- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nem érted, mert fiatal vagy és naiv, vagy túl ártatlan...
Most még semmire fontosra nem kellenek az adatok, a lassan minden behálózó rendszer (amiben a Google csak egy szorgos infrastruktúra építő)... de képzeld magad azok helyébe, akik magasabb körökben élnek. Hagynál te egy ilyen eszközt parlagon heverni? Amire ez lehetőséget add, az egyszerre fantasztikus és borzalmas. Járatlan út, ilyen még nem volt az ismert történelemben... a katasztrofális végkifejlet és tömeges emberi szenvedés esélye tehát magas.
-
dptr
csendes tag
Aki számítástechnikával foglalkozik ('urambocsá szervert üzemeltet), az tudja, hogy nem az a kérdés hogy "miért akarnák az én adataimat", ugyanis a válasz az hogy "azért mert könnyen megkapom". Egy kellően nagy lista emberek személyes adataival a reklámszakmában igen értékes. És ha egy ilyen oldalon csak egy bot-nak kell végigszaladnia fél óra alatt 10.000 e-mail címért...
Nem mondanám hogy paranoiás vagyok, ugyanis itt, ezen a fórumon is megadtam az adataimat. Úgy mondanám, hogy "adattudatosan gondolkodom", vagyis megválogatom hogy hol regisztrálok, és ha már regelek akkor milyen adatokkal.
-
pzstm
titán
email-fórum-csevegés-alkalmazások egy honlapon belül.......
ha jobban belegondolok, nekem elsőre facebook ugrik be kicsit
Szóval picit szkeptikus lettem/vagyok, bár lehet csak azért, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy is akarják megvalósítani a dolgokatpersze invitálást nekem is küldhetnek PM-ben megadhatom gmail-es címemet
-
pzstm
titán
akkor csak rossz helyen nézegettem (igaz nem sok időm volt eddig
), de azért még bízok benne, hogy hátha valaki olyan kap meghívót, aki megszán engem is eggyel...
bár így, hogy egyre többet utánaolvasgattam, egyre jobban kezdek lelombozódni (kezdem lassan megérteni mit is akarnak...)
-
Penge_4
veterán
Amint megjelenik valahol a Dev Preview-ban egy "Invite" menüpont, meghívok mindenkit, aki kér meghívót.
-
fordfairlane
veterán
Majd meglássuk, mi igaz belőle. Az kevés, hogy mondjuk nyitott az API vagy a protokoll, én arra vagyok kíváncsi, hogy tudok-e a saját webszerveremen saját wave kiszolgálót indítani a Google rendszerétől teljesen függetlenül.
Az email sem a Gmail miatt lett elterjedt kommunikációs forma, épp fordítva. Ha a kiszolgáló oldal náluk marad bármilyen oknál fogva, akkor véleményem szerint ez is csak egy lesz a Twitter / Iwiw / Facebook / egyéb social netwörking hálók közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged