Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• speed471

aktív tag

Sose értetem ezeket az fps szar meg egyéb programokat.
    Nem értem mit hisznek valósnak x tesztekből 7 éve építek gépeket.. ahány gép annyi megoszló vélemény de egy mindegyikbe közös.

Csak a adott konfigal derül ki igazán mit tud egy kari. Másrészt meg sok helyen van Nvidia meg Ati vita feleslegesen. nem vagyok elfogult volt 2 féle Amd-s gépem és utánuk csak intelt használtam.
    Ok.: simán stabilabb jobban működik.
    Szintén a Atinál és az Nvidiánál ugyan ez a helyzet.
    Volt több féle vga a kezembe de valamiért a Nvidia jobban teljesített és nem fps béli meg egyéb tulajdonságokra gondolok. Betöltési sebesség/hiba arány.

Volt nekem olyan gépem is ahol a hibát nem tudták megállapítani és azt mondták szar a tápegység... csak azért vittem szervizbe mert garis gépemmel szenvedjenek ők :) Végül rá jöttem hogy az alaplap a hibás.
    ( mai napig ugyan az a tápegységem van 550+50W Thermaltake.

Mindig ki nyírta a ramokat a gép ezért is feltételezték a tápot. A lényeg hogy tesztek ide vagy oda... Egy valami terhel igazán. A játék.
    És nagyon nem mindegy hogy egy gép milyen alkatrészből van összerakva.

Mint írtam korábban és lehet minuszolni nekem egy GTX 570 vgm van és nem akad egy game se.
    Korábban 2db gtx 460 1gb volt bent de az kevés volt. Vehettem volna annyi pénzért GTX 660ti...
    De tudjátok a bit nem minden de még is sokat számít, és nem feltétlen csak az a bizonyos ram. :)

• speed471

aktív tag

Jó teszt volt! nekem egy gtx 570 van és hát mennek vele maxba a gamek. gratula a teszthez :)

Új hozzászólás Aktív témák