- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2025: Három fülhallgató, két fejhallgató - ezeket hozta az Earfun
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernalxx
újonc
Gmailt böngészőben se lehet használni az újabb huawei telefonokon?
-
spaceship20
újonc
Sziasztok! Érdekes volt olvasni a topikot. Bootloader unlookal Rootal mi a helyzet? Gondolom még mindig rohadt nehéz kinyitni a bootloadert és továbra sincsenek custom roomok amik esetleg orvosolhatnák a gms problémát.
Anno nagyon szerettem a huaweit ameddig ki lehetett rootolni. Az egész család a hatásomra huaweit vett
Aztán elvettek a bootloader nyitási lehetöséget a p10 let meg a p20 liteot még kirootoltam a telot szétszerelve test pointon keresztül alaplapi flex kábelek közt egyensúlyozva egy csipeszel miközben nvme particiot flasheltem de aztán elengedtem a dolgot -
DrDoktor
senior tag
válasz Garfield.37 #137 üzenetére
A harmony os létező dolog de ezt le ne töltsd.Egy OS-t nem így szokás terjeszteni.Vélhetően vírus.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek ? [Harmony OS]
Üdv : Garfield.37
-
gombasm
aktív tag
"ja ha ég a ház gyújtsuk fel a kamrát is, mert akkor már mindegy. Szerintem aki itt ezen aggodalmaskodik pont nem az a fajta, aki admin/adminnal hagyja a routert a neten."
Ezt nem tudom kitől idézted, de biztosan nem én írtam.
A fizetős verzió "legombolásáról": amikor megvettem 6 hónapra 1870,- komoly magyar fabatkáért, akkor még csak a reklámokkal telitüzdelt ingyenes volt vagy ez. Akinek van egy csúcstelefonja és ennyit sajnál kifizetni annak megfelelő használatáért, az egy igazi... . (Természetesen a fillérb..ó magyar user a reklámos ingyenest használja és szidja, hogy sokat fogyaszt tőle a telefon - sokan írták ezt már ide is. A fizetőssel ez nem igaz, semmivel sem fogyaszt többet, mint nélküle.)
Régebben egy P40 -et sikeresen már megerőszakoltam és feltettem a mókolt GMS -t rá, szerintem az sem legális és főleg nem etikus, arra sem biztosított a támogatás, stb.. Itt a gspace egyszerűbbnek tűnt. Az ún. "biztonságos működés"-t meg az egész okostelefonos világban fenntartásokkal kezelem, ezer olyan eset volt/van és lesz, ahol a gyári rendszerek bizonyulnak megbízhatatlannak. Amit a saját telefonommal megteszek, az az én döntésem és felelősségem. Most pl. a Poco -on is fejlesztői rendszer fut, amit az XDA -ról töltöttem le, mert jobban működik, korszerűbb és gyakrabban frissül, mint bármilyen gyári rendszer.Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1
-
p2pp
őstag
Ezt [link] vki próbálta már?
Működik?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
addikt
Ez az új LightHouse [link] féle megoldás viszont, kb perfektnek tűnik, kb natívan futtat mindent. Úgy látom ezzel már megy rendesen minden, beleértve a 120hz-t is. De majd körbe kell ezt is járni, hogy miféle.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk ki még egyszer: INGYENES és eskü nem fizettek ezért a videóért tesó! Örülök, hogy a Mobilarena korrektül járta körbe, nem úgy mint ez...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
szkaroly
senior tag
válasz Alteran-IT #107 üzenetére
Azért egy ekkora országot ne hasonlítsunk már össze Magyarországgal vagy Németországgal. Másrészt ugye az hogy Kína gazdaságilag ill. társadalmilag hol tart, az nemcsak a mostani több évtizedes kommunista uralom, hanem az azelőtti százéves gyarmatbirodalmi függés és kizsákmányolás következménye is. Bírom azt amikor egyesek bizonyos országok elmaradottságáról papolnak (Ázsia, Afrika, Dél-Amerika), de vajon ezek az államok kitől tanulták más népcsoportok elnyomását, kirablását, vagy akár megsemmisítését, a korrupciót, stb. Bizony azoktól a "demokratikus" gyarmatosító országoktól (Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia, Németország, Spanyolország, Portugália, Japán, USA, Oroszország). Szóval először tükörbe kell nézni, majd azután lehet elmélkedni arról miért olyan Kína amilyen. És abszolúte nem védeni akarom a rendszert, nem is lehet védeni. Másrészt akik most a kínai termékek miatt finnyáskodnak:
- kőolaj és földgáz Szaud-Arábiából, Iránból, Irakból, Oroszországból (demokráciaszintjük szerintem alacsonyabb Kínánál)
- fűtőanyag atomerőműbe Oroszországból
- a törököktől is biztos veszünk valamit a szőnyegeken kívül is.Poco F6
-
Mercel
senior tag
válasz guriga1234 #106 üzenetére
Figyelj én jártam már pár nyugati városban de nem találkoztam azzal ami 90 plusz százalékban csak a propagandisták fejében vagy még ott sem él. (ott főleg csak sötétség és gyűlölet van úgyhogy egy csaladi csomag negróval népírtást követhetne el velük szemben bárki és most igyekeztem végtelenül diplomatikus maradni):
amúgy ha feltűnt volna ez egy technológiai magazin nem pedig a rezsim valamelyik propaganda"médiája"..
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Mercel
senior tag
Jó cikk, köszi, hogy még ha roppant óvatosan és körülírva de foglalkozik végre a Mobilaréna azzal, hogy a huawei és a Kínai mobilok , ilyen olyan szofrvermegoldasok nem épp a privátszféra és az adatbiztonság fellegvárai.
Ez persze azokat nem fogja észhez téríteni akik ott tartanak fejben hogy fck EU és fck USA és csak azé is a "baráti kína"
mamárnemisoccó czuczait vegyék fölényesen lenéző mosollyal, dehát mindenkin nem is lehet segíteni. (meg nem is kell, mert felesleges erőfeszítés)Marcel
-
ledgeri
nagyúr
Ha már "jaj követősdi"-s a topik java, akkor köszönet a facebook trackere linkkért...
#128 Polgarjeno66 Akkor miért nem valami más android, miért Huawei-s?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Polgarjeno66
újonc
Huawei hasznalokent mondom, ezt a valamit ra nem tennem a telefonomra. Lattam masen, spammel, lassu, eszi az akksit. Meg ki tudja hova kuldi az adatainkat.
Mondjuk azt nem ertem, miert vesz valaki huaweit, ha googlet akar hasznalni.
En azert veszek huawei telefont, mert nincs rajta google. -
Hallosz
senior tag
-
akaido
addikt
Még egyszerűbb az appletöltés a Huawei telefonokon
Egy percig gondolkodtam miért is kell Apple töltés Huawei telefonokon...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Morgenstern
tag
Csak nekem tűnik ez egy kókány megoldásnak?
-
helixP
nagyúr
Azért a nyugat köszöni szépen elég jól elvan, egyelőre sem a "migránsok" sem az orosz energiahordozók hiánya, a tumpista-putyinista-vityista narrativa által jósolt bukás nem közelg. És sajnos még mindig, sőt, egyre inkább értelmesebb alternatíva,mint kishazánk.
-
DrDoktor
senior tag
Amúgy gugli ászf szerint ha jól olvasom az ilyesfajta használat akár bűnügyi eljárást is vonhat maga után de fiók bant tuti.
[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
spect80
senior tag
ja ha ég a ház gyújtsuk fel a kamrát is, mert akkor már mindegy. Szerintem aki itt ezen aggodalmaskodik pont nem az a fajta, aki admin/adminnal hagyja a routert a neten.
Nem tudom miért emelted ki hogy fizetőst használsz, de attól hogy legomboltak még nem lesz támogatás hozzá, sem biztonságos működés garancia, pláne nem lesz legális. Reklámokat meg máshogy is ki lehet írtani belőle (pl egyedi dns)
Én is nagyon szerettem Huaweit használni, mert számomra a tökéletes telefon volt minden tekintetben, de Google nélkül\tákolt megoldással nekem már nem opció sajnos. A felmókolt GMS-es P40 pro állt a leközelebb az elfogadható szinthez, de ahogy használtam idővel ott is elkezdtek előjönni a gondok itt-ott, úgyhogy sajna váltani kellett. -
Alteran-IT
őstag
Tudom milyen Kína, legalább is amennyire a távlatokból meg lehet ismerni, mert nem voltam még személyesen ott (őszintén szólva nem is nagyon akarok odamenni, max. Japánba, vagy Dél-Koreába), de amennyire lehet tájékozódom róla, mint mondtam annak ellenére, hogy a k+f szektort nyomja, utálom nem is akár hogy, mert ugye egy ilyen kommunista országban ez általában, sőt helyesbítek, mindig valami másnak a kárára megy, pl. bizonyos társadalmi rétegek lemaradására, kiesésére, akár nagyobb városokon belül is és a gond hogy ez ellen nem is nagyon tesznek semmit, mert azok az állapotok nem most alakultak ki és valószínűleg nem is nagyon fognak mostanában megszűnni, hacsak a nagy vezér is el nem látogat arra személyesen és nemtetszését kifejezve, közvetlen parancsot kiadva ki nem "takarítattja" az ilyen helyeket, bár attól még a valódi probléma nem szűnik meg.
De nálunk is lesznek még hasonló szélsőséges állapotok, ha a dolgok így mennek tovább. -
Aryon87
félisten
Használtam kis ideig 1-2 app miatt, de hamar a kukába végezte. Eszi az akksit rendesen (P40Pro)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akaido
addikt
Úgy alakult a telefonos pályafutásom, hogy most is Huawei készülékem(Nova2) van: Amennyiben új Huaweit vennék(nem fogok) ez a Gspace elég "gázos" lenne:
"... tákolt megoldásként vész esetén használható védőhálónak megteszi a feladatait, de egyelőre nem tudni róla, mennyi ideig fog működni, nem tudni biztosan, kik fejlesztik és azért bőven vannak problémái is..." ez azért -finoman szólva- nem szimpatikusSzabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Usgyi
aktív tag
Nem tudom, hogy van-e értelme ennek az erőlködésnek. Akinek mindenképpen kell a GMS, az sokkal jobban jár ha nem Huawei-t vesz.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Alteran-IT #107 üzenetére
Ehh... elég sok helyen jártam már a világban, tényleg. Kicsit más letérni a La Rambláról Barcelonában, mint a Nanjing Roadról Sanghajban. Csak gondoltam talán szólok, hogy úgy hiteles bármit is állítani a kínai nagyvárosokról, vagy egyáltalán Kínáról, hogy legalább volt már ott az illető, beszélgetett / üzletelt kínai emberekkel és cégekkel, anélkül nekem maximum hangulatkeltésnek tűnik az eszmefuttatás.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mondjuk te vagy az utolsó, akinek bármilyen véleménye is érdekelne.
-
Sza_Sa
senior tag
5. vagyunk technológiai fejlettségben, jelentsen ez bármit. Pont, mint ahogy 18% nálunk az infláció.
Szóval, szerintem: USA, Korea, Japán, Németország, kishazánk Európa motorja, .... 10; KínaEnnyike, megyek a narancs párttagságiért
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
veterán
Hmm, Bukarest, 1990-es évek második fele...
Akkorra már a főbb túristaútvonalakon minden szépen nézett ki (megvolt a Springtime gyorsétteremlánc is, amitől mindenki gyomorrontást kapott a 26 fős csapatunkban), de amint ketten magyarok elszakadtunk a nemzetközi csapatunktól, hogy felfedezzük a várost, a magyar falusi putritelepen találtuk magunkat 200m után - a "nyócker" abban az időben a kultúra fővárosa volt ahhoz képest."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Alteran-IT
őstag
Lehetne olyat, hogy bármely ország nagyvárosaiban kicsit jobban szétnézel, nemcsak Kínában? Félre ne értsd, kommunista meg egyéb jellegéből adódóan is utálom hozzánk képest elismerendő hogy milyen szinten tolják a k+f szektort, viszont visszatérve, mind keleten, mind nyugaton vannak olyan nagyvárosok, ahol ha nyitott szemmel jársz, akkor látsz középkorban maradt városrészt (nemsokkal feljebb pont Pesttel kapcsolatban említettem), persze ronda sikátorokkal, meg ilyesmi, szegények meg hülyék meg mindenhol vannak, magyarba pl. nagyon sokan és még lesznek is mégtöbben, ha a jelenlegi hatalom marad, szóval ezek nem csak Kína ismertető jelei mentségükre. Itt is zemplén "fővárosába" elég ha elmész néhány utcába, azt mint ha valami drog vagy hasonló maffia utcájába járnál, annyira elcigányosodott és elment abba az irányba a város, pedig vagy 10 évvel ezelőtt ennek az irányzatnak még a jelét nem lehetet látni, max. néhány cigányt, de hát az mindig is volt és mindig is lesz és félre ne értsetek, most nem rossz értelemben beszélek róluk, de akik itt kisebb bandákat alakítanak, azok nem a becsületről, a tisztességes munkáról meg hasonló pozitív tulajdonságukról ismeretesek, azt gyakorlatilag Európa közepén vagyunk.
Ahhoz, hogy ne legyen pl. egyáltalán szegénység, illetve ennyire nyomasztó részek a nagyvárosokban, ahhoz nem csak egy bizonyos területeken kell technológiai fejlettséget elérni, hanem szinte minden területen, közte az emberi szellemi területen is, ugyanis ahhoz lehet hogy elég pár értelmesebb jól fizetett ember egy országban, hogy alapszinten működjön és bizonyos szektorokban fejlődéseket lehessen elérni (Magyarország pl. csak úgy működik mint egy süllyedő hajó, csak addig működik, míg teljesen el nem süllyedt, csak hogy tisztába tegyük), azonban magát az országokat is magas intelligenciájú embereknek kellene vezetnie és nem ilyen kommunizmusból ránkmaradt posztkommunista vén hülyéknek, akiknek éppen nem a magas intelligencia az ismertető jelük, nálunk is a fővárosban mennyi olyan hely van, amit még nappal is elkerül az ember, mert a narkós rögtön a nyakában liheg, nemhogy éjszaka és ez leginkább az elmúlt 12 évre jellemző, a munkanélküliségről nem is beszélek, amit még nálunk anno a rendszerváltás előtti kommunizmusban szinte megpróbáltak teljesen eltűntetni, még a rendőrök is szedték össze a munkanélkülieket azt vitték a legközelebbi állami tulajdonú vállalathoz dolgozni, most meg ... lehet hogy most is nagy a munkaerőpiacon a kereslet és sok az állami, illetve kormányközeli ismerősnél lévő vállalat, csak az nem szűnteti meg az ország rendszerszintű problémáit, főleg szellemiség terén, pl. hogy legtöbb cégnél amelyik a jelenlegi politikai szférához kapcsolódik, ott nem lehet ellenvéleményed (hacsak ritka esetben nem valami értelmesebb, a rendszert szintén nem nagyon kedvelő ember vezeti a céget, mert az nem foglalkozik ilyennel), különben kivágnak, mondván van 10 másik ember a helyedre, ami persze nem minden esetre igaz, mert a legtöbb ember már inkább nem is belföldön próbálkozik, hanem külföldön és nem nagyon állnak sorban az ilyen cégeknél, max. csókosok, vagy olyanok, akik ebben a rendszerben nőttek fel, ezt szeretik és valamiért kiestek egyik helyről, de munkaerő hiány miatt felvették máshova, a lényeg az, hogy szinte mindenhol létezik szegénység, nyomornegyed stb... tökéletes ország nincs, de azért nem mindegy, hogy arányaiban ezek hogy alakulnak pl. az adott ország fejlettségéhez, illetve népességéhez képest,
Elég ha megnézed pl. a koronavírusban elhunytak számát is, Kínában kb. 5 ezer halálozást regisztráltak összesen, vagy nagyon jól hazudnak, vagy tényleg ennyi volt, Németbe pl. ez 150 ezer volt, Magyarba pedig 50 ezer ha kerekítünk.
Azonban Kínának van vagy 1 milliárd lakosa, Németországnak 83 millió, Magyarországnak meg 10 millió. Kérdés, ezek szerint a 3 ország közül hol a legszarabb az életszínvonal? Egyértelmű, hogy itt és bár Németben is több haláleset volt lakosság arányosan, mint Kínában, de Kínai is kommunista ország, nagyon jó ilyen szempontból a "fegyelmezettség" (meg sok a hazugság is), meg onnan indult az egész ha úgy nézzük, szóval felvet bizonyos kérdéseket Kína szempontjából az egész, szóval érted.
Persze mint írtam, egy tökéletes ország sincs a földön, amíg van egy csomó szegény (mindegy hogy anyagilag vagy szellemileg) ember a lakosságában, Németország is rosszr sok szempontból, de ha pl. Magyarországgal vetem össze, akkor Magyarország jóval rosszabb és úgy vagyok vele, hogy a kisebbik rosszat választom, az meg Németország.
Persze ha mondjuk Magyar meg Kína közül kellene választanom, nyílván Magyar, mert a még kevésbé kiteljesedő diktatúra a demokrácia közvetlen szomszédságában még mindig kedvezőbb, mint egy nyílt kiteljesedett diktatúra. Na de mindegy, ne offoljunk tovább, nem azt mondtam hogy Kína teljesen tökéletes, azok a problémák amit említettél, mindenhol jelen vannak, így kár őket kiemelni, mint ahogy fentebb pl. a nagyvárosok és kisvárosok fejlettségét, mert arányaiban nézve Kínai ebben is előrébb volt, az hogy viszont a szegénység kevesebb-e, az más kérdés, %-osan "hivatalos" adatok szerint Magyarban 3,8%, Kínában meg 5,3%, de hogy ebből mi igaz, az erősen kérdéses, mert magyarba az infláció is csak 15%-os az éven, mégis egy csomó dolog dupla annyiba kerül mint előtte, de ha igazak is a számok, olyan szempontból Kínának kedvez, hogy ahhoz képest hogy mekkora a lakossága és mekkora egységet kell irányítani, mégis milyen alacsonyan sikerül tartani ezt a számot, persze ha azt nézzük, hogy a lakosság 1,4 milliárd fő, akkor nem kevés emberről beszélünk, szóval nézőpont kérdése, sok dolgot %-ban nem lehet megfelelően kifejezni és megítélni, ez erre tökéletes példa.[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Alteran-IT #101 üzenetére
Lehet olyat, hogy az olyan nagyívű kijelentéseket, mely a kínai metropolisok lehengerlő fejlettségéről szólnak inkább olyanok írják, akik voltak már ott? Mert csak egyetlen egy utcával kell besétálni ám a mittoménmilyen csillivilli ötcsillagos sencseni szálloda mögötti utcába, hogy pofánverjen a hömpölygő szemét és a leszottyadt sikátorok látványa, de Sanghajban is csak egy sarokra van a Nanjing Roadtól a hervasztóan lefingott kis utcácska az utcára kiszórt fregolival, meg a kisgatyában óbégató kínai kisgyerekkel. Tényleg.
-
ledgeri
nagyúr
Legalább az OFF topic gomb rendesen van használva! (Amiért most köszönet! )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Alteran-IT
őstag
válasz FattyDove #100 üzenetére
Ez igaz, de azt tedd hozzá, ami szintén igaz és ezért nem fordítottam nagy jelentőséget ennek a kihangsúlyozására, hogy nálunk is a kisebb városok, illetve falvak fejlettségi szintje ugyan úgy középkor, mentalistásban meg kb. sötét középkor, így Kína még mindig előrébb jár, mert a nagyvárosok náluk legalább fejlettebbek, nálunk azokról se mondható el, hogy túlságosan fejlettek, Budapest is hogy néz ki, ott nem csak a külváros kicsit elmaradtabb, sőt néhol még fejlettebb, mint a belváros 1950-es éveket tükröző jónéhány része, gondolom nem kell sok példát mondanom, a pályaudvarok is úgy néznek ki mint valami putri, azt a nem kocsival érkezőknek azok Budapest belépő pontjai és már is nem túl jó megítélést kap, oké a nyugati pályaudvar teljes felújítási tervei tetszenek, de azok csak tervek mind kinézetileg, mint költségileg, fog az még változni, mindkettő negatív irányba, sokkal szarabb és drágább lesz és ez csak egy pályaudvar, a vasúti infrastruktúráról nem is beszélek, Kínában a legtöbb új nagyvárosi metróhálózat sokkal gyorsabb, mint az itt elérhető vasúthálózat bő 90%-a, mert 120-140 km/h-s engedélyezett sebességek vannak metrón(!!!), itt meg az egyetlen "nagysebességű" vasútvonal legnagyobb megengedett sebessége elméletben 160 km/h, gyakorlatilag ez csak Tata és Hegyeshalom között elérhető, ott is vagy jó ha két szakaszon pár km-en lehet "kiélvezni", egyébként 120-140 km/h között mennek a vonatok átlagosan itt, a többi vasútvonalon meg max. 80-100 km/h, ami szégyen, főleg hogy a Budapest-Belgrád vasútvonalat is valami max. 80 km/h-val kezdték újraépíteni (elméletileg azóta már 100 km/h lesz, de hiszem ha látom, meg az sem sok egy új vonalnál, sőt kurva kevés), ami új vasútvonalnál elég nagy pofátlanság ilyen magas ár mellett úgy, hogy kínában már a metró is gyorsabban megy, persze ilyen vonalakon megy IC, meg IC+ ilyen sebességekkel olyan időrövidítésekkel, hogy cserébe nem állnak meg vagy plusz xx településen, ami jó, mert ez cserébe időkiesés egy csomó embernek, akik ezeken a településeken szeretnék igénybe venni ezeket, de nem tudják, így órákkal hamarabb kell kelni, hogy elérjék azt a buszjáratot, amivel el tudják érni azt vonatot, szóval vicc, Kínában pont az ellenkezője megy és pont ezért fejlesztik nem akárhogy a tömegközlekedést és minél több települést bevonnak minél nagyobb sebességű hálózatba, itt meg gyakorlatilag fordítva megy, minél kevesebb település van kisebb sebességű hálózatokon, végül is teljesen fordítva ülünk hozzájuk képest a döglött lovon és egy nyíltan kommunista országról beszélünk, azt meg véletlenül se felejtsük ki, meg hogy náluk van mágnesvasút is az eleve nagysebességű "hagyományos" vasútvonalak mellett, nálunk jó hogy egyáltalán interneten lehet olvasni hogy ilyen egyáltalán létezik, azért nem mindegy és ez csak a tömegközlekedés és annak a vasúti része, mint összehasonlítási alap, a többit inkább hagyjuk is és szerintem. Persze a költségeket nézve Kínában is elég magasak a vasúti költségek, de azt ami ott van legalább lehet vasútnak nevezni sebességben és minőségben is, ott legalább nem ablakon kidobott pénz van mint itt, korrupció, lenyúlás meg egyéb persze náluk is van, mint minden kommunista országban.
-
FattyDove
őstag
válasz Alteran-IT #95 üzenetére
"Kína jóval fejletteb ország mint mi, hozzájuk képest gyakorlatilag sehol sem vagyunk,"
Kínában egyedül a nagyvárosok fejlettek, minden más konkrétan 1950 vagy inkább középkor.
-
joey04
titán
Ezzel teljesen egyetértek, ahogy azt a korábbi linkelt kommentben is írtam. Én csak azt mondom, hogy a 2 szar közül ez sokkal jobb. És ha be kell állni valahova, akkor inkább ide. Olyan soha nem lesz ami nekem tetszene maradéktalanul, mert nagyon sok dologban "jobbos" és legalább annyi dologban "balos" nézeteket vallok.
-
addikt
Nem kínához hasonlítottam, csak megemlítettem hogy arra felé sem fenékig tejfel az élet
Tul nagy a bal liberális média túlsúlya, és ha nem azt nyilatkozod ami nekik tetszik akkor megy a cancel
Pl JK Rowling: Csak a nők menstrualnak iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
gombasm
aktív tag
Aki az adatlopás/Európa biztonsága/civilizációnk halála/sárga veszedelem miatt aggódik, az gondoljon kicsit arra, hogy: 1. a GMS nélküli Huawei telefonok piaci részesedése talán töredék százalékos és azon sem mindegyiken használnak Gspace -t. 2. azon sok tízmillió ember (lehet keveset írtam és nagyságrenddel többet kellene), akik wifijükre csatlakoztatott számtalan és zömében értelmetlen "okos eszközt" tart bekapcsolva és a gyári adatokat jelszavastól, készüléknevestől soha nem módosítja - na ez a tömeg milyen lehetőséget ad a házi hálózatokról történő adatlopásra! (Ott mellesleg az oda csatlakoztatott szuperbiztos okostelefonok is elérhetővé válnak.)
Használok P40 Pro -t (is), amelyen a Gspace fizetős verziója fut. A google alkalmazásai közül mindegyik a fiókba belépve fut, a térképet is beleértve. Ami nem megy, az a névjegyek szinkronizálása, azt egyszer másolással meg kell oldani sajnos.
Nem vagyok otp ügyfél, a CIB alkalmazása minden gond és korlát nélkül a HMS -ből telepíthető és teljes funkcionalitással működik is. Sok mást (opera, firefox, eeszt, spotify, stb.) apk -ból tettem fel, ezekhez nem kell a GMS, működnek. A frissítésükre az apkpure -t használom.És miért ez a márka? Nagyon jó telefonok a Huawei készülékei, imádom őket. A P40 pro még tudja az 5G -t, tud wifi6 -ot és kamerában is szinte verhetetlen. Használtan, de karcmentesen, dobozában vettem komoly 80e forintokért, 8/256 GB kivitelben, garancia nélkül. Akinek valaha volt ilyen a kezében, az tudja milyen egy prémium telefon és nem szívesen választ mást.
(Igen van xioami ill. poco is nálam, valamin ki kell élni a romcsere/rendszertelepítés/bl nyitás kényszerét is - erre sajnos a Huawei nem alkalmas.)
[ Szerkesztve ]
Poco F2 pro & Huawei Mate 40 pro & CMF phone 1
-
joey04
titán
A foci nem csak nálunk kiemelt téma, a németeknél is. A játékosok, a klub fontosabb emberei már-már közszereplők. A hertha pedig közismert arról, hogy minden hasonló dolog mögé beáll, legyen az blm, lmbtq, bármi. Ilyen munkakörnyezetben nyilatkozni ilyet egy politikai újságnak, ráadásul egy olyan országban megjelenő lapnak, ahol nagyon erősen szembemennek ezekkel a mozgalmakkal, kritizálva közben a kollégát, szembemenve a választott hazája véleményével, mindezt akkor, amikor szó szerint a legforróbb volt a pillanat... Hát elég ingoványos talaj. Ettől még túlzás volt az elküldése, és ezen a véleményen vannak nagyon sokan, de már eleve az, hogy a döntést kritizálni lehet, beszélni lehetett róla kint is, mutatja, hogy ez nagyon nem Kína, vagy a szovjetek. Plusz a fenti szituációt összehasonlítani azzal, hogy egy random lakatos, IT-s, kukás, festő, tesco dolgozó, bármi (bárki) egy intenetes fórumon, aminek nem is ez a profilja, leír annyit, hogy szerinte is túl van tolva a szivárvány... hát szerintem nem nagyon lehet egyenlőség jelet tenni a 2 eset közé.
-
Alteran-IT
őstag
Kína jóval fejletteb ország mint mi, hozzájuk képest gyakorlatilag sehol sem vagyunk, de azt se felejtsük el, hogy nem azért jobbak, mert kommunisták, hanem mert nekik muszáj fejlődniük, sőt nagyrészt nyugati cégek kezdték el náluk (kivéve mondjuk Samsung, meg hasonlók, mert az kivételesen dél-koreai) azzal, hogy kivitték oda a cégeiket az olcsó munkaerő miatt, csak vele együtt ugye kivitték a technológiát is, amit a kínaiak jó kommunista mentalitással jogtalanul lemásoltak és több esetben tovább fejlesztettek, vagy csak ugyan azt adták éppen tovább, de olcsóbban, így könnyebben szereztek piacot és egyben újabb tőkét maguknak fejlesztésre, meg egyébre, szóval Kína sem úgymond önerőből, illetve a kommunista mentalitásból fejlődött olyanná amilyen, kapott pár külső segítséget, meg azóta segíti magát is úgy, hogy közben másokat leránt a picsába, gondolom a "kedvező" kínai hitelekről nem kell semmit sem mondanom. Így könnyű érvényesülni mások lehúzásával, a bankok így nőtték ki magukat, nem nagy etwas.
De egyébként ha fejlődést nézünk, azért amit valamennyire maguktól csinálnak, az egy hatalmas baromság, lásd pl. mesterséges nap (továbbiakban: EAST), sehol nem vagyunk ahhoz technológiailag, hogy egy ilyen erőforrást kihasználjunk, de pont akkor forraljuk tovább a földet az EAST-al, amiben több millió fokos hőmérsékleteket érünk el (ami a környezetbe jut végül, mert az energia nem lesz csak úgy semmivé), mikor már egyébként is kritikus ponton van a globális felmelegedés, oké ilyen szempontból egyformán hülye az EU is a franciában épített mesterséges nappal, de ott legalább valamivel jobbnak tűnik a konstrukció, de ugyan úgy kísérleti jellegű és ugyan úgy nem megyünk vele semmire, amíg 99%-ban csak a vezetékekben keringetett energiát használjuk, szóval felesleges valami olyanba invesztálni, amit úgy sem tudunk még jó hosszú ideig kihasználni és mivel a környezetet is ennyire megterheli, nem is biztos hogy ki fogjuk tudni, szóval nettó baromság, ebben pedig jelenleg Kína élen jár.
Mondjuk mi is, mert űrprogramról meg mindenről beszélnek a politikusaink, azt lassan semmink sincs, a legjobb alkimistákon kívül, akiknek nem csak a legvidámabb, legjobb blokkból sikerült a sereghajtót csinálni, de a forintból is sikerült szart csinálni. -
Sza_Sa
senior tag
válasz hallerlaller #92 üzenetére
Ehh, jogos, csak ez a mentalitás fogja a sötét középkorig lökni a világ jobbik felét. Ehhez pedig van elég támogatottság, lásd Trump, (Biden is egy élőhulla, róla is megvan a véleményem, még mielött) putykó, meg az az erőszakmániás Khadirov, koreai Kim. Hszi is csak abban jobb, hogy az országa erőforrásainak java részét k+f-be fekteti, ott legalább van fejlődés. Kommunizmus, mit vár az ember tőle...
Ebből az aspektusból nézve Kína jobb hely mint Mo.
Minket is sikerült a keleti blokk legjobb országából sereghajtóvá "röpíteni" a politikusainknak."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Alteran-IT
őstag
válasz hallerlaller #92 üzenetére
Az a baj, hogy a saját butaságuktól a nagy vezír sem tudja megvédeni őket, elvégre nem véletlen van a nagy vezír hatalmon.
-
Alteran-IT
őstag
Arról nem is beszélve, hogy pont az írányító hatalom van tele buzikkal, de még jó hogy ők üldözik a legjobban őket, meg ők próbálják megfogalmazni az alaptörvénybe, hogy ki a férfi és ki a nő, mikor magukról sem tudják eldönteni szegény szerencsétlenek, de még mindig van aki hisz nekik...
#66 guriga1234: Látom te sem a megfelelő kognitív képességedért, illetve intellektualitásért kaptad a bizonyítványod anno, hanem mert ki kellett dobálni az embereket utcára (mondjuk most is ez van megint, úgy hogy mindegy).
Nem azt írta senki, hogy neked itt nem jó, hanem hogy ha annyira tévképzetekkel vagy tele kelettel és a vélemény nyílvánítással kapcsolatban, akkor menj ki, állíts valamilyen ellenvéleményt és egyből a komm. (Kommunista, nem kommunikációs) párt helyi titkárságán találod magad és talán rájössz a saját károdon arra, amire más kárán nem jöttél rá, hogy hülyeséget beszélsz.
Egyébként miért nekem kellene elmennem? Én tiszta magyar vagyok, magyar mentalitással, nem holmi a kommunizmusból ránkmaradt szemét mentalitással, mint az átlag, akiknek ha nincs más, jó a szemét is. Szerintem inkább menjen a szemét, de mivel magától nem fog, vagy ki lesz takarítva, vagy tényleg a maradék értelmes ember is elmegy nyugatra és akkor akár be is zárhat az ország, mert csak egy nagyobb lipótmező fog maradni, koordinációs személyzet nélkül.[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Felesleges Kínáig vagy Oroszországig elmenni a példákkal. Akinek az elég, hogy itthon büntetlenül lehet b*zizni, cigányozni, de az már nem érdekli, hogy ha valaki érdemi kérdésekben nyilvánít véleményt, akkor azt lekaraktergyilkolják, kirúgják és megalázzák, annak felesleges érvelni.
-
félisten
válasz hegedus001 #81 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, de van egy egyedi bája a mobilfotózásnak amit szeretek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hirdeto
tag
Szintén P40 Pro-t használok és szintén aggályaim vannak a Gspace miatt. Bár valóban kérdés, hogy az innen onnan “össze vadászott” APK állományok mennyivel megbízhatóak.
Összességében a HMS-en az MÁV app, Simple-s jegyvásárlás és használat, OTP Szép app megy gond nélkül, a netbankom meg elérhető HMS áruházban is. Egyéb kényelmi szolgáltatásokról le tudok mondani ( NFC fizetés pl ). Amúgy tényleg meglepően jól megtalál szinte minden programot ( innen onnan ) a saját keresője is. Nyilván együtt lehet élni vele, csak tényleg minek is ha ezer más alternatíva van ( ez meg egyéni preferencia kérdése ).Mindenestre - bár ez is egy megoldás - nekem nem életszerű, hogy legyen azért külön egy GMS-tudó telefon, hogy pl a BudapestGO fusson gond nélkül.
Hasonlóan sok kérdés merült fel bennem mikor régi - hivatalosan már nem támogatott telefonokat - “élesztettem” fel pl LineageOs -el. De ez egy más téma.
-
LeMarci
tag
Érdekes lett ez a komment szekció egy Gspace teszt alatt
-
Sza_Sa
senior tag
válasz FattyDove #83 üzenetére
De ezeket a rendszereket dicsőítő emberek - komcsizzák - az ilyen berendezkedést elítélőket... nooormális?? Milyen szép csapat: Oroszo., Kína, É-Korea, Irán, Fehéro. egymás szövetségesei.
Szerk: Csupa olyan állam, ahol derű az élet.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Azért micimackó elégedetten csettintene azt olvasván, hogy ennyi komcsi diktatúra fanatikus
idiótafelvilágosult van még itt is.[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
válasz Plazmacucci #40 üzenetére
Miért nem veszel harmad pénzből egy alap, kompakt MILC-et? Oda vissza verné bármelyik mobilt...
-
spect80
senior tag
Annyiban jobb hogy gspaceszel megkapod a google play services(gps) futtató környezetet, az aurora meg csak alkalmazásokat szed le.
És gps nélkül ma már nem csak a Google alkalmazásokat nem tudod használni, de mást se nagyon. Az újabb chrome sem megy nélküle, ami meg igen ahhoz meg google login és/vagy egyéb beépülő kell úgyhogy azért nem használható (mapsnál a location services és a login, photosnál a login,stb)
Aztán ott van rengeteg 3rd party app amik döntő többsége szintén a google szolgáltatásaira épül. Pl lime a mapsre, vagy csomó játék a google play gamesre, minden más meg a google push notification servicest használná, ami a huaweien nincs, így ha el is indul az alkalmazás semmiről nem kapsz értesítést. Tapasztalatom szerint még az appgallerybe hivatalosan fejlesztő által feltöltött alkalmazások nagy része is google függő, inkább a kivételek ritkák sajnos, mint pl a signal.
Az apkpure és egyéb repositoryk meg már erősen hajlanak a szürke zónába.Az apkpure mondjuk még pont jó, de "kapudrog" a crack apk boltokhoz, mert hiába van megvásárolt alkalmazásod a play storeban apkpureból nem tudod letölteni. Azok az illegális oldalak ahol meg állítólagos full verziók vannak febt, azok 95%a vírusos.
Szóval összegezve nagyon nem éri meg ilyen alternativák irányába elmenni -
Sza_Sa
senior tag
A Herta edzője szimplán hülye volt. A "nyugat" még mindig toleránsabb mint a kelet, itt még lehetsz rasszista is, ha úgy tartja kedved, itthon egyenesen kötelező, van nekik párjuk is.
Nem kötekedésből: akinek ennyire tetszik a kommunista vagy poszkomunnista "demokrácia", mit keres még Európában? Miért jönnek a keleti oligarhák ide nyaralni, vesznek nyugati termékeket, rejtik el a vagyonukat? Miért nincs az oroszoknak pl. Fb. vagy egy sima tüntetésért miért visznek el átnevelőtáborba Kínában, ha annyira szabad ott a demokrácia?Tényleg ezt szeretnétek itt is?
-
k-adi
nagyúr
ez nem kínahaterség, hanem félmegoldás nem megoldás ebben az esetben... el kell fogadni hogy ki van herélve, vagy legyen akkor szinte hibamentes, stb.. de így van is, meg nincs is, vevők számára zavaros, nincs kedve senkinek se kitesztelni melyik app megy vagy nem, stb.. ennek még kell idő mire kiforrja magát
-
Silεncε
őstag
válasz guriga1234 #44 üzenetére
Jelenleg éppen összeomlóban a kínai gazdaság. Egyéb kérdés?
-
ledgeri
nagyúr
válasz viragdani01 #69 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Legutóbb mikor használtam, a szép kártyába való belépéshez biometrikus azonosítás kellett csak. A sima otp appnál változatlan, tény azóta már nem azon lépek be, igaz nem is nagyon kell, mert nem használom azt, tekintve hogy már nem
Magyarisztánban, akarom mondani Magyarországon élek...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az Aurora és egyéb alternatív boltok kapcsán akartam még egy oldalt írni, viszont a telefont vissza kell adnunk és még Bone teszteli a kamerát és egyebeket rajta, így ez egyelőre parkoló pályára került. De a későbbiekben tervezek még vele.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Aryon87
félisten
OTP szép kártya megy a telón (P40Pro) minden hókuszpók nélkül.
(egy újabb cikk, amin a kínahaterek rághtják a gumicsontot... *sóhaj* sose lesz vége)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
guriga1234
addikt
válasz Alteran-IT #63 üzenetére
Szövegértésből nem jeleskedsz. Írtam hogy nekem itt jó. Miért kéne bárhova is elköltöznöm? Nem inkább neked kéne, ha itt nem jó?
-
jeni
félisten
senki sem panaszkodik és senki sem kérdőjelezi meg a P40 széria előtti mobilokat amelyek a Google Play engedélyével forgalomba hoztak. nem is arra írtam vagy reagáltam.
nekem is volt P40 sima és P40 Pro telóm. nagyon szerettem addig míg az OTP le nem lépett arról és a többi magyar szolgáltatók is.
a szoftverben való beleturkálása ,annak megváltoztatása meg nem az én műfajom. -
LeMarci
tag
Kicsit kemény kezdés volt, azt tekintve, hogy nem ismered a telefonos hátteremet, bár gondolhatod hogy nem első telefonnak vesz az ember egy HMS sel felszerelt készüléket.
A kommented végéhez meg csak annyit, hogy a Huaweinek vannak még gms sel felszerelt jogtiszta telói, aminek szerintem nem egy ember boldog tulajdonosa.
Ui: várom a gratulációt -
Alteran-IT
őstag
válasz guriga1234 #43 üzenetére
Milyen nagy kamut? Semmi konkrétum, csak így dobálózol hogy kamu? Ki kamuzik akkor? Eredj már, ha olyan jó neked, költözz ki kínába meg oroszba, merj szembenni akár szóban is a diktatúrával, egy előnye lesz, biztos lesz állandó koszt és kvártély, azt nem mondom hogy ingyen, mert ott Szibériában meg hasonló helyeken ilyen szempontból legalább nem ülnek fordítva a döglött lovon, hogy csak úgy ingyen lebzseljenek a rabok, persze már ha rab leszel és mondjuk nem esel ki egy kórház, vagy bérház ablakán a 7.-ről, vagy nem leszel öngyilkos, mint most hirtelen az orosz oligarchák többsége, de ez kínában is hasonlóan megy, csak onnan mégkevesebb infó jut ki. De egyébként hasonlóan megy fehéroroszban is, ott van példának szegény gyerek, Raman Prataszevics, miatta egy gépet is eltérítettek bombariadóval, csak hogy elfogják és jól megverjék (látszott rajta), annyi hogy mivel minden nyilvánosan ment, nem tudott csak úgy balesetet szenvedni már, megkapta a magáét, azt mehetett, de annyi bűne volt csak, hogy ellenzéki volt, azt egy gépet eltérítettek azért, hogy "elbeszélgessenek" vele, mindre rákereshetsz interneten, origo, 888, pestisrácok meg egyéb szarok nem fogják lehozni sajnos, így muszáj leszel keresni.
-
LeMarci
tag
válasz Elit3Zotya #56 üzenetére
Sajnos csak a kínai verziókra lehet rárakni, de ott mindenre. De ha olyat akarsz importálni akkor annak megvan az ára
-
helixP
nagyúr
válasz guriga1234 #29 üzenetére
Akkor vonulj be az Oroszokhoz
-
Sza_Sa
senior tag
válasz guriga1234 #52 üzenetére
"A médiáról regéltem, nem magánbeszélgetésekről." : Pont arról írtam, nem volt egyértelmű?
A cégem tulajának a lánya (jól ismerem, kisebb falusi cég vagyunk) férjével 3 éve van kinn Kínában, egy német cég mérnökeként. Vannak tiltott részek, ahová a lábukat sem tehetik be, egyébként nekik jó dolguk van, nyilván, függőségi viszony van.
Elmondásuk szerint nagyon durva high-tech mindenhol, de nagyon szabályozott az élet, kínaiként."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
addikt
-
jeni
félisten
ha 1x az életedben olyan telefont vennél amit nem buherálsz meg,ahhoz szeretnék gratulálni és nem olyanhoz amelyhez piszkos,nem tisztességes úton jutsz hozzá.
de mázlista vagy még mert a Google engedélye nélkül,az ő hozzá járulása nélkül fel tudtad applikálni a Google Play-t a telódra.
anno a Samsung a Knox-t nem véletlenül építette be a Samsung telókba. ha ilyen megszigorítás lenne a Huawei felé akkor nem lennél most boldog Huawei teló tulajdonosa és jó páran sem.
-
addikt
Én használtam mate 40 pro-n, nem nagyon volt vele gond, de úgy vettem észre, hogy csak 60hz-t támogatott, amit azon belül nyitottam meg.
-
jeni
félisten
válasz Plazmacucci #40 üzenetére
a fotózáson kívül minden másban égnek állt volna hajad,hacsak a házon belül lett volna 1-2 alternatíva lehetőség.
-
Kasya
nagyúr
Az egesz helyzet olyan, mintha egy rootolt Samunal akarnám bizonyitani, hogy bár sok app nem megy alapbol, de az uj Magisk modul mindent megold.
Aztan vagy megy, vagy nem, de inkabb tenyleg megy, csak mokolni kell.Kozben meg aki rootot mer ajanlani, azt lefejezik...
Ez a gyartotol nem megoldas. Elfogadhato, de legalabb ne vallalnak fel ennyire hivatalosan.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz guriga1234 #49 üzenetére
Na ezzel mellélőttél, Pforzheim mellett nem messze (Nußbaum) vannak üzlettársai a feleségemnek, az már eléggé Németország? Voltunk kinn, beszéltünk mindenről, voltunk falunapon, spiccesre ittuk magunkat, láttuk az ottani tizenéveseket, felnőtteket, öregeket.
Hagyjuk már ezt a hülye dumát...mit nem lehet leírni? Hogy náci vagy? Mert azért tényleg nagyon csúnyán fognak nézni, pedig ott is él még a nosztalgia. Vagy, hogy leszbikus/homo vagy? Senkit nem érdekel... utálod a melgeket/leszbiket és ezt még hangoztatod is? Csúnyán néznek, de egyébként nem visz el a Polizei, hacsak nem rongálsz.
Mondom, próbáld ezeket meg Kínában, vagy csak egyszerűen szervezz meg egy tüntetést a Facén Hszi-Csi ellen, aztán várd az ottani yardot. Mehetsz ezzel az oroszokhoz is, Putyin kopóis is visznek a munkatáborba."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
spect80
senior tag
nem provokálok, csak próbálom kideríteni hogy van esély párbeszédre vagy annyira távoli a álláspontunk, hogy felesleges. Ez utóbbi látszik beigazolódni.
Szivárványos demokrácia nem jön be, bezzeg a haladó Kína: [link]De hogy a témához is szóljak...Ha nem lennének biztonsági aggályok az appal akkor is két apró gond azért akad vele. Egyik hogy az értesítések teljesen hektikusan jönnek, másik hogy mivel sandbox módban fut benne minden 1-2 hét alatt több gigabytera nő az adatterület amit nem lehet részlegesen tisztítani. Ha egyben törlöd akkor megy minden a levesbe, ha nem törlöd akkor idövel használhatatlanul lassú lesz. És itt most nem arra gondolok, hogy 1-2 app van benne, hanem ha kihasználod a google legtöbb szolgáltatását.
A biztonságra visszatérve külön érdekes, hogy a HMS Appgalleryben fent van (nem külső hivatkozásként) kvázi mondhatnánk hogy a huawei felelősséget vállal érte mint a google a play store alkalmazásokért. Csak a Google legalább a látszatra is ad és törli is a problémás appokat. Erröl meg szó szerint semmit nem tudni, mégis ott virít az Appgalleryben több milliós letöltéssel. Jó esetben maga a Huawei készítette mint az LZplay-t, rosszabb esetben nem, és csak pont annyira érdekli az adatbiztonság mint amennyire láttatja.
És még nagyon sok nyugtalanító dolgot tudnék mondani kínai eszközökről és cégekről, de az már nagyon sok off lenne. -
Sza_Sa
senior tag
válasz guriga1234 #44 üzenetére
Ha minden állam úgy működne, következményként ez az ország már közép-afrika szintjén lenne gazdaságilag. Azért "nyugaton" jogod van bizonyos szintig hülyeségeket mondani, menj ki Kínába és próbáld meg ott is, ugyanazért "nyugatiként" is kóterbe tesznek, ne legyen kétséged.
-
guriga1234
addikt
válasz Alteran-IT #38 üzenetére
Ezt a nagy kamut hol olvastad/láttad? Retek? Atv? 444/24/hvg/stb...
-
Sza_Sa
senior tag
Még mindig - itt is - vannak emberek, akik jónak gondolják a Kkp gazdasági tevékenységeit?
Javaslom, költözzenek Kínába vagy az egyéb, nagyon demokratikus államok egyikébe.
Érdekes, mindegyik kínai, orosz, é-koreai milliárdos nyugatra megy nyaralni, nyugati iskolákba, egyetemekre járatja gyerekeit, nyugati javakat vásárolnak, stb...nem éreztek ebben némi ellentmondást kína-oroszfanok?"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
félisten
-
spect80
senior tag
válasz Alteran-IT #38 üzenetére
Ezeket aztán perelheted, sok sikert hozzá
-
Alteran-IT
őstag
Ja, ha van még olyan a kínai hatóság által na "kínai interneten" nem cenzúrázott oldal, ahol nincs ilyen jellegű cenzúra, akkor leírhatod, max. ha nem tetszik a kommunista pártnak, akkor onnantól kezdve szar életed lesz, még a "fekete" kocsi is bevisz elbeszélgetésre, mint ahogy itt is a TEK kb. hajnal négykor kiszált egy idősebb embernél és be is vitték egy facebook poszt miatt, mondom egy facebook poszt miatt, ha esetleg nem sikerülne felfogni, persze rémhírkeltés címen, ami mint kiderül, nem volt igaz, de egyszerűbb volt hajnalban kiszállni egy idős bácsinál és bevinni, mint előbb utána járni.
De ugyan ez volt szegény gyerekkel, aki egy kifli áráért vett BKV bérletet a fidesz által jó drágán vett jó sz@r rendszeren, szegény meg megírta mert jól lett nevelve, hogy gyerekek ilyen hiba van a rendszeretekben, azt már nála is kint volt másnap reggel a TEK, csak nálunk meg a hasonló kommunista országokban van ilyen, máshol az ilyeneknek pénzjutalmat és elismerést adományoznak, szóval bocsi, én sem szeretem a szivárvanyt, de én is inkább a "hanyatló" nyugathoz húzok, mint ehhez a fiatal demokratáknak beállított vén posztlommunista félkegyelműek által irányított pofátlan álszent áldemokráciához.Egyébként meg ezért simán perelhetőek, ha eddig nem tanultak a szankciókból és az azok miatt bekövetkezett veszteségekből, akkor majd tanulnak a nagyobb pénzbírságokból, látszik a kommunistáknál nem sok ész van és ahhoz képest hogy diktatúrát hoznak létre kemény szabályokkal az állampolgárok részére, ők maguk mégis azon vannak, hogy lehetne mindent kijátszani, ami nekik nem tetszik, ez ám a jó példamutatás. Az ilyenek cégei bukjanak csak, főleg hogy nem hogy olcsóbbak lettek volna a telefonok, még kb. majdnem drágultak is úgy, hogy egy jelentős szolgáltatáscsomag nem is elérhető, törvényes úton ugyebár.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ez a megoldás miben jobb mint feltenni egy AuroraStore-t?
És miben biztonságosabb ahhoz képest ha abból indulok ki, hogy annak az "ÁSZF"-je is kiemeli, hogy lehetséges, hogy az azon használt account törlésre kerül, mert a gugli "ÁSZF" tilja ezt a módot. Ez meg nem épp "haver" mobil OS-e, és "csak egy frontend"-nél bőven több....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
hemaka
nagyúr
Minek szívatja magát bárki is ilyen mobillal, nem is értem...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Hallosz
senior tag
Azt hittem valami olcsó Google mobil, amikor rájöttem, hogy nem az abba is hagytam a cikket. Ez a márka a legkevésbé sem érdekel(t) Elannyira, hogy a Huawei routeremet is lecseréltettem a Telekommal.
-
spect80
senior tag
válasz guriga1234 #29 üzenetére
És mi az amiből kérsz, amivel komfortos lennél?
-
Segal
veterán
Kinaban is leirhatod
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz guriga1234 #30 üzenetére
Ne eroltesd naluk az USA az egy szent hely ahol viragzik a demokracia...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
-
p2pp
őstag
válasz Plazmacucci #19 üzenetére
Curve appot használom.
Megy NFC is!!!Minden másra megy a K&H Bank.
Simple is megy.
De az Otp nem megy!
Szép kártya sem megy.
Csekket icsekk appal fizetem be.
Yt Vanced megy, mint állat simán. 😃
Emailre a gyárit használom.
Gspace csak a Drive, Fotók, Cellmapper.
Máv is megy.
Meki, Coca Cola nem megy.
Ennyi![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Segal
veterán
Szerintem mond le az internetelofizudat mert lehet a kinaiak mar a ph forumot olvassak...
Viccet felreteve azert valahol rohejes hogy az emberek napi szinten mar azt is megosztjak magukrol hogy milyet sz*rtak, de a kinaiaktol meg rettegnek"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
-
bollokcs80
Korrektor
Nagyon jó, alapos cikk, teljesen egyetértek Danival, jó az ötlet, csak a kivitelezés és az adatbiztonság problémás. A Huawei sajnos körön kívül van jelenleg, bármennyire is fájó.
B.Cs.
-
DrDoktor
senior tag
Persze.Senki nem szereti a zombi hálozatokat-Tűzzel vassal írtani kell.Mindenkire veszélyes vagy ha ilyen feltört eszközzel netezel.Rám is ha nagyon szigorú akarok lenni.
Annyira ne legyél már leegyszerűsítve ,hogy ezt a Facebook apphoz hasonlítod...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Maradjunk annyiban hogy mindenkirol minden nagyhatalom mindent tud...
Ennyi erovel az internetre se gyertek fel mert veszelyes..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jeni
félisten
a HMS szoftver fejlesztők merre járnak?
a gyártónak érdekében állna egy ilyen csapat fenntartására. -
Segal
veterán
Ezt a hozzáállást sohasem értettem. Neked származik belőle valami hátrányod? Nem. Akkor meg minek szeretnél másnak rosszat?
Én speciel a f*szbookot nem használom, de attól még kampányolok a betiltása mellett..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
joey04
titán
félmegoldás, félhivatalosan. kuka.
-
batai15
félisten
Ezen megoldások illetve készülékek használata erősen mazochizmus kategória.
-
veterán
Aztán ott van az is, hogy a fejlesztőről szinte semmit nem tudni, egy kínai internet szolgáltatóhoz tartozó @163.com-os cím van csupán megadva elérhetőségként
Még a GDPR előtt üzemeltettem több WPMU alapú weboldalt, a spam regisztrációk fele erről a domainről érkezett (amíg le nem tiltottam a domaint).Többet között ezért is nagyon kockázatosnak érzem a cikkben bemutatott program használatát.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
törölt tag
Hulladéknak tűnik, akinek fontos a GMS inkább ne vegyen Huaweit. Nem olyan nagy érvágás szerintem ha más márka után kell nézni.
-
DrDoktor
senior tag
Borzasztó aggályokat vet fel.EU jó lenne ránézne
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek
- Mini-ITX
- CES 2025: Három fülhallgató, két fejhallgató - ezeket hozta az Earfun
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest