Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
kár ezért, pedig az 5let kitűnő, hiszen az expresscard sok helyen ott van kihasználatlanul, igy legalább hasznát vennék a notisok. Mondjuk nem tudom a beirt sebességek tuti, hogy az ec aljzathoz megadottak nem pedig a rátett usb-hez
?
Mod:
Kicsit utánanéztem/kérdeztem a megfelelő helyeken és ez nem az aminek a cikk alapján látszik. EC slotba helyezhető ügyan, de kb. annyi köze van hozzá mint az oda dugható távirányítónak, azaz semmi. kivülröl megy egy usb kábellel és ennyi. Ezért tehát az alacsony sebesség. Igy viszont abszolút semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest