Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Sz.tem is k....va jó ötlet!

Én rühellek bevásárolni. Ezért rendszerint 2 hetente egyszer megyünk. Igaz akkor ~ 2 órás a móka. Még plusz pénzt (kiszállítási díjat) is megérne ha nem kéne boltba menni és mindent meglehetne venni online.
Vagy akár így plakátról.Igazából tök mindegy, hogy látom-e a valóságban az árut vagy csak képen. Sajnos ma már sokban egyik se különbözik a másiktól. A húsok úgy vannak megvilágítva, az alma be van "viaszozva" hogy szépen csillogjon, de közben megfogni se lehet... Az üdítő is pont ugyanúgy néz ki egy újságban, mint a polcon (csak ott ugye 3D-ben)...
Szóval rohadt jó lenne ha csak a plakátról QR kódot beolvasva leadhatnám a rendelést amit aztán 1-2 órán belül ki is hoznának.
Megjegyzem van hasonló már Magyarországon. Webshopos megoldásban. Viszont ezeken a helyeken rendszerint nem lehet pl hentesárút rendelni. Ergo akkor a húsért mégis el kéne mennem a boltba, akkor meg már szinte mindegy. Plusz ahogy elnéztem még az ilyen webshopokban igen el vannak szállva az árak. Szintekkel több, mint a boltban plusz a kiszállítási díj... És így viszont már inkább végigkínlódom azt a 2 órát, mintsem ráfizessek 5-6 ezer forint pluszt egy nagy bevásárlás alkalmával. -
Kloden
senior tag
Nemtom, engem a telefon tapicskolása is lefáraszt (nemhogy egy bevásárlás), kitalálhatnának már igazán valami kevésbé megterhelőt, faxé kell megmozdulni hogy vegyek valamit...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Khan13
senior tag
Az ötlet alapvetően nagyon jó, de az a baj vele, hogy nem szeretünk vakon vásárolni. Az áruházban látom milyen a gyümölcs, én választok húst stb. Gondolom nem kell tovább magyarázzam.
-
Ivanovich
csendes tag
Ez nagyon jó!
Gondoljatok bele. Később jön egy reklámújság, minden termék alatt ott a QR kód. Te csak végig fotózgatod az x terméket és hip hop hamarosan kihozza a futár és nem kell elmenned megvenni.

Az meg lényegtelen, hogy nálunk balkánon ez életképtelen, mert nem is nekünk csinálják.
-
Apika
addikt
Ez szerintem is egy remek ötlet! Aki nem akar a boltokban vásárolni, így kényelmesen elintézheti...
-
Parson
addikt
Ez egy nagyon jó kezdeményezés, egy plusz lehetőség, valszeg nem fog megszűnni az eredeti bevásárlási mód sem. Kicsit továbbgondolva az intelligens hűtők köré is épülhet a szolgáltatás, ami azért lássuk be, hogy nem rossz dolog.
-
Put2
tag
Ez mekkora egy sz@ar.. Amikor bulira készül az ember megrendeli így a cuccot.. és a buli végére meg is jön...
Vagy hirtelen kéne valami... Lassú és bonyolult..az idősebbeknek. Szerintem ennek kis hazánkba nem lenne létjogosultsága, mivel a lakosság 80%-a nem rendelkezik okostelefonokkal... El tudom képzelni, h 100-an állnak a boltokban, kezükben a telefonnal, nyomkodják.. És szencségel, h megint L ment a térerőm..
300 méterrel odébb meg szép kényelmessen bevásárol az ember... De legalább munkahelyet teremt, lesznek söförök. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)