- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
15 ezer alatt úgy gondolom mindenképp jó a genius, én 1250x-t vásároltam már néhány éve, amikor még újnak számított, és nem volt róla teszt. Nem bántam meg, 10-12 ezer ft-ért jó a hangereje és a hangképe is. Hallottam már Logitech x230-t, úgy gondolom nem egy kategória, max árban, és olyat is csak az mondhat, hogy az az etalon, aki még nem hallotta a geniust. Nem véletlen az sem, hogy az x230 használtan 6-8 ezerért megy, az 1250x egyrészt ritka, másrészt 10 körül megy még ma is, akár újkorában. Azóta persze olvastam, hogy az új geniusok nem hozzák azt a szintet, amit várnánk tőlük az előzményekből, de az árukat megérik így is. Van még genius 360x a családban kb. 5-6000ft, vagyis olcsóbb az x140-nél, mégis sokkal jobb.
(20 felett viszont már inkább logitechet vennék, és vettem is, de az alatt mindenképp geniust tartom a legjobbnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest