- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
próbálom újrarakni a drivert, leszedte a régit - de nem engedi feltenni az újat. Mi lehet a gond?
A 1050Ti->2080Ti ugrást amikor csináltam, probléma nélkül vette, semmit se kellett állítgatni. Most viszont mind1, mivel próbálkozom, se a 417.35-ös drivertelepítő, se a WU (ez mondjuk egy régi, őszi drivert tölt le), se az eszközkezelőből a kicsomagolt driver mappájának betallózása nem segít.
Régebben group policyből tiltottam a vga-driver telepítést, de ezt a GP-t deaktiváltam, elvileg működnie kéne...
Ja, ddu-val megpróbáltam leszedni a maradványokat, de az se segített.
-
válasz
laceszgamer #17 üzenetére
Igen, nagyon érdekelne pár kolléga tapasztalata a zotacos szervizeléssel
-
-
-
Szuper, tehát übercsúcs tuningtechnikával, 500W fogyasztás mellett egy-egy pillanatra kivesznek belőle kb 10-15%-al többet, mint egy jobbféle mezei léghűtéses refkariból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest