- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
törölt tag
Szerintetek VPN-es app esetleg megoldaná a problémákat, és lehetne használni az asszisztenst?
-
Divinity
őstag
válasz
Ujfelhasznal #15 üzenetére
Igazad van nem voltam egyértelmű!
Csak Angol nyelvre állított eszközöknél és még így se minden régióban működik. -
Az olcsóbb mobilok egyszerű asszisztenseit egyes helyen úgy hívják, hogy: főnök!
"Menj dolgozni!!!!" -
gusthy
veterán
Van az itt lévők között olyan, aki érti, amit ír, amikor leírja azt a szót, hogy "optimalizálás?
-
törölt tag
válasz
Ujfelhasznal #10 üzenetére
Nekem nem működik sajnos, biztosan régi az Android verzióm.
-
Divinity
őstag
válasz
Ujfelhasznal #10 üzenetére
Gondolom angolon van a rendszer nyelve.
És ez volt az alap feltevés.
Nekem is tökéletesen megy S8-on, angol nyelvű rendszerrel. -
Ujfelhasznal
tag
Nekem P10-en működik
Tudtommal a Now mostmár nem is kell, hogy fent legyen, elég a béta Google App.
Itt van egy videó is, egész jól elmagyarázza, csak van némi akcentusa(nem mintha nekem nem lenne
) :
akcentusos indiai csóka -
Norb€€€
aktív tag
Tök jó lenne, ha végre kilehetne választani, hogy az Asszisztens akkor is működjön, amikor magyar a telefon nyelve
És nem arra gondolok, hogy maga a hangvezérlés legyen magyar, és magyarul válaszoljon (bár nyilván jó lenne, de hát tudjuk...) csak hogy tudjak hozzá motyogni vezetés közben, anélkül, hogy kompromisszumot kelljen kötnöm az angol menüvel. -
Divinity
őstag
Épp ezért lett az Android Oreo (Go edition) projekt és hozzá ezek a "kiegészítők".
Na meg persze ott az Android One rendszernek. -
Dudikoff
csendes tag
Hogy függ össze az asszisztens a hardverrel? Nem csak annyit csinál, hogy felveszi a hangot, majd elküldi a felhőbe és a kapott válasz alapján megjelenít valamit a kijelzőn? Bár már sejtem a választ a kérdésemre és valószínűleg helyben fut a speech-to-text és a természetes nyelv feldolgozás is, különben nem lenne szükség a funkcionalitás megvágására.
-
atike
nagyúr
Jobb proci és több memória kellene nem hangasszisztens...
Igen, még ha filléres mobilokról beszélünk akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Assistant Go a Google kifejezetten belépőhardverre szakosodott szoftvercsaládjának új tagja.
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest