- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
senki sem panaszkodik és senki sem kérdőjelezi meg a P40 széria előtti mobilokat amelyek a Google Play engedélyével forgalomba hoztak. nem is arra írtam vagy reagáltam.
nekem is volt P40 sima és P40 Pro telóm. nagyon szerettem addig míg az OTP le nem lépett arról és a többi magyar szolgáltatók is.
a szoftverben való beleturkálása ,annak megváltoztatása meg nem az én műfajom. -
jeni
félisten
ha 1x az életedben olyan telefont vennél amit nem buherálsz meg,ahhoz szeretnék gratulálni és nem olyanhoz amelyhez piszkos,nem tisztességes úton jutsz hozzá.
de mázlista vagy még mert a Google engedélye nélkül,az ő hozzá járulása nélkül fel tudtad applikálni a Google Play-t a telódra.
anno a Samsung a Knox-t nem véletlenül építette be a Samsung telókba. ha ilyen megszigorítás lenne a Huawei felé akkor nem lennél most boldog Huawei teló tulajdonosa és jó páran sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest