Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát..
Emiatt akartam illedelmes jólnevelt droid állampolgárként regisztrálni a távszámlára. Heteken át elbírálás alatt volt a regisztrációm. Már hívtam a T-Home-ot, h most mi van, feladjam inkább a csekket, mert úgy látom egy hét alatt nem sikerült elbírálniuk.
A telefonban nem tudtak semmi konkrétummal szolgálni.
Felhívtam a Távszámlát, ott meg közölték, h az elbírálásra a T-Home-nak egy hónap áll rendelkezésre, és különben is, legkorábban csak a regisztrációt követő következő számlát lehet csak befizetni a Távszámlán keresztül.
Istenem, ezt a T-Home-nál miért nem tudták elmondani?
Regisztrálás közben miért nem lehetett leírni?Aztán mindezek után a napokban kaptam egy e-mailt, h a T-Home elutasította a regisztrációmat, mivel a regisztrált személy, és az előfizetési név nem egyezik meg.
Hát 'nyád!

Persze, h nem, ez egy albérlet! Nem mindegy, h milyen címre szóló számlákat adnék fel?

Ráadásul eddig is átutalással "adtam fel" a sárga csekkeket, pont ezért nem is érdekelt ez a távszámla dolog, nekem eddig sem kellett sorban állnom a Postán, pár kattintással utalom itthonról netbankon keresztül a csekkeket.
Akartam is írni erről egy jó kis any×zós postot, csak attól tartottam nem tudok majd szépen fogalmazni, és a végén törlik inkább a bejegyzést.
Vagy mondom megírom Homáron a véleményem, csak aztán hagytam az egészet.
Most örül a lelkem, kapott egy pofont a T-Home, még ha csak egy kicsit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Okos Otthon / Smart Home
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi