- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
Anno volt Asrock 870 extreme 3-om, amiben ki tudtam unlockolni egy 2 magos procit 4 magosra, még tuningot is elbírta hibátlanul, utána azt cseréltem egy 970 extreme 3-ra, amibe egy X4 965 ketyegett szénné húzva, használtam kb. egy évig, semmi hibáját nem találtam! Szóval amikor Asrockom volt, elégedett voltam.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
#20655360 #35 üzenetére
Lehet, hogy régen alsó kategóriás volt az Asrock, de egy pár éve simán az élmezőnybe hozta magát megbízható erős lapjaival, azt nem tudom, még mindig az Asus alatt van az Asrock? Régen az a szóbeszéd járta, hogy ami nem felel meg az Asus minőségtesztjein, azokat adják el Asrock néven...
-
Johnnyxy27
aktív tag
Azt hittem, ez az alaplapmárka már nem létezik, mint az Epox...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest