- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Hát egyrészt nemigazán, ne haragudj de origo.hu-s cikket linkelni egy vita elöndtésére.... másrészt itt mi van leirva ? Az, hogy ha sok koffeint iszol akkor megdobja a vérnyomast. Whao. Másrészről még ez a random cikk is kiemeli amit én írtam, hogy a tartós fogysztók közt erről felesleges beszélni, az alkalmi fogyasztók között pedig egy kávé pont ugyan úgy megdobja a vérnyomást mert ez magának a koffeinnek a hatása.
-
-Skylake-
addikt
Kifejted ? Csakmert amugy ha nekiallsz olvasgatni a doboz oldalat, az egyetlen dolog ami problemas a koffein. De ugye a koffeinre kialakitja a szervezet a toleranciat (azert nemtudom komolyan venni az ilyej egyet megiszok es nem tudok aludni es tarsait) szoval engem tenyleg erdekel mitol karosabb mint a cola vagy a fanta.
Szerk: viz, cukor, etkezesi sav, szendioxid, savanyusagot szabalyzo anyag, aroma,koffein,szinezek, vitaminok : b3,b6,b2,b5,b12,inozitol. Ez van egy hellben. Ezekben melyik a jajjdenagyonkaros ?
Nyilvan valoan nem egeszseges, de van barmi kezzelfoghato arra akarkinek, hogy rosszabb mint barmelyik udito ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest