- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
kazan23 #2330 üzenetére
Ha másnak is ilyen, akkor nem vacakolok vele, mert annyira sokat azért nem fogyaszt, csak azt hittem, én nem csinálok jól valamit. 4.0.4 en aludt rendesen, lehet, hogy kipróbálom majd a Cseh romot, csak kapjak elég pozitív visszajelzést. Egyébként még így is jobb ez a needromos 4.1.2, mint a gyári.
-
7Sony7
addikt
-
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2214 üzenetére
Én inkább azt mondanám, hogy zajos, de ugyanilyen az enyém is. Sajnos ezektől nincs mit várni. Ennyi pénzért nem lehet minden jó benne, valmin spórolni kell. Az a baj, hogy olcsó érzékelőt tesznek bele. Ha megnézel egy márkásabb fényképezőt, egy régi 3 Mpixeles szebb képet csinál, mint egy átlag 5-8Mp s teló. Biztos az optika is számít, de a lényeg szerintem az érzékelő.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2146 üzenetére
Ügyi vagy.
Mostmár értem mit akarsz! piros gombok? - Hát nincs otthol piros alkoholos filced?
Dokee78 a tükrözést már megoldotta, úgy látom. Legfeljebb kérdezz rá.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Ebben a v2 -esbenvan gyári automata hangrögzítő is, de működik egyáltalán? Semmi jelét nem látom, és nem találok mentett beszélgetéseket sem.
A Viper4androidfx -nek csak zenénél van értelme?
Felali:2104 hsz.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Rom csere előtt/után kell a Belső Sd -t formázni?
-
7Sony7
addikt
válasz
Maximum1 #2055 üzenetére
nem haragszok, olvastam, mindennap olvasom már az elejétől fogva. Tudom, hogy nem egyszerű a visszatérés a v2 verzióról, de mivel csak felhasználói szinten értek hozzá, felmerült bennem is a kérdés, hogy a v3 romról is ilyen, vagy nem. Bocs, hogy nem vagyok vérprofi.
A másik kérdésre tudsz valamit, vagy "tedd fel, és próbáld ki?" -
7Sony7
addikt
Üdv! Aki használta mindkettőt: Melyik a jobb / mi a külömbség a v2 és a v3 rom között?
Valaki foglalja már össze, mert kezdek elveszni!?És tényleg, vissza lehet egyszerűen térni 4.0.4 re, vagy nem?
-
7Sony7
addikt
válasz
gallozs #2045 üzenetére
Regisztráltam, csak nem tudtam hol keressem, hogy v3, de már megtaláltam. A v3b1 -et hogyan kell feltenni? ugyanúgy cwm -ből, mint a Rom -ot? Egyáltalán mire jó a b1?
Az összehasonlító link nekem is működik, csak a needromos nem.
not recommended but after flash this you dont need Swype or Swift Key - ezt még a fordítóval sem értem. Ezzel mi van?
-
7Sony7
addikt
Helló Legújabb Rom -ot használók! Csinálnátok egy antutu benchmark -ot?
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2009 üzenetére
Én is próbáltam lentebb venni a frekit, de akku -ban szinte semmit sem jelent, viszont tényleg még így is elég erős a proci. A legnagyobb fogyasztó szerintem a kijelző. Teszteltem egy filmmel, 25% - 0% ra 1 óra alatt merült, de visszanéztem, nem ment csak az egyik mag, az is kb 7-800 Mhz -en.
Játszani én sem szoktam, de nekem melóba általában azonnal kell minden, főleg a Gps, ezért én msm 384-1512 -használom. Piszok gyors. (Bizonyos esetekben gyorsabb, mint a kolléga Iphone4S -e) -
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2006 üzenetére
Na jó, akkor kicsit bővebben: Az android olyan, (mint a linux) hogy nem járatja feleslegesen max frekvencián a procit, (1512Mhz) hanem terhelés függően változtatja a proci frekijét. Ennek van egy un. governor (kormányzó) -ja, ez alapesetben általában az Ondemand. Viszont nem ez az egyetlen, van sokféle, de a kernel gyártók csak néhányat tesznek bele. Erre jó a SetCpu, és társai, hogy válassz, meilyk kell neked.
Userspace-nem jó nekünk.
Powersave-Eléri ugyan a max frekit, de jóval lassabban, ezért laggolhat, nem szeretem.
Performance-mindig max frekin megy - no good
Ondemand-átlag
msm-dcvs-direkt snapdragon procikhoz van, dinamikus órajel és freki állítás, eddig ez a legjobb.Viszont eléggé melegíti a procit.
Interactive-az Ondemand-tól jobb, de nem tudom, jobb-e a msm-dcvs -től??A jobb alsó Scheluder pedig olyasmi lehet, mint egy munkaütem-vezérlő a procinak.
A frekinél pedig tudod állítani, hogy mennyi legyen a min és a max freki, ami között állítja a procit.
Ha nincs bekapcsolva a set on boot, akkor újraindítás után visszaáll (elvileg) Ondemand 384 - 1512Mhz re.
Remélem nagyjából érthető.
A Többieknek: Ha valamit nem jól írtam, kérlek javítsatok ki! Köszönöm.
-
7Sony7
addikt
A Needrom -on, ahol a Rom van, le van írva, de a
szájbarágós részét valaki tényleg megírhatná, ha van kedve!
(olyasmire gondolok, hogy előtte mit, mivel kell lementeni, fullra kell tölteni, stb..)Ja, amúgy is akartam kérdezni, a letöltött Rom -ot hogyan tudom ellenőrizni, hogy nem sérült-e meg?
Ha valahol le van ez írva, elég a link is
Előre is köszi.
A tegnapi Rom -ban van valami, amitől jobb, mint az előző?
-
7Sony7
addikt
Szerintem a Battery saver -ek általában frászt sem érnek, de szerintem nem is kell. Én inkább bekapcsolom a felső menüsorban utolsó "leveles" kapcsolót. Valószínűleg úgy neteztél, hogy sűrűn kellett dolgozni a procinak 100% on, ebben az esetben tényleg gyorsan merül, 2x1500Mhz nem piskóta, ezért is melegszik, gondolj bele-pc - n ekkora procin mekkora hűtés van- de nem ez az általános. Ahogy előttem is írták pár nap(hét) után már be áll az. Nekem pl: ma 1h 12 perc 3g fórumolvasás+zedge bambulás után most 55% -on áll az akku, úgy , hogy éjfél körül vettem le a töltőről. Ilyenkor 6:00 ra nekem is leesik 97-96% -ra az akku.
-
7Sony7
addikt
Üdv Mindenki! Frissült a 4.1.2 a Needrom -on, láttátok?
Nem igazán értek hozzá, mi változott? -
-
7Sony7
addikt
válasz
_X10Dead_ #1839 üzenetére
Öhöm.. Köszi. Akkor honnan kéne olcsón egy jót szerezni vajon? Ugyanis nekem is augusztusi Focal- os van...
Akkor ha jól értem a FAEA 980 at vett fel, tehát a töltő tudja. A W910 -et nézted? lehet, hogy az nem vesz fel annyit, ha a 718-as kevesebbet vesz fel, akkor a teló is beleszól itt a dolgokba, nem csak a töltőn múlik.
-
7Sony7
addikt
válasz
rendesadam #1829 üzenetére
-
7Sony7
addikt
Talált valaki jól müködő Ingyenes call recordert? Én a Max call recordert használom, de a teló indításakor hibaüzenettel elszáll. Ha utána manuálisan elindítom, akkor működik, csak nem mindig jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest