- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noisia
aktív tag
Az előző telómon (Galaxy A8 2018) annyira megszerettem/megszoktam a OneUI-t, hogy a nemrég beszerzett utódnál ez is vastagon beleszámított a szempontokba. Plusz a 4 főverzió+bizt.friss. ami a legfontosabb, mert én kb 4 évre veszek telefont.
Így lett a köv 4 évre A53, megkapom végig a friss androidot, lesz friss OneUI - örömbódottá. Egy nagyon jól testreszabható rendszer, legalábbis nekem maximálisan minden beállítható, amit szeretnék. -
vicze
félisten
Értesitési sáv továbbra is nem Pixel stílusú hülyeség hálaég, többi kb. lényegtelen.
-
Rinocerosz
őstag
Én szívesen látnék már valami motorháztető alatti javítgatásokat. Még mindig baj, hogy üresjáratban nagyon sokat eszik a telefon, térerő dolog is nagyon tudja gyengíteni, alkalmazások energiahasználata is elég kaotikus...szóval az üzemidőn. Kamerán becsülettel csiszolgatnak, de még mindig többet tudna.
Samsung - Google dolgot is... valahogy nem mindig érzem azt, hogy sikerült egyensúlyba rakni... (play-szolgáltatások).
Windows - samsung témaban is erősítenék... jó az irány ezzel az összekapcsolt telefon alkalmazással, de azért lehetne gördülékenyebb.Szóval lenne mit csinálni... persze sok pozitívum is van hiszen a frissítések nagyon szépen jönnek havi szinten, mostmár van 4 főverzió támogatás + bizt. frissítések... meg úgy a One Ui egy elég jó kis felület lett.
Remélem, hogy az animációkon túl is lesznek fejlesztések
-
ddaydome
senior tag
Szerintem a Samsungnak nagyon jó, összetett felülete van részletes beállításokkal. Azonban az energiahatékonyságon van mit fejleszteni.
Használtam miuit is, aminek nagyon jó energiakezelése volt, de sajnos a xiaomis hardverelemek olcsó összetevőkből vannak. A Samsungnál fordítva.
A legjobb nekem a stock droid felület volt. -
bmt50
senior tag
Minden évben várom, hogy valami látványos újítással jöjjenek ki, amiért érdemes lenne az S9-emet rootolnom, és feltenni egy Noble romot az aktuális One UI verzióval. Idén se látok akkora egetrengető fícsöröket, amiért inkább ne lett volna helyesebb 3.0 helyett 2.2-nek, 4.1 helyett 2.4-nek, vagy az aktuálist 2.5-nek hívni a Samsung felületét.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged