- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Naponta reklámozza a rádió az USB Energy Drink-et, de arról nem tesznek említést, hogy ez USB Type-C vagy sem.
-
tom5598
senior tag
válasz
RaveForce #47 üzenetére
nem úgy értve fáradt ezt valamilyen cigi leszokáshoz ajánlják mert segít, a nicotin hiányt valahogy elnyomja meg energizálja az embert vagy 1 éve olvastam samu telón briefing-ben de nem mentettem el sajna, és csak ennyire emlékszem, meg angliában volt a hely ahova az újságíró ment kipróbálni ezt a kezelést. gugli se tudott segíteni majd egyszer csak hallok róla valamit megint
-
-Skylake-
addikt
Hát egyrészt nemigazán, ne haragudj de origo.hu-s cikket linkelni egy vita elöndtésére.... másrészt itt mi van leirva ? Az, hogy ha sok koffeint iszol akkor megdobja a vérnyomast. Whao. Másrészről még ez a random cikk is kiemeli amit én írtam, hogy a tartós fogysztók közt erről felesleges beszélni, az alkalmi fogyasztók között pedig egy kávé pont ugyan úgy megdobja a vérnyomást mert ez magának a koffeinnek a hatása.
-
tom5598
senior tag
egyébként létezik valami hasonló, neve most nem jut eszembe de valamien terápiás szer amit intravénásan adnak be és jobban műkszik tőle az agy kb 2 hétig, nem fáradt az ember a 6-8 óra alvással meg teljesen kipihent marad, nem jut eszembe a neve de ha meg lesz leírom
-
moleculez
veterán
Tini koromban litereseket ittunk... Na felénél igen tompák voltunk, szóval ittunk mégegyet, hátha jobb lesz. Nem lett.
De rég ittam már... -
thesound
addikt
Ha nincs benne nanorobot, ami tudja az IoT-t, akkor semmi értelme.
Egyébként is wft-s zst-s? Vagy van benne beépített pvc?
-
dementor
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #35 üzenetére
Elvégre Április 1-et írunk.
-
-
dementor
senior tag
WiFi-s?
-
válasz
Depression #32 üzenetére
Ne, a zöldteát ne, az finom!
-
-Skylake-
addikt
válasz
-Skylake- #27 üzenetére
Egyebkent szamok : a napi atlagos koffeinfogyasztas europaban 200mg, skandinav orszagokban 400mg kozeli. Egy presszokave 90, egy hosszukave kb 100-150 mg koffein (eg fekete tea 30-90mg). Egy 2,5decis energiaital kereken 80mg koffein. Tehat az eus atlagnal napi 2,5doboz, skandinav atlagnal napi 5doboz (1,25LITER) energiaital adja meg az atlagos beviteli erteket. Tovabba nem gyozom hangsulyozni : a koffeinre toleranciat alakit ki a szervezet, tehat ha hetfon is ittal, kedden ugyan akkora adag mar nem tudja kifejteni ugyan azt a hatast.
Betegsegekre : a tartos kofdeinbevitel nem emeli a vernyomast, csak az esetenkenti. A rak kialakulasaban a Rakkutatasi Vilagalap szerint semmilyen szerepet nem jatszik. A verben az LDL koleszterinszint emelesere NINCS egyertelmu bizonyitok.Ez egy ilyen urban legend dolog szerintem, regebben lehet hogy karos volt pl taurin miatz, de mara ez mar nem hatoanyaga egyetlen energiaitalnak sem. A koffeint leszamitva ez egy full sima uditoital.
-
-Skylake-
addikt
Kifejted ? Csakmert amugy ha nekiallsz olvasgatni a doboz oldalat, az egyetlen dolog ami problemas a koffein. De ugye a koffeinre kialakitja a szervezet a toleranciat (azert nemtudom komolyan venni az ilyej egyet megiszok es nem tudok aludni es tarsait) szoval engem tenyleg erdekel mitol karosabb mint a cola vagy a fanta.
Szerk: viz, cukor, etkezesi sav, szendioxid, savanyusagot szabalyzo anyag, aroma,koffein,szinezek, vitaminok : b3,b6,b2,b5,b12,inozitol. Ez van egy hellben. Ezekben melyik a jajjdenagyonkaros ?
Nyilvan valoan nem egeszseges, de van barmi kezzelfoghato arra akarkinek, hogy rosszabb mint barmelyik udito ? -
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Délelőttös héten jó ha megvan a 4óra nálam.Igaz péntekre úgy érzem magam mint akin átment az úthenger és általában ilyenkor a külsőm is ezt mutatja.
-
enginev3.0
félisten
8 óra elhagyása nem is olyan hiú ábránd, csak el kell kezdeni dolgozni
-
válasz
MittuDomain_ #5 üzenetére
Nyilvános helyen sexelni... ?! Jónak nem vagyok elrontója.
(#20) joey04: Nekem végem van tőle. Délután megiszok egyet és este úgy ver a szívem, mintha fekve futnék vagy 10 kilométert... Esélytelen az alvás...
(#22) tixem :
-
Totheground
addikt
Mi az a 8 orás alvás? Örülök, amikor a 6 megvan.
-
Weeman1
veterán
Több kárt okoz az energiaital mint gondolnátok.
Én nagyon szeretem az ízét,de a káros hatásai miatt nem fogyasztom. -
slimshady
senior tag
Ez elég gyenge...
-
vilmose33
őstag
Magával az alapgondolattal,úgy hallotam már kisérletezgedtek. De agykárosodással járt. Haza mész alszol két órát,megiszol egy ilyen csodaszert, utána megint jól el vagy 10órát.
-
-
tom5598
senior tag
akkor ez most jobb wc tisztítónak mint a Cóla vagy nem? mert a reklámból nem jött le......
-
Gicz
addikt
Hihetetlen számomra ez a nagy baszkolódás a gyorstöltéssel. Évek óta tökéletesen megoldott a dolog, nem értem a mobilgyártók miért apránként adagolják, ha másert nem azért, h minden évben eladhassák új feature-ként. Csak egy nagyobb tápegység kell, kicsit vastagabb töltőkábel...
RC helizrk, ahol 5000mah litium cellakbol van sorba kötve 6 db egy akksiban. Ez 120Wh kb. Ezt az 5000-es akksit gond nélkül töltöm 20.000-25.000mA-rel, semmi melegedés, és 15 perc alatt fel van töltve. ( kisütés kb 3-4 perc alatt megvan)
-
azbest
félisten
válasz
MittuDomain_ #5 üzenetére
hát még a folytatás a Crank 2
(#7) etohun
a sorozat is egész jó lett. De keveselték a nézőszámot egy második évadhoz. -
Egy sima energiaitaltól is pörgök mint bádog lavór a betonon... Ettől majd?!
Ojojoj...
-
RIC5I
tag
ha lesz rajta oneplus logo én veszek egyet és kirakom a szekrényre
elég wtf érzésem van ettől a marketing fogástól
-
Náluk hamarabb van április elseje?
-
"lötty"
Ez az, maris összefutott a nyál a számban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Napelem
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest