- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha személyeskedsz, akkor legalább helyesen írj hozzá! Jó tizenöt-húsz mm árméröjü kopás tiszta fémszínig gyakorlatilag fél év alatt nem kétkezi munkás környezetben elég nehezen elfogadható akár egy készüléknél is. Írtam egyébként bárhol is, hogy általános jelenség? Vagy addig jutsz csak, hogy jajj, almát bántanak, védenem kell, mert attól lesz jó nekem is? Na mindegy, ne szólj hozzám, én sem szólok hozzád.
-
Pete55555
addikt
Szerintem meg ez is nevetséges dolog, ahogy a "fogd máshogy" is az volt.
Emlékszünk. ünk??? kik ??? nekem válaszoltál, mire a többes szám?
megkapjátok... szintén nem értem a többes számot.Mondjuk ez is vicces: "a telefon háttértárjából rengeteg helyet foglal el az operációs rendszer, illetve a gyárilag, vagy a mobilszolgáltató által telepített, letörölhetetlen alkalmazások"
"A Samsung ... és ez az ő adataik szerint csak 6,85 gigabájt "
Nem lehet, hogy a szolgáltató csöszi tele cuccal a telefont ? De nem akarok itt ebből vitát csinálni, nem arra van ez a topik, mindenesetre érdekes.
Az meg szintén vicces, hogy "letörölhetetlen". Dehogy letörölhetetlen ... -
Nekem sose volt tisztem egy rendszert se szidni, amugy old school parti vagyok symbi s3 belle telo melle egy droid tab. Amugy minden rendszernek meg vannak a maga hatranyai de errol a tulajdonosaik boszen szemet hunynak. Mert ha listat kene osszerakni a hibakrol,nyugokrol az egyes rendszereknel , mindnel akadna boven. Telefonban a droid nem vonz, kiakadok a gyartok okossagaitol, az ios tul kotott, a wp meg még ha nem is gyerek de tini cipoben jar. Ugy hogy nalam kivaras van egyenlore. Csere talan 1.5 ev mulva addig meg olvasgatok. Csak lesz valami nekem valo kutyu
.
-
Touch-ko
őstag
Ezt mar megszokhattad volna.. Minden almas cikknel ez tortenik, mar evek ota. Az akkumlator pletykanal pedig elohozzak a repedo, sarga kijelzos, karcos iPhone-okat, es "Apple-fun"-kent hivnak minket
Aztan jon egy masik" Apple hozzaerto user" es megint kitalal valami baromsagot, a tobbi pedig ezt a baromsagot folytatva hozzatesz valami ujabb okossagot...
Ha megnezed a HSZ-ek nagy resze akkora baromsag, hogy rohogok rajta. Volt mar hajlithato akksi, a "biztos levedik" szoveggel... Mit varsz ezektol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest