- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed471
aktív tag
Sose értetem ezeket az fps szar meg egyéb programokat.
Nem értem mit hisznek valósnak x tesztekből 7 éve építek gépeket.. ahány gép annyi megoszló vélemény de egy mindegyikbe közös.Csak a adott konfigal derül ki igazán mit tud egy kari. Másrészt meg sok helyen van Nvidia meg Ati vita feleslegesen. nem vagyok elfogult volt 2 féle Amd-s gépem és utánuk csak intelt használtam.
Ok.: simán stabilabb jobban működik.
Szintén a Atinál és az Nvidiánál ugyan ez a helyzet.
Volt több féle vga a kezembe de valamiért a Nvidia jobban teljesített és nem fps béli meg egyéb tulajdonságokra gondolok. Betöltési sebesség/hiba arány.Volt nekem olyan gépem is ahol a hibát nem tudták megállapítani és azt mondták szar a tápegység... csak azért vittem szervizbe mert garis gépemmel szenvedjenek ők
Végül rá jöttem hogy az alaplap a hibás.
( mai napig ugyan az a tápegységem van 550+50W Thermaltake.Mindig ki nyírta a ramokat a gép ezért is feltételezték a tápot. A lényeg hogy tesztek ide vagy oda... Egy valami terhel igazán. A játék.
És nagyon nem mindegy hogy egy gép milyen alkatrészből van összerakva.Mint írtam korábban és lehet minuszolni nekem egy GTX 570 vgm van és nem akad egy game se.
Korábban 2db gtx 460 1gb volt bent de az kevés volt. Vehettem volna annyi pénzért GTX 660ti...
De tudjátok a bit nem minden de még is sokat számít, és nem feltétlen csak az a bizonyos ram. -
speed471
aktív tag
Jó teszt volt! nekem egy gtx 570 van és hát mennek vele maxba a gamek. gratula a teszthez
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest