifi cuccoknál is elég magas áron van csak ez benne...
-
dudika10
veterán
válasz
krystman #139 üzenetére
Te most beszélsz össze vissza.
Mutass nekem egy drága hangkártyát amin csak és kizárólag optikai vagy koax kimenet van.
Azért fejlesztenek drága hangkártyákat mert professzionális célra nem jók az alaplapik. Stúdióban pl egymás mellett szokás használni a koax-ot és az optikait mert van egy olyan jelenség, hogy jitter ami mindig jelen lesz.
És igen, az integrált digitális kimenete mellett nincs túl sok értelme külön hangkártyát venni digitális átkötésre, kivéve ha a jittert szeretnéd a minimumra csökkenteni, mert már elköltöttél 1-1M forintot hangfalra és erősítőre.
EQ-t nem értem hogy jön ide megint csak
Drága hangkártyákat meg szokás még fejleszteni felvételi célokra (megnézném, hogy veszel fel mondjuk csak 2 gitárt normálisan egy alaplapival, vagy mondjuk a kondenzátormikrofonoknál hogy oldod meg a fantomtápot) és akár hiszed akár nem analóg kimenetet is lehet használni ahol nagyon nagy eltérések lehetnek.
Az Xfi-k meg Xonarok jóindulattal se nevezhetők egyébként felső kategóriás kártyának és általában nem is digitálisan szokták őket használni hanem analógon. Viszont digitálison is van értelmük, mégpedig az, hogy az alaplapi hangkártyák jelentős része (még) nem tud DDL-t vagy DTS-t ami ugyan csak szoftver kérdése, de ha nem tudja a hangkártya akkor fejedre kenheted a 6 vagy 8 hangszóród.finest: ajánlom figyelmedbe az #59-es hozzászólásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest