- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szuper-t #173 üzenetére
1900Mhz fsb: ha te mondod.
Mit nem próbáltam ki?
Mit mondtam? Azt legalábbis nem, amit te állítasz.
Ez a bullshit már megint mi, hogy az E széria nem az Isten?
Miért lenne rossz? Miért, melyik a "jobb"?
Nah jó, én nem beszélgetek veled többet, mert ezt a sok baromságot már nem bírom. -
törölt tag
válasz
fordfairlane #166 üzenetére
Okok, csak én nem gondolkodok olyan hosszú távon.
Passz, ennyire nem vagyok jártas, még nem is foglalkoztam igazán a témával, csak megakadt a szemem egy-két dolgon. -
törölt tag
válasz
szuper-t #163 üzenetére
Nem nem arra célzás, hanem azt jelenti, hogy P4-en nem.
Igen, azt hiszem E6300@3150Mhz igen is elég mindenre.
Ilyen órajelen gyakorlatilag az E széria csúcsa.
És nehogy azt mond már nekem, hogy magasabb teljesítménnyel, mint az E sorozat legjobb processzora nem lehet manapság játszani. -
törölt tag
válasz
fordfairlane #159 üzenetére
1155-be kerülnek azok a procik, amelyek integrált videóvezérlővel lesznek ellátva. Szóval nem a játékosok foglalatja lesz.
-
törölt tag
válasz
szuper-t #156 üzenetére
Hát nálam nagyon nem állná meg a helyét.
Konkrétan egy mai játékot nem tudnék lejátszani vele... Korszerű grafikával megáldva...
Bluegene: Én csak 1 évet adnék neki. Esetleg 2.
A másik, hogy mások az igényeink. Nekem 5 év múlva nem lenne jó egy Qxxxx és most sem egy P4... -
törölt tag
Jaaaj emberek.
Ezt a Qxxxx 100 évre dolgokat felejtsétek már el.
4 mag nem maga az Isten.
Ugyanúgy elavul, mint a többi proci.Egyébként szerintem nem lesz olyan hatalmas nagy gáz ezzel a tokozással. Talán.
1366-ot úgyis csak a nagymenők vesznek, akik anno pl Extrém sorozatból válogattak. Szerintem nem sokan vagyunk.
1156: Szerintem itt mindenki megtalálja a magának való procit. Lessz olcsóbb, és drágább. Gyakorlatilag akkora választék lesz, mint most...
1155: Ezt max netezők,"ofiszolók" fogják használni, meg az olyanok, akiket az ilyen reklám dumákkal meg lehet fogni. Pl mint a manapság divatos netbook/nettop...szuper-t: Jaah, hogy te így gondolkodsz. Véleményem szerint az említtett procinak már régesrég lejárt az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest