- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hmm.
ez érdekes.
ezt nem is láttam.****
egyébként vga passzív hűtés moddingra talán ez az egyik legideálisabb cucc.
(gondolkoztam is rajta egy darabig, csaka 480 annyira szívemhez nőtt, hogy nem szívesen bányásznám ki.
sapphire 7950
léghűtésnél a nyákborda lapossága, bordázatlansága eléggé hervadt.
passzív hűtésnél kb. 1 óra alatt tudnék rá fűrészelni magas tüskézetű bordákat, és kb. 3 párc alatt ráragsztanám.
és utána "csak" a gpu-ról kéne "elcsövezni"a hőt.***
és hát igen.
anno a gtx480 passzív hűtése azért nem volt egyszerű.
a tervezés is nehéz volt, szerintem kb. 1.5*-esen túl is terveztem, nehogy a sok meló után besüljek.
azért gondoltam még azt is, hog yakár egy 350w körüli kártyát is elbír.
és a nagy hűtő csőbevezetései arra is alkalmasak, (eleve így képeztem ki),hogy 2 gpu-ról 2*3 db. 8 mm-es csövet fogadjanak. vagy akár 2*4-et, de akkor az emeleti részre nem 2*3, hanem csak 2*2 tudja továbbvinni a hűt. tehát még variálási lehetőségre is gondoltam. -
szab.tam
nagyúr
jaja, thx.
régi elképzelésem, hogy a gtx480 után 1x egy 2 gpu-s kártyára is passszív hűtőt faragok.
de 2 nehézségbe folyamatosan beleütközöm:
a 2. gpu annyira a nyák jobb oldali végén van, hogy a csövek általam elképzelt kivezetésének útjában van az egyik tápcsati.
az nf200-at is be kell venni a rendszerbe, mert tudtommal az is piszokul melegszik.
ez utóbbi kérdés, hogy a másodlagos rendszebe, ahol a memóriák és a fetek hűtése lenne, beilleszthető-e.na, kicsit bonyolultan fogalmaztam.
lényeg, nem ezen fogok majd gyakorolni.meg értelme sem lenne, hiszen olcsóbb, erősebb, könnyebben elérhető 1 gpu-s karik vannak azóta...
-
szab.tam
nagyúr
túl sokat nézem a diszkóverin az idióta licites, aukciós műsorokat.
tudom, a 98% megrendezett baromság, de annyit leszűrtem, hogy az óceán túlpartján elég sok az idióta, aki mindent megvesz, csak ritka és drága legyen.***
(#115) Speed(R)
ezt a peter-t már meg kéne néznem.
aki látta, dícséri.
csak velszeg szétbontanám azt is, ha a kezembe kerülne... -
szab.tam
nagyúr
belerángatod egy tuti ban-ba. g*.
jó kis teszt, tetszik.
szívesen olvasgatok ilyeneket.
szubjektív beválogatás, szempontok, de onnantól, (lehetőség szerint), objektív következtetések.
ezzel még a hivatásszerű flamegyökerek sem nagyon tudnak mit kezdeni.***
én csak a gtx480 hőtőkhöz tudok érdemben hozzászólni.
refet messze eldobva párat kipróbáltam, szétszedtem.ebben, a nemrégen született, összesítő hsz-omban leírtam pár dolgot róluk.
lényeg: talán a legjobban eltalált bordázat a zalman vf3000f.
valóban.
kicsit érdemes még rajta mókolni, de ami a nyákbordát illeti, (vram + fet), az felülmúlhatatlan.
én sem láttam azóta ilyet, mint írtad te is.****
köszönjük a cikket, holnap még 1x átnyálazom.
(a 3. kísérleti passzív konfigomnál volt esetleges alternatíva egy közepes, 5750-nél erősebb, és eyefynity képes kari.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest