- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Az lesz majd a hájpör innováció. Az 5c-nél megdumálták, hogy ők szarták a spanyolviaszt mert színes műanyag hátlapjuk van, a 6-nál már LEVEHETŐ HÁTLAP lesz, és ezt kapd ki: CSERÉLHETŐ AKKU!! Adnak majd neki hangzatos nevet, pl. iChange, a sok konzumidióta meg providentet vesz fel rá. Meglásd, iGy lesz!
-
dezs520
senior tag
válasz
this is life #75 üzenetére
Számomra is a 4S az etalon,bár néha jó érzés ránézni a már eladott 3GS-re
Ipadból nekem kifejezetten nem tetszik az első széria,nagyon széles a kávája,viszont a mini....nagyon eltalálták,amíg nem látod élőben addig nem is gondolnád. -
Nalam a 4s a nyero,az mar mas kerdes nem nekem valo ,mert hasznalni szoktam az eszkozoket, meg neha leejteni,hat verezne a szivem az uveg hatlap miatt, a gg is sikerult mas telefonon osszekarcolni , bele gondolok hogy nezne ki a 4 s sorozat nalam is....brrr meg Steve Jobs is sirva fakadna...de igaz ez az alu hazra...aldom is magam hogy savalo acel hazas telefont vettem tavaly.
-
Touch-ko
őstag
válasz
this is life #69 üzenetére
Ha a kulso alapjan itelnem meg az iPhone-t, akkor azt mondanam, hogy az elso generacios lett a legszebb.
Epp ugy, ahogy az elso generacios iPad, es az iPod Nano es Classic is a leggyonyorubbek. Amugy furcsa, de nekem az iPhone4 nem nagyon tetszik kulsore. Inkabb akkor a 3G/S kulseje, valamint meg az 5-os is szebb szamomra, mint a 4/S. Szamomra talan a MBP (uj retina), valamint a MacBook utolso 2 szeriaja lett szep, es az iMac G4,G5. Szamomra design szempontjabol (a modern Apple eszkozkrol beszelek) maradandot alkottak, es szerintem design szempontjabol a mai napig megalljak a helyuket. -
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #71 üzenetére
Az 5-ös sem rossz! Csak ugye a 3-as széria szépre sikerült, ezt megfejelte a 4-es. Viszont az 5-ös esetében nekem olyan érzésem volt, mintha az eddigi dizájnercsapatot lecserélték volna, az új pedig félve a reakcióktól inkább csak ráncfelvarrást eszközölt.
-
-
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #69 üzenetére
Azé' a 3GS sem volt olyan csúnya!
De tény, hogy a 4-es szépre sikerült. -
Igazad van figyelmetlen voltam ... en inkabb a sietseget nem tartom jonak naluk, a kulso eszkozoket nem nagyon csipazom, de ez egyeni preferencia. Az i cuccok tudom hogy csak itthon egy vagyon, tisztaban vagyok vele, pontosabban mi keresunk keveset. Amugy ha kulso alapjan kene az iphone-t megitelni akkor az i4 volt a csucs ... az sw optimalizalsaga meg megint meger egy miset,abban nagyon ott vannak. De fentebb emlitett mi kell nekem es mi nemmel nem tudok egyet erteni...
-
Touch-ko
őstag
válasz
this is life #64 üzenetére
Olvasd el megegyszer a kommentem lecci. A floppnynal es az osszes tobbinel is ment a vita.
Tovabba ugy lehet drasztikusan megvaltoztatni valamit,(akar egy iparagat) ha valtoztatunk olyan dolgokon aminek pl nincs jovoje...
Az arak csak Mo-n mahasak, nah meg a kornyekbeli orszagokban, es Afrika egyes orszagaiban.. Miert? Mert a fizetesek alacsonyak, az adok magasak. Szamold mar ki, hogy egy 375k-s gepen mennyi ado van. Elarulom, 79,722.. Ez csak az Afa.. Errol az Apple tehet?Most neztem a magyar iPhone arakat, es bizony egy osszegben te tobbet fizetsz a Tmobile-nak a 8Gb-s iPhone4-ert, mint amit en fizettem az iPhone5-ert (32Gb) ugy, hogy az elofizetesi osszegek hasonloak. Ehhez persze en tobbezer perc es text-et kapok korlatlan nettel, mig az iPhone4-hez te kapsz 400percwt, es 400sms-t valamint 2Gb netet..
Errol is az Apple tehet?
Nem hinnem... -
-
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #65 üzenetére
Így van!
De tegyük hozzá, hogy Japán már a ötödik generációs készülékeknél akkor tartott amikor Magyarországon a 4G-t vezették be...
Lassan eljut odáig a mobilvilág, hogy összekötheted egy dokkoló segítségével monitorral, billentyűzettel és egérrel a telefonod, mivel ugye a tabletek is teret nyertek és valahol egy mederbe próbálják terelni a dolgokat.
-
Ha jok az infoim es az emlekeim japanban tan mar alkalmazzak a sim nelkuli technologiat, de ok egy mas vilag. Amit irtal abban osztom a velemenyed, pokoli sokat fejlodott a mobil kommunikacio es az eszkozok amivel hasznaljuk. Hogy jelen helyzetben milyen ujjat nyomnak majd le a tech cegek az emberek torkan azt majd meglatjuk. Ami bejonne az egy olyan mobil ami tudja a mostaniak szolgaltatasait de nem 1-2 nap uzemidovel,hanem 4 nappal, mint annak idejen. Mert mar nem kell nagyobb felbontasu kijelzo, lassan tobb mag van egy mobilban mint a buza kalaszaban,aztan hogy ki van e hasznalva a szamitasi potencial a fene se tudja(szerintem nem) a kamerak haboruja mar lezajlott hala az egnek. Talan egy aio telcsi lenne jo ami ha kell telefon ha szukseg van ra monitorra kotve pc ami komolyabb munkara is foghato...
-
Azert az idot isnvedd figyelembe, amikor kivettek a dvd-t akkor meg boven hasznalva voltak az optikai adathordozok, de a kis floppynal is elfert az adat tarolas es hordozas eme formaja. Meg jo hogy nem a lyuk kartyas adat tarolokat hozod fel.Nem vitazni akarok, jok a cuccaik, de nem tetszik az 1 toll vonassal eldontik kellene e nekem. Az araikat nem emlitem, de szor mentem megemlitenem hogy miota x64 re irjak az os-t , kisse huzos arunak tunik 1-2termekuk, es nekem valahogy elvesztette a ppc korszak varazsat, az okokat ismerem,de megis az a korszakuk tetszett mert nem csak sw-ben hanem hw-ben is egyediek voltak...
-
dezs520
senior tag
válasz
#06658560 #62 üzenetére
Látom a fórumokon ez a ne személyeskedj duma a takaró...
Nem gondolom hogy az lett volna,és nem is annak szántam...
A helyesírásban igazad van,csapni való,igyekszem hidd el,de már nem áll rá úgy az agyam mint rég....
Ja,amúgy arra gondoltam,de látom nem ment át,hogy nem tudhatod,hogy azt a telefont milyen behatások érik,lehet hazamegy az öltönyös apuka,és adja is oda a 6 éves kis copfos szöszinek -
törölt tag
Ha személyeskedsz, akkor legalább helyesen írj hozzá! Jó tizenöt-húsz mm árméröjü kopás tiszta fémszínig gyakorlatilag fél év alatt nem kétkezi munkás környezetben elég nehezen elfogadható akár egy készüléknél is. Írtam egyébként bárhol is, hogy általános jelenség? Vagy addig jutsz csak, hogy jajj, almát bántanak, védenem kell, mert attól lesz jó nekem is? Na mindegy, ne szólj hozzám, én sem szólok hozzád.
-
Pixa
aktív tag
A számítástechnikában azért megvan arra a lehetőséged, hogy egy gépbe amit nem akarsz pl. floppy, CD/DVD/BR olvasó/író, stb. azt nem pakolod bele. De ugye a mobilnál nem mondhatod, hogy köszönöm szépen, de pl. BlueTooth nem kell, mert sosem fogom használni. Ott mindent egybe kapsz aztán használod vagy sem!
Persze olykor jól jön, ha időközben meggondolná magát az ember.
Viszont az is tény, hogy a kinek mi lenne a jó és hogyan kellene piacra dobni egy ketyerét című tanakodás a végtelenségig folytatható. -
Pixa
aktív tag
Nézd, lehetne a méretcsökkentés terén már lépni! Az Apple meglépte a nanosimmel! Nem hiszem, hogy az annyira nagy szabadalom lenne, hogy a Sony, Samsung, HTC, vagy bármelyik más gyártó ne tudná bevezetni.
Annak örülök, hogy a technika/technológia mára akkorát fejlődött, hogy tényleg egy okostelefonba benne van szinte mindaz amivel az ember a munkáját, magánéletét eltudja látni. Viszont kevésbé fog el az öröm amikor akár napi két töltés is kell(het) egyes készülékekhez.Tudom nem szabad elvárásokat támasztani, mivel jelenleg ennyi van, tessék beérni ezzel. De ekkor viszont azt tudom mondani, hogy nem a másikat kell majmolni külsőre meg legyorsulni processzorba meg egyéb dolgokba, hanem inkább tervezni, újra és újra átgondolni a dolgokat, s csak ezután letenni az asztalra egy olyan mobilt ami igazán kiforrott!
Lásd az autók esetét! Ott legalább tesztelik mielőtt piacra dobnák. Az a tény, hogy a tesztek ellenére vannak hibák, az egy dolog! Tökéletes nincs! Viszont a jó helyett lehet jobb! Ez vitathatatlan!Az integrált sim vagy mondjuk úgy online sim nem rossz ötlet! Ám, mint látható a kártyaadatokkal vissza lehet élni!
Mondjuk, ha elkészül akkor szerintem a Google fog ilyen téren nagyot dobni. Elvégre, ha nézzük a Glass-t akkor oda igen pici sim kell(ene). Ezt pedig integrálva valóban sokkal könnyebb kivitelezni!
Aztán ugye ez majd a gyakorlatban elválik. -
dezs520
senior tag
-
Touch-ko
őstag
válasz
this is life #53 üzenetére
`az en velemenyem hogy inkabb legyen benne aztan majd en eldontom hasznalom e `
-Gondolom nem zavarna a floppy 8, 5 1/4, 3 /12 inches, esetleg casette system, a VGA csatlakozo, a PS2, FW400 FW800, a a CD-rom, valamint kulon DVD Rom.
Ezek mind kellhetnek, mert ugye a user dontse el, hogy mire van szuksege. Ha igy mukodne a dolog, akkor a szamitastechnika nem itt tartana.. -
válasz
Pete55555 #56 üzenetére
Amugy a hajlitasra tokeletes eszkozt mutattal
csak sajna ios es droid temaknal olaj a tuzre ...nekemmanno a call end tetszett
szep piros matrica a telcsi oldalan, igaz a samut se kellett felteni a galaxy s kisse beteges gps-e miatt... latod en is megkaptam az ami nincs benne az nem is kellre a magamet...
-
Pete55555
addikt
válasz
this is life #55 üzenetére
Nem tudok, nem akarok, és valószinűleg nincs is, de nem is állítottam. Az iPhone 3-4-5-re se mondtam semmi rosszat. A cikkből eszembe jutott egy dolog, kép formájában megosztottam, erre kapom, hogy a *** S4-en kéne viccelődni.
-
-
Pete55555
addikt
Szerintem meg ez is nevetséges dolog, ahogy a "fogd máshogy" is az volt.
Emlékszünk. ünk??? kik ??? nekem válaszoltál, mire a többes szám?
megkapjátok... szintén nem értem a többes számot.Mondjuk ez is vicces: "a telefon háttértárjából rengeteg helyet foglal el az operációs rendszer, illetve a gyárilag, vagy a mobilszolgáltató által telepített, letörölhetetlen alkalmazások"
"A Samsung ... és ez az ő adataik szerint csak 6,85 gigabájt "
Nem lehet, hogy a szolgáltató csöszi tele cuccal a telefont ? De nem akarok itt ebből vitát csinálni, nem arra van ez a topik, mindenesetre érdekes.
Az meg szintén vicces, hogy "letörölhetetlen". Dehogy letörölhetetlen ... -
Hat azert volt egy ket dolog ami ha benne lett volna akkor valoszinu hogy hasznaljak is a tulajok, az arba meg belefert volna. Nem vitazni akarok , hanem ravilagitani arra hogy azert mert azt gondoljak hogy nem kell ,nem is kerul bele, az en velemenyem hogy inkabb legyen benne aztan majd en eldontom hasznalom e vagy sem pl floppy anno,dvd vagy blueray lejatszo,flash player, esetleg butyuk nevjegy kuldes funkcioja, ne tantan egy kep kuldese,de doksi is hasonlo modon... de ezert is irtam az elozo hozza szolasomban hogy minden rendszernel van pro es kontra. Ha nem baj nem allnek neki sorolgatni az egyes rendszerek hianyossagait, bosszusagot okozo dolgait,mert akkor szerintem reggelig gepelhetnek.
amugy az en velemenyem az hogy mindenki hasznalja azt ami neki lejobban megfelel es akkor gond egy szal se. Irom ezt ugy hogy a sajat telommal se vagyok megelegedve, de a nyugjeit elfogadva perr pill nincs jobb valasztas.
-
Nekem sose volt tisztem egy rendszert se szidni, amugy old school parti vagyok symbi s3 belle telo melle egy droid tab. Amugy minden rendszernek meg vannak a maga hatranyai de errol a tulajdonosaik boszen szemet hunynak. Mert ha listat kene osszerakni a hibakrol,nyugokrol az egyes rendszereknel , mindnel akadna boven. Telefonban a droid nem vonz, kiakadok a gyartok okossagaitol, az ios tul kotott, a wp meg még ha nem is gyerek de tini cipoben jar. Ugy hogy nalam kivaras van egyenlore. Csere talan 1.5 ev mulva addig meg olvasgatok. Csak lesz valami nekem valo kutyu
.
-
Touch-ko
őstag
válasz
this is life #48 üzenetére
Az Apple diktalt...
Igen, megjelent az iPhone, kijott a konkurens cegek iPhone klonja. Kijott az iPad. Kijott a konkurens cegek tabletjei, ami az iPad koppintasa.. iPad, detto, Mac Mini- Chromebox. MBA- megint Samsung, MBP Retina-Google gepe..
Mivel mindent lemasoltak mar, igy tenyleg nincs semmi elonye mar a konkurensekkel szemben...
Mivel evente nem lehet `revolutionary device`-t letrehozni, igy nem nagyon lehet elorebb lepni. MAjd talan most a karora, mar honapok ota megy a pletyka ezzel kapcsolatban.
Nehany hete olvastam egy hirt miszerint mar a Samsung is elkezdett foglalkozni egy okosora fejlesztesevel...
Igy, ezek utan hogyan lehet letrehozni barmi olyat amivel lepeselonyt szerezhetsz, ha mar a tervezesnel a konkurens cegek azon agyalnak, hogy hogyan lehetne lemasolni azt, amit a masik ceg kutat?`Ha valami nincs benne a rendszerben az nem is kell kezdetu mondoka.`
-Az elso iMac-bol is kihagytak a floppy meghajtot, akkor is azt mondtak, hogy nem kell, mert nincs jovoje. Aztan a sok kritikus anyazott es mi lett a vege?
-MBA: Az elso MBA-nal is kihagytak a DVD olvasot, mert nem ez a jovo.. Akkor is fel voltak haborodva, lesz.roztak a gepet, mert nincs benne.. Most mi fele haladunk? A nagy hattertarral rendelkezo HDD-k es pendrive-ok iranyaba, amik kevesbe serulekenyek a karcolodassal szemben.
-Az iPhone nem futtat flash-t. Anno Jobs mondta a fejlesztoknek, hogy ha sikerul normalis flash-t fejleszteni iOS-re, akkor jojjenek vissza es nagyon szivesen engedelyezik.. Ez a mai napig nem tortent meg a mai napig. Igy az iOS termekek nem futtatnak flash-t.
A kritikusok itt is anyaztak, aztan az androidra is leallitottak a flash fejleszteset..Radio: Elotte anyaztak, majd megjelent a netes radiok vetelenek lehetosege. Aztan mindenki elhalkult, miutan a konkurens cegek sem teszik bele a telefonjaik egy reszebe mar...
-Az MMS-nel szinten anyaztak, hogy miert nincs benne. 2 evvel ra kijott az iMessage, am elotte megjelent az MMS kuldes lehetosege. Azota nem sok MMS-t kuldtek el, mert ugyanezt el lehet kuldeni mail-ben is..
-Sokan (meg itt a forumon is ) anyaznak, hogy nincs BT az iPhone-ban, amivel file-t lehet kuldozgetni. Ez az iTunes Store miatt nincs, igy meg tudjak gatolni, hogy a megvasarolt tartalmakat illegalisan megosszak, tovabbkuldjek. Sokan anyaztak, hogy mi az, hogy nincs BT az iPHone-ban.. Aztan rajottek, hogy a BT-vel mar nem szokas file-t kuldeni, mert ezt megtehetem mail-ben vagy iMessage-ben sokkal gyorsabban..
Szoval errol a nem kell ugysem teszunk bele mondokarol ennyi eleg is lesz, ugye?
En meg vagyok elegedve az OSX-el, az iOS-el, es az osszes Apple termekeimmel. Rajtam kivul meg millioan szinten.. Aztan vannak a fikazok akiknek nagy resze sosem vasarolt, de meg csak nem is probalt (sokszor sosem latott) Apple termekeket, de fikazni azt tudnak. Van ilyenbol rengeteg itt a forumon.. Van aki szerint a MBP azert gagyi, mert `sz.r muanyagbol van`.. A MBP aluminiumbol van a termek megjelenese ota...
Kell ennel tobb?Olvastal mar Apple forumot itt az oldalon? Szerintem igen, mert mas hirnel is talalkoztunk mar.. Mindenhol csak a tomenytelen fikaaradat folyik. Eleg csak ezt a kevesebb mint 50HSZ-t elolvasnod.. Ezeknek a tobbsege csak fika, szidas. Minden hirnel evek ota ez megy.. A moderatorok pedig (sajat tapasztalatom alapjan alkotok sajat velemenyt, ami nem szeg szabalyt) elfogultak. Az, hogy valaki 10HSZ-en keresztul OFF-ol, vagy leb.ziznak (nemcsak engem) az belefer, de ha beidezek egyetlen mondatot a moderator uzenetebol, azert kapok 1 nap buntetest...
A minosithetetlen HSZ-ek pedig megmaradnak, meg most is megtekintheted oket az elozo `iPhone FullHD kamera` topicban... -
Na jó, nem jól fogalmaztam... a hajlékonyságot arra értettem, hogy a pár mm helyeket is ki tuják tölteni vele, ergó több teljesítmény férhet el benne. Egyébként a méretcsökkentés/teljesítménynövelést szerintem minden gyártó akarja, csak nem megy
A SIM meg... tényleg hallani integrált megoldásról és, hogy valami vezeték nélküli jellel lehet majd aktiválni a kártyát. Nem tartom hülyeségnek
-
dezs520
senior tag
válasz
this is life #48 üzenetére
Most kivételesen jól beszélsz...bár azt már nem értem,hogy miért kell nekem szívni mint megbélyegzett valaki,azok a "hírös" videókon látott valóban pancser divat majmok miatt?(költői)
Nem értem emberek miért itélnek meg embereket(tömeget,több embert) néhány kimagasló egyed miatt,ami azért bőven van "nálatok" is.
És én az idő múlásával egyre inkább azt látom,hogy amit írtál rátok is igaz.
Kezdődött,hogy azért szar,
mert.: nincs benne rádió
Unibody ház,nem cserélhető aku,nincs memoria bővítés,nano sim,és ha jól emlékszem még a bluetooth "hiány"
Na az alább felsoroltak,most mind aktuális a többi gyártónál,ami hirtelen nem baj már,tehát a szűk látókörűség a hatere is igaz...na ezekből gondolom,hogy divat az almát szapulni... -
Talan azert van ez mert jo darabig az apple diktalt es ezt nem konnyu benyelni , egy egy marka hivonek. Bar hogy ez kialakuljon ahoz kellett az iphone hivok kisse szuk latokorusege amikor a machintos ,apple a tema pl: Ha valami nincs benne a rendszerben az nem is kell kezdetu mondoka. Ne feled a tapi mobiloknal az apple volt egy ideig az ujitasok nagy mestere, a 3gs amolyan kell nekem telefon volt, barki barmit is mond... Volt de egyes szoftveres korlatok miatt sajna mennie kellett...
-
Touch-ko
őstag
Ezt mar megszokhattad volna.. Minden almas cikknel ez tortenik, mar evek ota. Az akkumlator pletykanal pedig elohozzak a repedo, sarga kijelzos, karcos iPhone-okat, es "Apple-fun"-kent hivnak minket
Aztan jon egy masik" Apple hozzaerto user" es megint kitalal valami baromsagot, a tobbi pedig ezt a baromsagot folytatva hozzatesz valami ujabb okossagot...
Ha megnezed a HSZ-ek nagy resze akkora baromsag, hogy rohogok rajta. Volt mar hajlithato akksi, a "biztos levedik" szoveggel... Mit varsz ezektol? -
dezs520
senior tag
Sorry.:http://m.index.hu/tech/cellanaplo/2013/05/06/panaszkodnak_a_galaxy_s4-re/?rnd=834
Én legalább ismerem az off gombot,látom te nem.
Annyi köze van hozzá,mint a francia öltönyös kopott i5 / élhajlító gépnek!!!
Más ha topikjáb említik,meg hogy külön lecikkezik,...ja hogy ez nem alma hír ugye(?) -
dezs520
senior tag
válasz
Pete55555 #42 üzenetére
Szerintem ezen kellene viccelődni
Ugye-ugye,emlékeztek még a "fogd máshogy" dologra?
Most ugyanezt megkapjátok samutol is,"Go buy an SD card" cimszóval...Arra is kiváncsi lennék,a mobilarénán hogy-hogy nem olvastam erröl(?)!
-
Pete55555
addikt
-
dezs520
senior tag
Minden almás ciknél azt gondolom,hogy ezeknél a kommenteknél nincs lejjebb...és mégis mindig meglepődöm
Magyarország,én így szeretlek!!!Kopi3145 "fekete i5-öt láttam francia öltönyös fazonnál, amiröl nagy foltban kopott le a festék fémig"
Kopikám,láttam az egyik ismimnél Nexus 4-et(a fülinél tartotta),be volt repedve a hátulja...
És????...várj mégegyszer,ÉS?Az egy dolog,hogy ez most hogy is jön ide,de hogy ebből te miért is vonsz le bármilyen következetést,na azt látod nem értem...
Mikor regeltem az oldalra,látván a "nagy" rangokat,mindig azt hittem,hogy húú ez az emberke biztos mennyire bölcs(inteligens),és joggal érdemelte ki az ő nevéhez kapcsolodó titulust...pffff,jól benéztem.
Látok itt az oldalon "hatalmas" rangokkal irkálni akkora blődséget,viccÉs azt már nagyon zárójelben,volt 3GS-em,nővéremnek adtam el,(nem 8 gigás,ez még az elsők közötti 16-os)full karcmentes,a HÁTLAPJA is,nemhogy repedtt.
A menyasszonyomnak 4-s e van,sárgaságnak nyoma sincs,nekem 4s-em szintúgy...
Ezzel nem azt mondom hogy a problémák nem léteznek,de azt azért ne álísd,hogy az összes kiadott 3 as széria reped,és törik,a 4 es széria szintúgy(a sárgaság ha jól emlékszem,a ragasztó száradásával elmúlt) -
-
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #37 üzenetére
Ha elkészítenek egy 4,3"-os telefont akkor nem lesz baromi nagy, ugyanakkor lehet bele pakolni már bőven cuccokat.
A sim, hmm, azt meg majd kitalálják! -
kelly416
veterán
Jó, hogy nem védették még le a levegővételt külső segítség nélkül.
-
válasz
#06658560 #33 üzenetére
Neha elferne egy nyelv tanfolyam bevallom en is , az angol csak annyi nalam ami ram ragadt, de azert ertheto volt mit irtam... van egy ket ismim aki nagy rajongoja az applenak , hat naluk elvakultabb marka kedveloket csak a droid forumokon latok egy egy ios droid szajkarate kozben...
Pixa
Szerintem az akksikkal nincs tul nagy gond, mint irtam a kijelzo a fo energia temeto,nano sim helyett majd jon az integralt sim chip es egybol felszabadul nehany mm3-nyi hely
-
-
törölt tag
mivel az is le van írva, elöbb formázzák meg, majd azt követöen hajlítják meg a komplett akkuk, így evidens, hogy a belének hajlíthatónak kell lennie, de ettöl az akku tokkal vonóval még nem lesz hajlítható. Ahogy az is le van írva.
#31 Pixa: fekete i5-öt láttam francia öltönyös fazonnál, amiröl nagy foltban kopott le a festék fémig.
#29 this is life: apple fun? neked kelleni kici ócó nyelvtnafolyam.
-
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #29 üzenetére
Volt már holografikus kivetítés is tervbe náluk amiből semmi se lett. Talán Amerikában levédették!
Aztán ott volt az óratelefon. Még abból se lett semmi!A neten dögivel lehet olvasni az üzemidő és egyéb hibákról, de arra bezzeg az Apple nagy ívben szarik!
A poén, hogy eközben még mindig képes eladni a telefonjait!Ott a 3G/3GS amiknek reped a valaga. Aztán ott a 4-es aminek sárgul a kijelzője, stb.! Kidobják az iOS 6.1.3-at hibákkal, most foltozták a 6.1.4-el. Nem óhajtok rémhíreket kelteni, de szerintem hamarosan kiderül, hogy a 6.1.5-ös frissítés egy rakás dolgot javít majd a 6.1.3 romhalmaz után!
Vennék én ismét Apple telefont, csak az legyen már egybe!
-
amugy tenyleg mennyi okorseget levedetnek, fentebb a duma a specialis szigetelorol .. meg bla bla bla, gondolom a hajlekony akksiban sem olom lapok vannak. No mindegy valami hirnek kell lenni az almarol. Az apple fun ismeroseimnek legalabb lesz mirol csevegni, meg semmit nem tudni az uj telojukrol de mar nyomjak milyen innovativ es tsai lesz.. meselnek mast is de akkor beindulna itt a haboru..
-
Pixa
aktív tag
válasz
this is life #24 üzenetére
A hajlékony fémet levédte a T-1000-es!
-
-
válasz
this is life #24 üzenetére
Igen gyanítom,hogy mivel a hajlékonyt már feltalálták,ezért már csak a hajlítottat lehet levédetni
-
Amugy szerintem nem az akksikkal van a gond hanem a kijelzokmaram felvetelevel azt kene optimalizalni... erdemes megnezni egy akksi hasznalat statisztikat, es egybol kiderul nem a soc eszik sokat hanem a kijelzo..ez a gorbe akksi meg annyira nem nagy inovacio, szerintem minden gyarto olyan akksit gyartat ami az adott helyre befer a keszulekebe...
Pixa majd feltalajak a hajlekony femet
Mcspy
Az ovek mashogy hajlik majd es azt vedettek le..
-
törölt tag
Akku technológiába elég sokat fektet valós kutatásokba is az apple, nem csak rajzolgat.
#22 McSpy: akkor már csak a cikk szövegét kéne értelmezni, s meglenne a megfejtés, milyen környezetben nem tudd használni a hajlékony akkut, valamint miben is tér el ez attól és miért nincs az eddigi kommentjeidnek semmi köze a hírhez.
-
philipsk
csendes tag
Ez mind szép és jó de mikor jön a kis film?
A szmájlik nem sormintának valók!
[ Módosította: philoxenia ]
-
Pirosász
aktív tag
Az az eltérés az Apple meg a többi gyártó közt,hogy a többiek "fizikailag" is kutatnak,fejlesztenek,az Apple meg rajzolgat.Alma Pistike rajzait levédik,és ha valaki valódi munkával valami hasonlót hoz létre,azt beperelik.Úgy értem Apple márka alatt láttunk már ilyeneket? [link]
[link]
[link]
Azért vicc ez az Apple rajztanfolyam.Nem lesz ezekből semmi,csak levédetik a rajzot,aztán hátha lesz belőle egy kis pénz egy per során.Ez a szomorú véleményem. -
Pixa
aktív tag
Fix unibody készülékházba marha nagy értelme lesz...
-
Zirowe
nagyúr
Azt hittem ez az üzemidő növelésére kell, de ha csak esztétikai, akkor nem sok jóra használható.
-
törölt tag
- Tud úszni?
- Nem.
- És ha megfizetem?#10 windlaci: amennyire tudom ha a felületek nem egyenletes görbületüek, akkor a töltéseloszlás sem egyenletes, ami meg a kapacitásra lesz nem túl pozitív hatással.
#1 dreamdancer: lehet én értelmezem félre a cikket, de ez olyan, a mostani designtrend utáni loholásban (ergo egy divatgeneráció lemaradásban) igazítják a komponenseket a formához, vagyis messze nem diktálnak már ezen a téren sem. Amúgy meg ha nem cserélhetö´az akku, nem levehetö a hátlap, nem mindegy milyen az akku formája?
-
Robertoq
őstag
-
jaPe
tag
Szerintem az Apple azért elég jó üzemidőben. iPhone-ról nem tudok nyilatkozni, viszont az iPad Minim a 10 órás üzemidőt simán hozza közepes terheléssel. Egy feltöltéssel a használat intenzitásától függően akár 2-3 napig is jól elvagyok. Ez a fejlesztés pedig, pont az üzemidőre lesz jótékony hatással, mivel az eddig kihasználatlan területekre is benyúlhat az akksi, több energiát tárolva. Nyilván nem egy evolúciós lépés az akkumulátoroknál, de több mint a semmi.
-
-
pusszycat
nagyúr
Értem én " kunkoriphone "
-
andr_s
tag
Inkább az üzemidőt fejlesztenék...
-
dreamdancer
őstag
Na ezek azok a fejlesztések, amik a legtöbb emberből csak egy ásítást váltanak ki, a kész termékekben mégis létfontosságúak lehetnek. Ezekben van a lényeg, nem a parasztvakító funkciókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest