- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Többen is panaszkodtak a TX2 "ciripelő" hangra a topicjában. Valamint volt több CM ház-ventim is (RC-690 házhoz adtak kettőt), 700-as fordulaton is "ciripelő" hang jött mindkettőből, hasonló a TX2 hangjához.
Lehet, hogy te csak simán nem hallod a ciripelést, mert való igaz, hogy alig hallható. De én pl. kisvárosban lakom, éjjel nincs semmi zaj, nincs forgalom, és bizony zavaróan kiszűrődött a házból a venti hangja.
Nekem ennyi "bizonyíték" (3 saját venti plusz mások tapasztalatai) elég volt arra, hogy ezek után kerüljem a CM ventiket. Nem akarok én meggyőzni senkit, mindenki azt vesz, amit akar, én csak a tapasztalatomat/véleményemet írtam le. -
tibz03
őstag
"Alapvetően jó kis hűtő a Cooler Master Hyper N520 is... Egyetlen komoly bajunk morgós ventilátoraival volt" - Tipikus CM venti. Az összes morog, kattog, ciripel, valami hangot ad ki, még nagyon alacsony fordulaton is. A CM nem tud ventit gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest