Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
dudika10
üzenetére
egyetértek veled teljesen,
viszont mind elfelejtkeztek a videokártáykról - digit jel esetén
manapság már nem az alapi koax/optika az egyetlen, hanem ott a videokártyák +1. hdmi kimenetén gyönyörű digit jel mehet az erősítőbe
ha csak hallgatni kell a zenét, akkor ez a legkézenfekvőbb és kompromusszim mentes -
krystman
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Ezt biztos jobban tudod nem szólok már semmit sem. Az EQ-t nem tudom miért emelted ki ennyire, mert csak pl.-nak írtam. Az X-fi-t és a Xonart én egyszer sem írtam, hogy felsőkategóriás lenne, nem tudom honnan szeded ez! De ennek ellenére én sem szeretek EQ használni. De egy kommersz rendszeren kénytelen az ember használni, mert ez nélkül nem igen szólnak semmit sem. De stúdiókba is használnak EQ-t, szerintem annyira nem elítélendő dolog. De nyilván FLAT hangzás a legjobb, egy jó rendszeren.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dudika10
üzenetére
Az utolsó rész nem igaz...
Mert pl az Nforce 4 Ultra chipset-es alaplapom (A8N-E) is küldte már a Dolby Digital-t és a DTS-t coax-al, viszont Dolby Digital Live-ot és DTS-Connectet még nem tudott, ez tény.. Nem tom pontosan, hogy mire gondoltál.
Viszont, az ALC889A alapból tud DDL-t, amint az Audigy 2 ZS-hez meg kellett vennem...
(#142) dudika10 : Nincs is vele probléma, eljátszadoztam én ezzel, mire behangoltam.. Meg vagyok elégedve velük.. bőven.
Nagyobb szobába megint más lenne, dehát kitudja, mikor kerülnek ezek nagyobb szobába. (ha kerülnek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen széket vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nagyobb szobába megint más lenne, dehát kitudja, mikor kerülnek ezek nagyobb szobába. (ha kerülnek