Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

hm, az Asus polírja még TR mércével mérve is ronda:)

akkor komolyra fordítva: szépek jók, csak éppen macera a venti cseréje. ez nem csak ventihalálkor problémás, hanem ha az ember csak simán cserélni akarja a ventit. értsd: szép meg jók ezek a ventik, de azért én a noctua/sflex/papst ventik kenésében hiszek, azok tényleg halkak és alkalmasak halk üzemre, emellett a legjobb zaj/légszállításokat általában ezek produkálják (a zaj/légszállítás/élettartam-25 és 50 fok-/légnyomás/áramfelvétel/súly/minimális indulási áram képlet már bonyolultabb). ha meg kell a légszállítás is, akkor még mindig ott vannak a yate loon/papst/scythe 120x38as iparik. értsd: 2x120m3/h << 1x180m3/h hőfokokban.

ja és persze a kettőt kombinálni is lehet: egy sflex 1900 3.5Vn még indul és halk, 12Vn pedig egész jól teljesít.

az ac7 és hyper tényleg nem ez a kategória, a dualcore (e5200, e2xx0, e8xx0) eredmények itt már érdektelenek. lehet kommandózni 3.5-5ks hűtőkkel is quadokkal (én is ezt csinálom most, nincs avval semmi baj... csak tudni kell a határokat). alacsony fogyasztáson még akár párban is lesznek, de amint kezd elszállni a fesz és megugrik a fogyasztás (pl 150-180-200W simán kijön... az én q6600am két 2000rpmen menő 12es, IFX14 és nagyon jó szellőzés mellett 72fokos primeot produkált 1.38as Vload mellett 8x400on), ott már nagy felület és jó szellőzés kell.

az ennyiért meg vizet kapok... okés, hol? csövekkel, tartállyal, csatikkal, átfolyásmérővel is? természetesen a TR/Zalmi szörnyűségek használtan nem játszanak...

más:
    CM ventik: háát, a 690eshez lévőket 12Vn kellett járatni, a Cosmososok se ciripeltek be 7Vig (azalatt meg beállt a házban a levegő, szóval mindegy volt). légszállításban meg zajban nem jeleskednek, meg úgy általában olyan 1200-1500nál többet nem adnék értük...

Új hozzászólás Aktív témák