- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #77 üzenetére
Mint a G80-asok. Azok is ilyen 100 alatt valamivel mentek rossz pillanatukban. Az idő a gyártónak dolgozik. A hülye usert nem érdekli a hőfok csak megy, pedig keményen lefaragja az élettartamot. Nem taliztam a fermivel még testközelből, de azt most el lehet mondani h aki nem vesz rá (majd) AC hűtőt az meg fogja szívni. Főleg ilyen pistike feelingű emberek akik a kis házukba beleerőszakolják ahol nulla a szellőzés.
Jelenleg az ati hűtésére azt mondanám maradjon jó az, de az új GTX-en gyári hűtést hagyni ááááá.
8800Ultárm van 50 fokos a GPU dióda, max 67, gyárival a 95 sem volt ritka.
Már látom amikor hirdetik ezeket a fél-1 éves GTX-eket, vajon előtte mennyire volt megkímélve? A kérdés költői! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Barthezz2 #77 üzenetére
Nem a hozzáértés szabja meg a GPU max. hőmérsékletét, hanem a hűtés és a venti szabályozása. Ha üzemi körülmények közözött eléri a maximumot akkor rossz a konstrukció.
Még senki sem számolt be 100°C-nél magasabb GPU hőfokról.Én épp most nyomtam 4 óra GTA4-et egy GTX470-el és simán bírta, pedig még hozzáértő sem vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrotik routerek
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest