- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Néha nagyon furcsára vált a hang, főleg halkan használva. Ilyenkor ha hangosítok legtöbbször rendbe jön. Van megoldás?
-
blueye
veterán
Használja valaki 9500S-sel, streaming videókra? Mik az optimális beállítások?
-
blueye
veterán
9500S: Mostantól ezzel használom, sokat dobott a filmek hangulatán egy "alapos" beállítás után. Valamiért a trafó megadta magát valamikor de egy vateráról beszerzett új trafóval a mai napig jól dolgozik
-
jambiyya
őstag
"A szett hangereje megfelelő, a termékben rejlő lehetőségeket nem is lehet maximálisan kihasználni egy közepes méretű (kb. 30 m²-es) szobában, mert bántóan hangos lenne."
Azért ez elég igényfüggő. Szerintem ez az eszköz nagy hangerővel jó minőségű hangot biztos nem tud előállítani, viszont a TV hangzásának javítására kitűnően alkalmas...csak nem ennyiért.
-
fecke78
senior tag
ez rohadt sok pénz ezért . Tv m hangszoroja napi használatra bőven megfelel hiradó első 20 perce , ha meg filmet nézek ott az erősitő
-
Danex
addikt
Nekem ugye az előd elődje van, ugyan úgy a 70-es széria, ott a mélynyomó azt hiszem 34Hz-ig jó az rtings tesztje alapján. társasházba több mint elég, 100as hangerőből 20 felett nem járt, de a dolby atmos mennydörgős demojánál nagyon szépen átjött a mély.
A wireless surround hangszórók pedig panelban előnyösek, hogy nem kell körbevezetékelni a szobát, illetve én mutatósabbnak is gondolom a nappaliban mint a rendes méretű hangszórókat a tv mellett.
De házba szerintem is időtállóbb egy épített rendszer. -
bteebi
veterán
"6 cm magas" - Hátö... aztán van benne hangszóró is?
És mindezt egy mini mélynyomóval, ami talán 50 Hz-ig lemegy, 260-ért adják. Oké, ez kompakt (tényleg az
) , és jóval jobban szól, mint maga a TV, de akkor már inkább egy dedikált erősítő, meg esetleg 2.0 vagy 2.1 mellé, és sokkal jobb lesz. Nem fair összehasonlítás, de használt cucc esetén meg pláne jóval jobb lesz.
-
Peti66
senior tag
A csatornánkénti hangerő korrekció egy tévút, az is volt mindig.A fő dialogushoz állítja a többi csatorna kimeneti jellerősségét.
-
szempi77
csendes tag
NAD erősítő is röhögve kijön ennyiből, arra két hangfal és ugyanott vagy előbbre vagyunk. Sztem 100 eFt nál egy ilyen se ér többet egyszerűen. Én is vettem egy klipsch-et igaz 65 eFt ért használtan. Kb ennyit is ér. Nem rossz de a nagy rendszer egyszerűen fényévekkel jobb.
-
nexplo
őstag
Nem vagyok otthon a hangprojektorok terén de igencsak vastag lett az árcédula... Ennyiből már komplett kis rendszert lehet venni.
-
hibavissza
veterán
Elég lehangoló, hogy az applikációban nem lehet karakterisztikát rendelni forrásonként. Ezeken a plasztik zajgenerátorokon teljesen más beállítás kell beszélgetős tv műsorhoz, filmhez, zenéhez. Ami még súlyosabb, hogy nem tudok elmenteni benne hangbeállításokat amit később a távirányítóval aktiválhatok. Az előre programozott hangbeállítások mind ugyan azt a magas-mély korrekciót hívják be. Nem jegyzik meg a sajátjukat. Kéne még gyalulni a szoftveres részen, de nem fognak, mert hosszú évek óta ugyan ilyen primitív.
-
Biztosra mondom ennyiért nem venném meg, egyszerűen nem éri meg az árát.
-
Hunter2
addikt
"hogy képes úgy együttműködni egy tévével, hogy közben szól annak saját hangrendszere is"
Ez nem TV függő?
-
törölt tag
Asszem picit sokat ivott az árazási osztály.
-
Danex
addikt
A lassan 2 éves HW-Q70R-hoz képest kb semmi fejlődés nem történt, kb valamivel alacsonyabb a késleltetés, de cserébe lényegesen gyengébb lett a mélynyomó, + hízott közel 80ezer Ft-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest