- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Speeedfire #124 üzenetére
Hát szerintem azért nem teljesen! Azért nem hiába van egy X-fi-be kb.52millió tranzisztor! Még a integráltba ennek a negyede! Azért rengeteg olyan funkció van egy külső hangkártyán ami az integrált csak alapokat tudja. E mellett nem mindegy,hogy a hang hogy van előállítva. Az integráltak pl.egy EAX-ot processzor terheléssel tudja csak megoldani, szoftveres úton, még egy külső kari mindent hardveresen tud végezni. Én még nem nagyon láttam olyan integrált h.karit ami izomból tud dolgozni. De nekem is a laptopba ilyen Realtech kártya van, és nem rossz a hangja ahoz képest. De amikor az asztalin az X-fi-n hallgatom ugyan azt a zenét, az teljesen mást szól. Sokkal több magas van benne, és a hangok nagyon tiszták. Addig nagyon jó egy integrált még egy X-fi vagy Sonart nem hall az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest