Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
a hideg kirázott amikor meg fordította a procit
-
stileboss
csendes tag
Uhh mik vannak. mondjuk szerintem hamar lebukosá válhat a dolog...
-
Black Dragon
addikt
Hát ez nagy
-
vergilx
őstag
azért a "proci" megnézése nélkül,a "hűtőről" is gyanús lehetett volna,hogy biza' turpisság van a dologban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
angyalpc2
aktív tag
úgy 10 év múlva ez a hamis processzor kurva drága lesz
a gyűjtők egymást fogják túllicitálni XD
-
Robi BALBOA
őstag
Mert ők azt hiszik, hogy értenek hozzá, mert voltak kétszer a számtek teremben meg háromszor a számtek boltban, és pont láttak egy gépet miközben szerelték és úgy gondolják, hogy ennyit ők is meg tudnak csinálni, ja persze és a végén oda lyukadunk ki, hogy agp-s vga helyett vesz pci-e és nem belevaló procit a régi gépbe és mindenki hülye csak ő nem.
-
Tomcat
őstag
-
Oliverda
titán
Pedig nem újdonság. A régi Pentium "1" CPU-kat is hamisították. A kerámiatokra rászitázott feliratot könnyen el lehetett távolítani és mivel akkoriban még jumper-ekkel kellett beállítani minden alaplapot, így amelyik CPU ment egy szorzó lépcsővel feljebb azt el lehetett adni magasabb órajelűnek.
-
Shono
aktív tag
hehehehehe sírok annyira hehehehe
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #127 üzenetére
Azért a műanyagdarab hűtő helyett és a blank kézikönyv már önmagában is khmm... intő jel. Ha valaki ért hozzá, akkor kapásból kiszúrja, hogy nincs rajta a műanyag védőlemez, de a bevágások hiányából felülről is észreveszi, hogy ez nem kóser. Ezeket nem kell nézni, mert annyira ordítanak, hogy akinek nem tűnik fel, az még egy darab krumplit is betolna a foglalatba, ha inteles dobozban érkezik. Mármint fénymásoltban.
-
Boxi88
őstag
Pénzhamisításról már hallottam, de proci hamisításról, most hallok először! Így egész viccesen hangzik, de ha én is vettem volna, biztos nem kacagnék!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
menalcas #126 üzenetére
Nézd...Nem mindenki olyan okos, hogy most jajjistenem ez biztos jó. Ha nagy örömmel vennél végre magadnak olyan cuccot amit lehet régőta szeretnél, lehet te sem néznéd, csak raknád össze, hogy mennyen már végre...
Mellesleg, lehet más is benézte volna, hiába ért hozzá, nem mindenki forgatja körbe 10szer a procit. Lehet bármit mondani, mert ahhoz képest felülről nem nagyon látszik, alúról van a gáz, a súlyát meg nem tudom, amúgyis ez az üzlet részről is egy vicc, hogy elvből síma fénymásolt dobozt nem vesznek észre, és ki is postázzák...
@Frenk: Jaja, azért is írtam, hogy jó végre itt is olvasni hírként.
-
RepeatSector
senior tag
NA EZ DURVA!!!!
én is voltam már hamisítás áldozata anno az sd ramokkal kingston sd matrica széria szám szépen 133mhz papiron tökéletes csak amikor a gépbe raktam 100mhz meg vmi kínai vacak visszavittem de nekem nem cserélték ki mert hogy működik a cucc -
válasz
Robi BALBOA #121 üzenetére
Az addig oke, hogy nem ert hozza, ez nem is lenne baj. De akkor miert nem bizza masra?
-
H.Ezredes
őstag
ez igazán cink..... :S:S:S:S
-
helkis
veterán
dúrva, gondolom pár okos aki válott i7.re még be is rakta a gépbe, az elégett alaplapot, tápot, stb.. is téríti az újtojás?
-
Perillustris
senior tag
Csodálkoztam is, hogy a kedvenc kínai kajáldámban minden menühöz ajándék proci járt...
Nem túl fer, mi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ideje látni itt is a hírt, én már elég rég olvastam...
Hát ez elég gáz mondjuk, hogy egy ilyen üzlet nem veszi észre a fénymásolt dobozokat...
-
r-chee
őstag
Lehet, hogy az ilyen procik Gyűjtői Kiadások
.
-
válasz
harlyngton #111 üzenetére
Azt ugy se olvassa senki.
-
harlyngton
tag
Még felhívnám a figyelmet az igen részletes használati útmutatóra is...
-
Paul119
addikt
ha már meglepi [link]
-
Intel Surprise
-
Tomate
veterán
Miért lenne hamisítvány? Procit nem kaptak, csak dobozt... Szóval csak a doboz van hamisítva.
-
Egzee
őstag
Na látjátok ezért is jó AMD-t venni
Csak viccelek... Szomorú!
-
Tidus
addikt
Ez csak azoknak probléma akik intel fanok, én soha nem térek át.
-
Silentfrog
veterán
green procik? igy kell sporolni az árammal!
-
Archer
őstag
válasz
Robi BALBOA #84 üzenetére
Tuti elvégezte a Gazdasági Főiskolát azért tud ilyen bonyolult következtetéseket is levonni
-
Zin
őstag
Tirexi looser
-
bocsika
aktív tag
Ez aztán a minőség ellenőrzés csúcsa.
Ez biztos a kamionról leesett verzió csak nagyon megütötte magát.
De most már legalább tudjuk hogy ha a józsefvárosi piacon veszünk i7-t akkor nyissuk ki, mert átb@sznak. -
AXisBOLD
addikt
válasz
Robi BALBOA #84 üzenetére
ez fel se tűnt. de szerintem a végtelenségig lehetne idézgetni.
valaki csináljon egy fan topikot! én nem vagyok elég gonosz
-
sislaciii
aktív tag
Elképzelem a vásárló fejét. Megrendelte az X58-as DFI lapot, 6giga 2200-as OCZ-vel, egy tripla radis Koolance blokkos vízhűtést, egy HD5970-et, már a régi gépét el is adta, mert minek, már csak a procit kell betenni, és müxik minden, nézi nézi, aztán utánzat van a dobozba.. szerintem elkezdte keresni a rejtett kamerákat, hátha ez a kész átverés.
-
Prof01
veterán
Hát ez szép.
-
Kíváncsi lennék, vajon tirexi anno mit szólt volna a videóján, ha ilyen kórájhetet kapott volna.
-
Tikakukac
titán
Szvsz az Intel reménykedett benne hogy a kamu példányokat majd csak kirakják a kórájhét villantós emberkék a szekrény tetejére, frász se gondolta hogy valaki használni is akarja, esetleg lehet hogy ezek az igazi procik, a többiket ami nekünk eredetiek pedig kis japcsi kölykök fejlesztették és adják el nekünk jópénzért
A videó pedig valami hatalmas, végignéztem a kórájhetes sorozatot, nem sok kellett hogy kitépjem a szürkeállományom
-
AXisBOLD
addikt
a folytatás se rossz. 7:28-tól...skytech mugen 2
de nem bántom tovább
-
Don't Panic
senior tag
nem drága ócó ezeöccá
-
danati
senior tag
Mekkorát nézhetett a csávó amikor kinyitotta a dobozt.
-
Paul119
addikt
eldzsia
-
DriderG
tag
Az agyában kevés a paszta! Ekkora parasztot! Van olyan hülye, hogy bele sem gondol, hogy az árából vehetne még RAM-ot is akár...
De a gépszerelési videójában már azt vártam mikor nyúl a magasfeszültségbe...
Mag azok a szakmai megjegyzések: "Az eSATA így hátra néz, nehezen hozzáférhető" (belső SATA2/SATA3 portokra), meg a "ilyen sűrűn van dizájnolva" (Processzorfoglalat melletti fémsapkás feszültség-tartó kondikra), meg, hogy "ez azért szebb, mint a másik, jobb ez a kék szín, meg lesz ventilátor itt remélem, úgy látom" és a "nem tudom minek az a sok LED ott benn... ..itt vannak ilyen tájékoztatók is" ááááá...... -
WD40
aktív tag
Már amikor a dobozt forgatja a videón, látszik, hogy a ventilátor lapátjainak nincs mélysége, csak egy sík kartonlap. Ezt senki nem vette észre, se a bolt, se a futár, senki?
Szerk: már ha tényleg olyan a doboz, mint a videón....
-
pottyantós
aktív tag
Kíváncsi lettem volna a vevő fejére amikor kibontotta
hová tart ez a világ...
-
Sicilian
addikt
Sajnos mindig vannak tróger emberek és lesznek is.
Az a baj, hogy mindig az ilyen trógereknek van lehetőségük
és pénzük, arra, hogy valamilyen céggel, átb....nak mindenkit,
akit csak lehet... -
Laci.M
senior tag
Valakinek intel proci occóé??
-
Gyuri27
félisten
Valami magyarnak kell lenni a dologban. Hisz ez magyar virtus a javából.
-
NKing
tag
Annyira azért nem energiatakarékos... de ha beszereled, akkor vagy fűteni lehet vele, vagy rövidre zárni az egész gépet. Szerintem bestof kategória egy jó kis prank-hez, pl a haver Core i7 gépében kicseréljük erre az eredetit, és megvárjuk, amíg a delikvens leül egy kicsit game-elni. Lesz szikra... aztán laposra vernek minket, és még fizethetünk is... de a poén priceless...
vagy nem
-
huszar90
aktív tag
hehe cukik lehetnek ezek a kínai procik. Ezek is tudnak két SIM kártyát kezelni?
-
Raymond
titán
"Newegg később elmondta, hogy az érintett beszállító közleménye szerint jelentették ki, hogy a hibás termékek csak egyszerű minták, ám mostanra kiderült, hogy komolyabb az ügy, így meg is szakították a kapcsolatot a hamisító céggel. Arról nincs adat, hogy ki szállította a hamis processzorokat, az azonban biztos, hogy nem a D&H Distributing volt, akiket a pletykák alapján tettek felelőssé az érintett vásárlók. Az ügyben valószínűleg a hatóság bevonásával folytatódik a vizsgálat. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi hamisítvány került a piacra, így jobb lesz vigyázni."
Mondjuk ha egy hir mar napokkal az utan jelenik csak meg hogy az ugy le is van zarva, akkor talan mar az egeszet fel lehetne dolgozni...
Newegg ditches distributor over Core i7-920 'demo units'
"Initial information we received from our supplier, IPEX, stated that they had mistakenly shipped us "demo units." We have since come to discover the CPUs were counterfeit and are terminating our relationship with this supplier. Contrary to any speculation, D&H Distributing is not the vendor that supplied us with the Intel Core i7-920 CPUs in question. "
-
Devid_81
félisten
Es ezek D0 vagy C0-as CPU-k voltak?
-
citrom904
tag
Ez csak akkor szar ha valaki kifizet egy zsák pénzt és nem azt kapja amit vásárolt!Én atomra felidegesedtem mert pl velem ez történt a minap!!!!
-
Joachim21
őstag
A Newegg mi alapján cseréli? Számlát nem tud nekem vki hamisítani, én meg fröccsöntöm a procit és az álhűtőt amit becserélek igazira
De félretéve a viccet, valaki itt nagyon megvezetett valakit, mert, egyrészt a beszállítónak nem érdeke, hogy a newegg ne tőle rendeljen, másrészt a neweggnek sem érdeke hogy mástól rendelj mert ők csak imitált egységeket árulnak.
-
iSonic
addikt
Hát nem semmi, ami már a processzorok körül is folyik..
-
Killing
addikt
A hűtő jó lenne belőle valakinek: [link]
-
Vazze, pont 1 hete van kint ez a hír a techpowerupon.
-
hemaka
nagyúr
Mintát hamisítani, LOL
-
Hunter2
addikt
Az lett volna az igazi hamisítvány ha olyan proci van benne ami lábkompatibilis az i7-el és még a CPUID is megegyezik.
Na majd ha ilyen lesz akkor lehet hamisításról beszélni. -
7Heads Drago
veterán
Kamu gépet csak kamu procival lehet építeni...
Csak lap legyen hozzá... -
DriderG
tag
A szerencsétlen úgy kapkod a videón, hogy pont a szövegre nem tud ráfókuszálni és pont a kibontást pillanatát nem tudja mutatni. Helyette úgy lengeti a kamerát, hogy elszédültem. De most tényleg mit csinál? Egyik kezével kibontja a dobozt, a másikkal vakarózik? Egyszerűbb lett volna fix helyre tenni a kamerát és úgy mutatni... Így az sem biztos, hogy abból a dobozból szedi ki... (persze akkor nem lenne botrány
) Egyébként elég viselt az a doboz ahhoz képest, hogy "új", szóval észre lehetett volna venni. Meg persze plecsnyi sem volt rajta szerintem, amit kibontáskor fel kell szakítani, meg nem zörögtek benne a fémalkatrészek, amik a ventillátor felfüggeszését szolgálják. Hülye volt a beszállító... ezt észre nem venni?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Perillustris #38 üzenetére
Biztos a "hamisítás" szóról jutott eszébe a tiroli tartományban élő honfitársunknak a kis megemlékezés, nem kell ezért egyből beszólni...
-
-
Paul119
addikt
válasz
Robi BALBOA #31 üzenetére
Áá ragaszkodnak a hagyományokhoz"oco,kabát alól"
-
h_143570
addikt
Ez az idezet meg a cik vegerol valo:
"
A Newegg természetesen térítésmentesen cseréli a problémás terméket egy hibátlan verzióra. Ettől függetlenül az eset körüli felhajtás továbbra is aktív volt, ugyanis az Intel egyértelműen tagadta, hogy a mintadobozai így néznének ki. Ezzel gyakorlatilag kiderült, hogy hamisításról van szó. A Newegg később elmondta, hogy az érintett beszállító közleménye szerint jelentették ki, hogy a hibás termékek csak egyszerű minták, ám mostanra kiderült, hogy komolyabb az ügy, így meg is szakították a kapcsolatot a hamisító céggel.
" -
Robi BALBOA
őstag
Akkor legalább már 975EE vagy 980X EE procit hamisítottak volna és szórták volna 200-300 dodós áron!
-
bartucc
addikt
Nem egyszerű
-
Egy IPEX-től származó 2000 darabos szállítmányból 300 hamis doboz okozta a botrányt.
-
tzsolesz
nagyúr
Ez kész.
-
Mondjuk ez a cim abszolute felrevezeto. Semmifele hamis processzorokrol nincs itt szo.
-
harlyngton
tag
Zsír, nem kell rá hűtő, halk...
-
theooracy
aktív tag
Mi ebben a különös? Az új 0 magos processzorcsalád...
Negatívba is kell fejlődni! -
Spor
csendes tag
Biztos agyvérzést kaptam vola!
Szerencsére én PH!-ról vásárolok.
-
Daneeka
senior tag
Én röhögtem volna ha valami DIP8 tokozású kis IC figyelt volna a dobozban.
-
P00By
nagyúr
válasz
PowerBuldog #16 üzenetére
Nano!
-
Tálydi
senior tag
Végülis, az eredeti ár töredékéért mondjuk polcra vagy kulcstartónak ideális lenne
-
Picturemaker
őstag
Ja, ez nem is hamisítvány, hanem az Intel új foglalata, csak már nem merik bevallani.
-
szombatitomi
senior tag
Ez azért durva.
"Elégedetlen vásárlók." Hát én is elégedetlen lennék.
-
Puma K
nagyúr
Rafkós banda.
-
Cane
őstag
Intel CORE i7 inside
Amúgy ez a 0 lábas változat?
-
Cukik ezek a kis KÍNAIK, már az intel procikat is lemásolják
funnyi -
eclipse006
őstag
Mekkora szemétség ez,nem szivesen fognék ki egy ilyet,mondjuk ez a veszély egyelőre nem fenyeget,hála az anyagi okoknak
-
CHIPman
nagyúr
"függetlenül az esett körüli felhajtás" Őszintén remélem, hogy csak elírás.
-
zazahoho
őstag
de ha megnézed a dobozt kívülről nem látsz különbséget,csak kibontás után
-
Oxi
aktív tag
Elég hálátlan dolog ezeket a procikat hamisitani - azonnal kiderül.
-
zola0601
tag
Ezért jó itt PH-n vásárolni!
-
P100
senior tag
Ez már vagy egy hónapos "hír"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest