- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Várom szeretettel az okosokat.
Ez gyakorlatilag 1 félkész rendszer, ahol a felhasználók a béta teszterek és vagy bejön vagy nem. Nem tudok komolyan venni 1 olyan rendszert, ahol nincs lehetőség a SIM kártyára menteni névjegyeket. Csak SD kártyás opció van, akinek meg nincsen az így járt. Nevetséges... Bármelyik 10 éves buta telefon is tudja a megoldást.
Értem én, hogy zárt meg biztonságos, de ilyen áron csak az átlagember szopatása. Tudom senkinek nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy megvegye, de hamár így dönt ne legyen már minden oldalról szopatva.
Az egy dolog, hogy én nem értek hozzá, mert soha nem használtam és nem is fogom. Viszont a 8-on ezeket meg lehetett oldani bug nélkül. Sőt továbbmegyek, a beállításokat is keresve ugyan, de megtaláltam.
Pl. APN, de nem értem minek kell mindent hülye kapcsoló alá rejteni.De számomra az egész WP és az asztali Windows is hulladék kategóriába megy a 8 után. A 7 ről valszeg soha nem fogok elváltani, ha ez az irány amit ma követnek.
Semmilyen szinten sem logikus mindent alfülek alá rakni és kevesebb mindent mutatni. A YT- esetében is utáltam amikor mindent 1 gomb alá raktak, mert több kattintás lett ugyan az a folyamat. Értem én hogy letisztult, meg material, de rohadtul kényelmetlen a használata.
A sokak által fikázott androidot használom már 6. éve. Az utóbbi 2 telóm abszolút csúcs kategóriás és sosem volt még gondom lefagyással, vagy akadással. Cserében minden adatkezelést pillanatok alatt megoldok és oda mentek el dolgokat ahova én akarok.
Szerk: Mutattak új 650-es Lumiát és az is pofás meg minden, de egy: akad mint az állat. Kettő a 80 ezres várható árához képest nagyon gagyi CPU-t kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest