- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Na, csak hogy ne legyen olyan nagy a csend: Tud valaki olcsó, de legalább olyan jó telót mint a Haier?
Ugyanis olvasgatom a manapság best buy telók topicjait, és hát nem minden arany, ami fénylik. Képernyő foltosodás, rossz gps, pontatlan akku visszajelzés, ram kezelési gondok, stb.
Nem nagyon találok olyan olcsó telót, amire szinte nincs panasz. ( Nem akarom lecserérni, csak pl. A múltkor egy cimbim keresett telót, beajánlottam az akkori "best buy"t, hát, nem adnám oda érte a Haiert, mostmár látom. -
7Sony7
addikt
Próbálgasd, mennyi az, ahol még jól megy, nem akad. Ha csak navira használod, akkor próbáld 2*800 Mhz körül, vagy cpu0 910 Mhz -cpu1 kikapcs. Próbálgasd.
-
7Sony7
addikt
válasz
pipectom #4427 üzenetére
Tedd rá egy ferrarira.
0. Az egészet úgy ahogy van, mentsd le pc-re.
1. Ha van nem használt alkalmazás szedd le.
2. Play áruház: SDmaid. Azt hiszem, csak a fizetős takarít, de megéri. Az ingyenes is megmutatja, mennyi szemét van a telón.
Restart.
Ha még mindig lassú, (bár már nem szabadna) launcher csere. (Pl: Apex free)Tőlem ennyi. Hátha tud még valaki valami okosságot.
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4425 üzenetére
Hogyne lenne jó. Én ha jól emlékszem, 2 okból váltottam romot:
A felső redőny lehúzásakor megjelenő plusz ikonok miatt. (aminek egy részét egyébként már helyettesítettem automatizálóval).
A másik meg, nálam sokat vacakolt a wifi csatlakozással, de közben kiderült, lehet, hogy a modem volt a ludas. (tp-link)
Ja, és még egy, néha szellemképesen lefagyott, de tudtommal más nem járt így, és gyanítom, hogy akkor egyszerre ment (vagy csak akart menni) több, GPS- t használó progi is.
Ennyi. Akinek nincs baja agyárival, annak felesleges váltani. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Érdekes dolgot tapasztaltam ma 2x is. A felső redőnyt lehúzva ha folyamatosan váltogatom a 2g, 3g, 2/3g, stb kapcsolókat, pár kör után lefagy a teló. Jártatok már így? ( miui1.3b)
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4403 üzenetére
Az lehet, de napi szinten használom a gps-t, nincs mindig kedvem kapcsolgatni.
Laci laci: fene megeszi. Cdak a naptár szinkron és a névjegyzék szinkron van bekapcsolva. Ezt miért kell egésznap nyomatni. Komolyan mondom, az androidban a gyári, googlés cuccok vannak a legvacakabbul megírva.
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4399 üzenetére
A keresőt fagyasztottam, de a másik kettő jogos. Én is szidom a mamit a googlénál, miért kell ennyi ébresztés, mikor szinte minden g cucc ki van kapcsolva. Ettől függetlenül nálam nem merül otthol wifivel csak keveset, viszont úton bekapcsolt adatkapcsolattal merül szépen, de nem tudtam rájönni miért.
Sem a w detector, sen a bbatt stat nem tudja. -
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4389 üzenetére
Valami akkor sem jó ott. Annyira le kell, hogy tudd halkítani, hogy szinte ne is halld. A viper4android ban esetleg próbáld meg lentebb venni az egész hangerőt. A navit csak azért írtam, mert nálam az kavart be, de más is kutyulhat.
A gravitybox hoz fel kell tenni az xposed framework -ot az xda ról. (google kereső biztos behozza.)Ha fent van, abból feltenni a gravity-t, mert annak a része. Többet erről nem tudok, mert én csak az átlátszóság menedzsment miatt használom.
-
7Sony7
addikt
Állítólag van olyan router ( főleg tp link) amit nem szeretnek a telók. A gyári rommal nekem is volt, hogy csak sokadjára csatlakozott. Custom rommal nem volt ilyen bajom. próbáljátok meg máshol, más routerrel is, hátha az a baja.
Esetleg még lehet az is, hogy be van kapcsolva a"rossz minőségű kapcsolatok kerülése", és gyenge a jel.Mentolka: Ha nem tudod, nem is kell az neked. Amúgy sem létezik.
-
7Sony7
addikt
Üdv Skacok! Jelentést kérek!
Milen romoknál van a recent gomb megnyomására jobb fent az a 3 csík, amire, ha rányomunk, kilő mindent?
vagy csak a gravitybox miatt van? -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4364 üzenetére
Miui 1.3b van nálam, neked is? Nálam nincsenek ilyen problémák...
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4361 üzenetére
Ugye ez nem mind egy rom? Nálam most a Miui 1.3b a favorit.
Jó térerő, nem akad, nem fagy. A merülés relatív. Ha be van kapcsolva a 3G, és sokat autózok, akkor tényleg nagyon merül. Egyébként ok.
Hangproblémám nincs vele, de ez a másik féltől, és a saját szolgáltatótól is függhet, én T-mobinál vagyok.Az Xperiamod nál volt nekem térerőhiba, egyébként az is jó volt.
-
7Sony7
addikt
válasz
lacafaca0314 #4341 üzenetére
A kettő közti különbségről írhatnál pár szót.
-
7Sony7
addikt
A másiknak (amit linkeltem) feltettem a systemui.apk ját, felül úgy nézki, mint a legújabb, kb 80% ban átlátszó a status bar, alul (sysbar) fekete, nemátlátszó, kék hagyományos gombokkal.
A redőnyt lehúzva olyan, mint a xperiamod. (Ha valakit érdekel, hogy néz ki). -
7Sony7
addikt
Azért ne felejtsetek menteni! (Nekem mindig van egy-két bevált rom az SD-n, bizti ami bizti.)
-
7Sony7
addikt
Na!? Sehol egy bátor önkéntes?
-
7Sony7
addikt
Találtam egy másikat, letölteném, hogy összehasonlítsam ezzel, de mire végigmegy a folyamatjelző, a chrome azt mondja, hogy "rossz hatással lehet a böngészési élményre", és nem engedi letölteni.???!
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4248 üzenetére
Pfffff?? Én telekom, de nekem ez a legjobb térerőben. Sajna fogalmam sincs.
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4246 üzenetére
CWM alól simán megy, de figyelj oda, ami nekem van CWM, az felcseréli a külső és belső SD-t. Ezért én pl. mindig kiveszem az SD-t, mikor wipeolok, formázok cwm alatt.
A smoothság launcher, governor, és minfree beállítás függő.
Van magyar nyelv.
A többit nem nagyon ismerem, de a xperiamod nál legtöbb a szabad ram, viszont legrosszabb a térerő.
Ott számít, ahol egyébként is gyenge. A miuimod jó térerőben, kicsit több a "kacat", de lehet gyomlálni, és amgy jó. A térerő miatt én ezt használom.A cseh romról majd valaki más... Nálam nem sokat volt fent.
-
7Sony7
addikt
Akkor nincs gond.
Hogy jártam Skacok! Kissé belepiszkáltam a telóba, de ha elcseszem semmi baj, előtte csináltam teljes cwm mentést. Persze sikerült elcsesznem, nem baj backup!
Bejött a rendszer, angolul, launcher nélkül....
Úgyhogy most van egy frissen telepített, semennyire se belakott rendszerem.
Nesze neked, full mentés. -
7Sony7
addikt
Jó kis progi.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4229 üzenetére
Nekem először a 4 gombosat dobta ki a gugli, de megtaláltam a 3 gombosat is. Ez már elég pofás.
Na jó, ha nincs gorilla, az 1 pont mínusz. Amúgy szimpi.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4226 üzenetére
Az L65 egész tűrhető a spec. alapján, de hogy miért kellett 4 gombot rátenni?
Bár infó nem nagyon van róla, az ára pedig, ha tényleg 35, akkor ez már a túl szép ahhoz, hogy igaz legyen kategória szerintem.b0bcat:
"Soha senkitől nem hallottam, hogy "ócska" lenne ez a SoC a Haier-ben." Én sem, de kérdezz meg egy tizenévest, akinek 4 v. 8 magos telója van
Nekem teljesen elég ez a teljesítmény."Nekem ráadásul van egy komoly háklim: kényes vagyok a telefonálás hangminőségére." : Ez nekem is fontos, mint ahogy a hangerő is. Mindkettőben jó a haier.
"egy dologban vagyok - de csak kicsit - "elégedetlen" a Haierrel, az pedig az Android verziója.":
Ne foglalkozz vele, ha egyébként minden jól működik. A kitkat sem tökéletes. -
7Sony7
addikt
Nagyon szeretem a haiert, de azért nézegetem a topicokat, ha valami történne vele, milyen hasonló tudású alternatívák vannak. Az egyik (tudásban, nem árban) legmegfelelőbbnek tűnő a zte v5 . ( az 1Gb os verzió 45eft).
Madrac kérésére futtattak egy antutut. Tudom, hogy sokak szerint csak e-penis, de szerintem (és ha jól látom Madrac szerint is) jó lehet összehasonlítani két külömböző telót.
Lefuttattam én is a tesztet (belakott teló) és a kis "ócska dual core" haier néhány dologban rendesen lepipálta a "jelenlegi best buy quad core" telót.
Mondjuk emlékszem, annak idején úgy reklámozták a haiert, hogy a "leggyorsabb kétmagos" és ez valószínüleg igaz is. Bár az igazság kedvéért meg kell említeni, hogy a zte jelentősen tovább bírja akkuval. -
7Sony7
addikt
Mit csinál vele a sütő?
Mi az a BGA?
szerintem a mikrótól azért húzódj odébb! -
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4151 üzenetére
Á, én fel sem raktam. Maradok a Miui-n.
-
7Sony7
addikt
válasz
Victoryus94 #4143 üzenetére
Ilyen nekem is van, de a régebbi telókon volt olyan is, hogy csak telefon memória. Tudod, amit lementesz csv formátumban. Úgy, hogy csak azt mutassa, olyan nincs.
-
7Sony7
addikt
válasz
Slowhand 75 #4139 üzenetére
Sajna nincs 4.1.2 alatt sem. Én is szívtam miatta eleinte, aztán átálltam a google re.
-
7Sony7
addikt
Nem biztos, hogy ez a hiba, de hátha.
Ha nem, akkor kérdezd meg ebben a fórumban is. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest