- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
dragonfx #4096 üzenetére
Sokallod vagy kevesled?
-2 maggal 16.xxx antutu (4 magosokkal simán felveszi a versenyt)-(majdnem) 1Gb ram
-5Gb tárhely
-Hd ips kijelző
-Jó hangerő és minőség
-Jó és gyors gps
egyedüli hátránya a viszonylag kis akku.
Ha szétnézel, még most sem nagyon van ennyiért, ami ezt tudja. -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4083 üzenetére
Mi van?
Állj le Nagya!
Nehogy már falhoz vágd! Biztos nem sok a javítása. Ha mégis, add el alkatrészek.
( vagy nekem ajándékba) -
7Sony7
addikt
Végülis nézőpont kérdése.
Ha vennék, 25 től többet nem szeretnék érte adni, viszont ha valaki kérné, 35 alatt nem adnám oda, mert nem nagyon van olcsóbban alternatíva.
figyelembe véve, hogy én sem szeretnék nagyobbat, de kell a gyorsasága, és a jó gps. -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4049 üzenetére
Írtam valahol fentebb. 3955 hsz. Akkus fúró, fültisztító pálcika vattás, autópaszta. Nekem bevált.
-
7Sony7
addikt
Tölteni én hálózatról szoktam, meríteni pedig fórum olvasással.
Victoryus94 A kamera lencsén nincs homályos-karcos valami?
(már indulni akartam szunyálni, ilyenkor kell írni, iccaka?)
-
7Sony7
addikt
0,58,117,235,529,1000 Miui rom.
Hozzá kell tennem, hogy hogy az előző, amit kértem, ugyanaz, mint a tied, de (szerintem) találtam (számomra) ideálisabb beállítást, csak még tesztelem.
Ezért kellene a xperiamod adata, mert az jobban kezelte a ramot, mint ez, és könnyebb lenne jól "belőni"Amúgy ez mi? Mit állít?
-
7Sony7
addikt
Üdv Mindenkinek! Ha van itt valaki, aki éppen most xperiamod -ot használ, kéne egy kis info.!
A fájlrendszer gyökér/sys/module/lowmemorykiller/parameters könyvtárban van egy minfree nevű fájl.
Van benne egy számsor vesszőkkel elválasztva. Az kellene nekem. Előre is köszönöm.(Esetleg más romokból is várnék ilyet, rom megjelöléssel.)
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3966 üzenetére
Pedig lehet vele igazán szépeket is csinálni.
-
-
7Sony7
addikt
válasz
mr_ricsi #3924 üzenetére
Úgy tűnik egyikünk telója egyedi darab. 1809 es hsz, itt látható, hogy 37% ról 100% ra 2:00 óra alatt tölti fel nálam a gyári rommal.
Ez nagyon sok eltérés egymáshoz képest, nem igazán értem. Mérnél egy fali töltőst bekapcsolt állapotban is? ( ha még van kedved)Mérhetne más is. Kíváncsi vagyok.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3912 üzenetére
Custom, de mindkét mérésnél ugyanazzal a rommal mértem. A telót nem piszkáltam. Szerintem pedig ez a mérvadó, mert én nem kapcsolom ki a telót. A fali töltő jelentősen gyorsabb.
Aki nem hiszi, járjin utána. Ehhez a méréshez csak óra kell. -
7Sony7
addikt
válasz
mr_ricsi #3910 üzenetére
Igaz, hogy többet foglalkoztunk a problémával, mint amit talán érdemel, de visszakanyarodva a "kályhához" csináltam méréseket. Nem ampermérővel, hanem órával.
Pc usb:
39-62% (23%) 1:00 órasaját töltő:
40-66% (26%) 0:38 perc, tehát itt 20 perccel gyorsabb a fali töltő.Pc usb:
39-100% (61%) 2:40saját:
40% -100% (60%) 2:00 tehát itt 40 perccel gyorsabb a fali.Nem kötekedésből, csakis a tisztánlátás végett.
-
7Sony7
addikt
válasz
mr_ricsi #3895 üzenetére
Ha jól mér, akkor nálam a gyári 700 max helyett a 750 max az csak 7% plusz, ez nem hiszem, hogy bántaná az akkut.
Ezért lenne jó, ha te is megnéznéd a progival, mert lehet, hogy neked is hasonló érték jön ki.
Akkor még mindig ott van, hogy nem tudjuk melyik műszer a pontos.
Valakit rá kellene venni, akinek van egy pontos ampermérője, hogy beáldozva egy usb zsinórt mérje már meg. (Bocsi, de én az ilyen usb-s kijelzős bigyuszoknak nem igazán hiszek.)
Bár ez a 7% akár a telóban lévő mérőizé hibája is lehet. (ezt sem nevezném azért laborműszernek.) -
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
A legjobb talán a Greenify donate verziója, de ha az ingyenest akarod használni, akkor pl: lin2sd progival alakitsd át a térképet felhasználói alkalmazássá( ha rendszer, ez romtól is függhet) és akkor tudod az ingyenes greenify al is fagyasztani. A mem takarító progit meg szerintem felejtsd el.
A térképet csak példának hoztam fel amúgy. -
-
7Sony7
addikt
Wazzeee! Köszönöm Mindenkinek! Működ! Juhéj!
-
7Sony7
addikt
válasz
kazan23 #3857 üzenetére
Lehet, hogy nem olvastad elejétől.
Csak azért akartam újra tenni a romot, hogy kipróbáljak egy teljesen "hideg" első GPS indítást, hogy mikor talál jelet, mert elvileg túl hamar talál. Szóval nekem nincs bajom vele, néhány mp alatt jelet talál, úgyhogy tuti. Azért köszi.
-
7Sony7
addikt
válasz
Keeperv85 #3850 üzenetére
Háát. Ez ennyi. Már akartam csinálni egy rom újrarakást, de mivel a többiek is hasonlókat írtak, (és mivel 3 napja tettem fel a mostanit, és kb mostanra laktam be) így ez elmarad. Mindegy, nem akarok bizonygatni semmit, csak kiváncsi voltam. Ahogy írtam nekem szinte mindig be van kapcsolva az adatkapcsolat, ezért az úgyis rásegít.
-
7Sony7
addikt
válasz
divaio82 #3756 üzenetére
Gyári rommal néha nekem is behalt a teló, de ekkor reset, és egy percen belül üzemképes. Egyébként meg havi egyszer sd maid, és nem kell más takarítóprogi. Ráadásul ez nem is dumál feleslegesen. Akku nekem max 3 óra kijelzőidő, ez átlag. Ha csak telefonként használom, pl hétvégén, elmegy 3 napot is.
-
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3733 üzenetére
Én meg azon filóztam, hogy esetleg a rom donor teló forráskódjával mi van? Az nem jó?
-
7Sony7
addikt
Nekem is úgy rémlik, hogy utólag tettem fel a bravo-t
1. Igen, a vinyómon
3. Szerintem nincs köze a cseh rom hoz. A cseh az s500, ezek megy valami 350 telóhoz vannak. Kb ugyanaz a Hw, csak más rom.
Nekem most a xperia 2.0 van fent, felment rá a bravo.
Mind kajálja az akkut, nagyjából egykutya mind. Azzal a különbséggel, hogy van akinek ez, van akinek az jön be jobban, különböző dolgok miatt, ami nem mindenkinél jelentkezik.
Csak egy példa: A xperia 1.3 nálam sokat elvesztette a térerőt, én ezért nem szerettem. Másoknál ez a hiba nem jelentkezett.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3646 üzenetére
Én nem használom az EQ-t, de nekem jó is a hang.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #3636 üzenetére
Ááá, nekem nem kell amúgy, csak felhozódott a téma..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest