Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
krystman #139 üzenetére
Lesz különbség, elhiheted. Mint írtam vannak külön áramkörök azért még ott, meg visszacsatolások is.
Itt van pl ez, nézd csak meg, nem csak 1 kábel megy az ic-hez. Vagy amit fentebb is linkeltem. Ezeken a pár 100 ft-os alkatrészeken, múlik, hogy milyen lesz a minősége a cuccnak.
EQ-val kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha már egy hangrendszernél EQ kell, akkor ott nagy bajok vannak.
hackeeeee: Ha jól tudom, azért nekik is akadt 1-2 jó szériás cucca. Barátom is otthon magnat monitor hangszórókat használ, amik nagyon szépen szólnak. Pedig a magnat sem az a tipikus felső kategóriás cucc.Az a 75W elég jó szerintem.
Mondjuk érdekes, hogy a gyári adat 6/8 ohm, általában 4/8 ohm szokott lenni ha jól tudom.
dudika 10 szerintem a "hardwares" kódolásra gondolt, ami elég sokat számít. Szoftveresen bármelyiken megoldható, az eredménye már megkérdőjelezhető.
A hw-es dekóderek meg elég bonyolúltak, ezeket általában kiszokták spórolni. [link]
Pl ott van a logi z-2300, amire rá van írva, hogy thx. Ehhez képes hifi cuccoknál is elég magas áron van csak ez benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest