- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
A Breaking the Bank at Caligula's küldetést hol lehet elérni? Már minden megvan, csak ez maradt ki.
-
Mela Kehes
addikt
Másik érdekes dolog. Megvan minden főküldetés, a Las Venturasban lévő bankrablósdiból hiányzik az utolsó és nincs sehol a jelzés ahová mehetnék. Bug?
-
Mela Kehes
addikt
Retek egy jaték ez. A parkolós mellékküldi már másodjára szivat meg. Ott állok és nem jön kocsi, amit leparkolhatnék. Így nehéz lesz megcsinálni, pedig anno elsőre ment.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #130 üzenetére
Akkor csak pihentetni kellett.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #127 üzenetére
Próbáld a küldit újra megcsinálni.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Peterson_ #118 üzenetére
Nem vettem észre bugot. Valamelyik autó kicsit rángatva-ugrálva megy. A nagyobb gáz - és ez PC-n is így volt - a játék végén nem szabad Madd Dogg házában menteni. Mentettem ott, aztán beszaggatott a játék, majd kidobott. Még jó, hogy volt autosave mentésem.
A lovit hol találom?
A vonatos küldetést egyszerűen nem értem, mi a nehéz benne. Nekem most is elsőre sikerült. Szépen a vonat mellett megyek, Smoke pedig lelövöldöz mindenkit. Vigyázni kell a vonatokra és kész. -
Mela Kehes
addikt
Van egy kis gondom a területfoglalással. (Igazán már PC-n is ez volt.)
Egyszerűen egyes területeken nem tudok bandaháborút kezdeményezni. Nem jönnek bandatagok, akiket lelőhetnék, sima gyalogosokat is hiába ütlegelek, nem jönnek elő. Van más megoldás is? -
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #110 üzenetére
Én attól a küldetéstől tartok, amikor Las Venturasban motoros repcsivel kell a sugarast utolérni.
-
Mela Kehes
addikt
A repülőt lehet gombokkal is irányítani valahogy?
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan lehet hátulról nyakon szúrni valakit a játékban? Mindig csak össze-vissza kaszabolok és a második őrnél sohasem jutok tovább.
-
Mela Kehes
addikt
Megvagyok a tűzoltóssal is. Hát durvább, mint PC-n. A kocsit még csak-csak, de az embereket igencsak kellett vadásznom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #72 üzenetére
Pont most csináltam meg a vonatos küldetést, semmi extra, elsőre sikerült. Mondjuk nekem ez nem tartozott a nehezek közé régen sem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #72 üzenetére
A checkpoint hogy működik?
-
Mela Kehes
addikt
Olyan mintha ez a verzió kicsit könnyítve lenne. Bár lehet ezt csak bebeszélem magamnak. Az OG Loc motoros üldözése elsőre sikerült, pedig pc-n sokat szívtam vele. Most is legalább 4-szer durván lemaradtam és mégis sikerült. Az automata célzás csak hab a tortán.
-
Mela Kehes
addikt
Nekem Air-en többször is csinált olyat, hogy ha az Autosave-vel töltöttem vissza a játékot, akkor a házban a mozgás helyett nézelődni tudtam. Ettől eltekintve hibátlan, le van fújva az összes tag és meg is kaptam érte a bónuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest