- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
ha tényleg erősen strapa, akkor szerintem szebb mint egy Sonim.
-
GALARDO
addikt
Ez nagyon bejön!Vízmániás lettem amióta megvan a Defy.
-
Taki30
tag
Itt páran szerintem félre értenek valamit
A telefon nem luxus mobil.Csak a gyártó eddig luxus mobilokban utazott.
Szerintem a cikk címe szójáték. -
JR.CSé
senior tag
Erre kinek van szüksége?De most tényleg
-
raulicio
senior tag
"strapabíró luxusmobil" na ennek mi értelme? a két szegmens annyira távol van egymástól, hogy csak na...
-
Taki30
tag
A strapabírása elég komolyan hangzik.A korábbiak viccesek voltak.Csak egy példa leesett a Samsung b2100 és volt,hogy repedt a kijelző.Persze nem a tizedikről.
-
BoC1ka
senior tag
nemhinném hogy a fokokkal kéne menőzni...akármelyik telefon kibí + - 50 fokot...
63 ezerből veszek egy rahedli 3ezer forintos telefont aztán egyik begödlik kapom elő a másikat
-
AMD Power
titán
Egy picivel lehet nagyobb is a kijelzője.
-
Rickazoid
addikt
Kinek mi a szép. Ha nem hagyományos telefon lenne, hanem okostelefon, csak jóval nagyobb méretben és persze érintőkijelzővel, az alja sem lenne ennyire lekerekített, csak mint a felső része, akkor ez kifejezetten szép lenne szerintem. Így is szépnek mondanám, ha a fekete példányon a szürke és a narancs helyett sötétvöröst használtak volna, a gomboknál is.
Vajon van aktív zajszűrése? -
-
Ádám16
addikt
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
azért írtam, h a defy-sek ne támadjanak meg.
erősen strapabíró, mint pl. ez a készülék.. -
meroly
veterán
Egész jónak ígérkezik..... hacsak nem lesz tényleg féltégla.
amanoba: micsoda avatar, gratula
-
A cikk végére vártam a technikai paramétereket, kíváncsi lettem volna...na majd kéőbb.
-
gerilee
aktív tag
Nekem így ránézésre nem tűnik kesztyűben is könnyen kezelhetőnek. Hacsak nem féltégla méretű a telefon.
-
Blyan
félisten
Mitől luxusmodell? Mert az ára alapján nem az, és nem vagyok sznob, tehát nem panaszkodom, sőt tetszik is.
-
rudymester
senior tag
Annyira nem is drága. Van az a réteg, akiknek jó szolgálatot tenne. Nem is értem, hogy a nagy gyártók miért nem gyártanak strapafonokat. Samsungnak van egy-egy modellje, de a Nokia, SE az utóbbi időben nem adott ki ilyent. Ha nem is lehet belőle sok milliót eladni, de ez is egy piaci rés, miért nem használják ki?
-
Ádám16
addikt
az az innováció még várat magára, hogy egy telefon erősen(!) strapabíró legyen, és szép szvsz..:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest