- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
válasz
krystman #120 üzenetére
digit jel (koax, optika) esetén szerintem nem sok mindent csinál egy hangkártya, vagy videokártya (akár hol is van) ami összefüggésben lenne az árával, az alkatrész minőségével.
szerintem csak a DAC (és analóg jelek, kimenetek) esetén van - nem is akármekkora - különbség a hangkártyák között
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
krystman #120 üzenetére
Mert szebben, dinamikusabban szól optikán mint az audigy 2 zs coax-al? Talán csak azért...
Nincs annyi mély, hát, a sub-om sokkal dinamikusabban tolja a mélyet, mint az audigy 2 zs-vel tette. A DD/DTS is sokkal másképp szól, mintha úgymond több hangom lenne. Én nem hallok több zajt, ha nem szól semmi, és feltekerem max-ra a hangerőt ugyanannyi zajt hallok, mint hallottam előtte...
Szal, analógon előfordulhat, hogy nem pont a legjobbak az alaplapi hangkártyák, ebben nem kételkedek, de nekem itt optikán kellemes csalódást okozott..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest