- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
Üdv!
Szifonra van valami csalás?Pl. örök élet,örök lőszer,stb.
Nekem a gta a csalásról szól. -
Peterson_
addikt
válasz
AeSDé Team #126 üzenetére
Hű, jó későn vettem észre a választ, de így is köszönöm
-
Mela Kehes
addikt
A Breaking the Bank at Caligula's küldetést hol lehet elérni? Már minden megvan, csak ez maradt ki.
-
-
törölt tag
Az a baj, hogy 5s-en nalam 15perc a jatekban -10%. Imadom, nagyon jora sikerult, de ezek sajna mar iPhone-ra nem valok, inkabb iPad. Pedig en teljesen elvagyok ezekkel a jatekokkal iPhone mereten is.
-
Mela Kehes
addikt
Másik érdekes dolog. Megvan minden főküldetés, a Las Venturasban lévő bankrablósdiból hiányzik az utolsó és nincs sehol a jelzés ahová mehetnék. Bug?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Mela Kehes #138 üzenetére
Nálam semmi baj nem volt azzal a küldetéssel, igaz hogy vártam rá egy percet de megjött.
-
Mela Kehes
addikt
Retek egy jaték ez. A parkolós mellékküldi már másodjára szivat meg. Ott állok és nem jön kocsi, amit leparkolhatnék. Így nehéz lesz megcsinálni, pedig anno elsőre ment.
-
Light527
csendes tag
Helló!
Valaki nem tudja, hogy lehet saját zenét berakni?(droid) -
AeSDé Team
őstag
válasz
Mela Kehes #131 üzenetére
Azóta is produkálta párszor, eltűnik a floppy, a radarról az ikonok, a boldok eladói, stb minden amit használni lehet. (járművek nem)
Annyit kell tenni hogy kényszerített leállítással bezárom a játékot, és újraindítom. Ha még valakinek ilyesmi van akkor ez elméletileg megoldja -
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #130 üzenetére
Akkor csak pihentetni kellett.
-
AeSDé Team
őstag
Közben megjavult magától
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Mela Kehes #128 üzenetére
Az a gáz hogy nincs meg a mentés róla. Illetve van egy nagyon régi Claud mentésem, de az több órányi játékkal arrébb volt :/ akkor csak az maradt.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #127 üzenetére
Próbáld a küldit újra megcsinálni.
-
AeSDé Team
őstag
Van egy kis gondom, San Fierroban megöltem Rider-t egy küldiben, utána haza indultam elmenteni a játékot. De nincs ott az ikon. Elmentem más házakba, be lehet menni, de nincs bent se mentés, se ruhaszekrény. Boltokban nincs eladó.
Ezt valahogy lehetne javítani? Nincs korábbi mentésem. -
icons
addikt
válasz
Mela Kehes #123 üzenetére
-
icons
addikt
válasz
Mela Kehes #121 üzenetére
Tán nem kellett egyszer egy lovit kirabolni? Valamilyen küldetés biztosan volt vele kapcsolatban!
-
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #119 üzenetére
PC-n nagyon sokat játszottam, a szokásos bugokat megszoktam,ezek nem is zavarnak.
Nem tudom egyszerűen, végig megyek a vonat mellett, de vagy kettő, vagy egy ember megmarad a hídig.
Vagy esetleg fel kell menni az emelvényekre végig, vagy pont a mozdony közvetlen közelében kell maradni?
Annál a résznél még nem tartok, amit említesz, de köszi, megjegyzem
A "lovi"-t/fogadóirodát Inside Track néven találod.
a Mulholland kereszteződés alatt találod meg Los Santosban.
De van valamelyik kisvárosban is. így fest -
Mela Kehes
addikt
válasz
Peterson_ #118 üzenetére
Nem vettem észre bugot. Valamelyik autó kicsit rángatva-ugrálva megy. A nagyobb gáz - és ez PC-n is így volt - a játék végén nem szabad Madd Dogg házában menteni. Mentettem ott, aztán beszaggatott a játék, majd kidobott. Még jó, hogy volt autosave mentésem.
A lovit hol találom?
A vonatos küldetést egyszerűen nem értem, mi a nehéz benne. Nekem most is elsőre sikerült. Szépen a vonat mellett megyek, Smoke pedig lelövöldöz mindenkit. Vigyázni kell a vonatokra és kész. -
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #117 üzenetére
Sziasztok!
Almásoktól kérdezem, hogy nálatok is bugos a játék?
Droidon most már működik, cserébe nagyritkán jelentkeznek-főleg az átvezetők alatt- fehér textura villódzások.
Ami viszont sokkal idegesítőbb és nagyon gázos játszhatóság szempontjából is, hogy ha a kocsiba akarok szállni, beleértve akár a saját garázsomban parkoló verdákat is, a gombra nyomva egész egyszerűen eltűnik az összes mozgó objektum a látótávolságon belül, tehát minden jármű és gyalogos.
Próbáltam már mindenféle trükköt, de nem igazán jöttem rá, hogy hogyan lehet kiküszöbölni.
Azért pl misszió közben ezzel irdatlanul meg lehet szívni.A másik: Lovinál ha fogadok, a pénzt leveszi, de a nyereményt nem írja jóvá....nice one
Illetve a Big Smoke motorral vonatot üldözős missziót valaki meg tudta csinálni?
Gépen is szívás volt, de itt kb 50x-re sem tudtam megcsinálni. -
icons
addikt
válasz
Mela Kehes #115 üzenetére
Mármint pl futnak utánad
Magának a megölésnek kell a megfelelő területen történnie. Tehát ha valahogy sikerül őket átcsábítani, az is jó. Nem tudom, mennyit köröztél ott, nekem 5 percnél nem nagyon volt több (bár PCn több élmény körözni, mint mobilon)
-
icons
addikt
válasz
Mela Kehes #113 üzenetére
Azt hiszem, az is jó, ha más területről "áthozod" őket (ez akkor jó, ha van a közelben)
De szerintem én is csak eleget maradtam ott, és egyszer csak megjelentek -
Mela Kehes
addikt
Van egy kis gondom a területfoglalással. (Igazán már PC-n is ez volt.)
Egyszerűen egyes területeken nem tudok bandaháborút kezdeményezni. Nem jönnek bandatagok, akiket lelőhetnék, sima gyalogosokat is hiába ütlegelek, nem jönnek elő. Van más megoldás is? -
Peterson_
addikt
válasz
AeSDé Team #110 üzenetére
Szerintem kár félni tőle, már csak abból is kiindulva, hogy én is mindig PC-s voltam.
Szokható.
PSP/PS1 játékokkal simán jó,mert a legtöbb eleve ilyen irányításra lett kitalálva.
Verekedős pl csak ilyennel jó, de az autós is kb ugyanez a kategória.
A képernyő tapicskolásnál szerintem mindenképp jobb, azt viszont neked kell eldöntened, hogy meg ér-e neked kb 10-12K ráfordítást( kell ugye a GameKlip, meg a kontroller) és hát attól függ, hogy melyiket mennyiért tudod beszerezni.
Én pl eBayről vettem, a kontroller angliából jött, a GameKlip meg Kaliforniából, de utána már egyszerű az egész- és máshogy nem is leszel hajlandó játszani)
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #110 üzenetére
Én attól a küldetéstől tartok, amikor Las Venturasban motoros repcsivel kell a sugarast utolérni.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #100 üzenetére
Sikerült a küldi, de hát hogyan? Trükközni kellett. A vonat elé hajtok többszáz méterrel, leszállok, és a hitman skilles AK47-el leszedem az összeset a vonatról. Máshogy nem ment
Amúgy tényleg könnyebb valamennyivel, de a repülő irányítás nehéz, főleg a kis RC repcsi, rá se lehet érezni, logikátlan. 4 nyillal PC-n ezerszer könnyebb volt az a küldi.Peterson: sosem volt konzolom, és mindig is utáltam haveroknál FPS-t játszani kontrollerrel. BF nagyon nem ment. De más TPS autoaim játékokkal könnyedén játszottam (pl crackdown). Mindig is PC-s voltam.
Szerinted megéri venni egyet, vagy csak szenvedni fogok az analóg karokkal? -
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #105 üzenetére
Ja, hogy tapi.
Így már értem -
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #103 üzenetére
Te mivel irányítod?
-
Peterson_
addikt
válasz
AeSDé Team #100 üzenetére
Egyébként úgy veszem észre, hogy jelentősen meg van könnyítve néhány küldetés.
De majd kíváncsi vagyok hogy fog menni pl az amit említettél.
Mert én is szívtam vele anno PC-n...na meg még sok másikkal is -
Mela Kehes
addikt
A repülőt lehet gombokkal is irányítani valahogy?
-
AeSDé Team
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz
AeSDé Team #98 üzenetére
Hogy milyeneket, azt én sem tudom-szerintem azért nem találtál changelogot, mert nincs changelog
-
De a lényeg, hogy megy tőle. -
Peterson_
addikt
Na letöröltem, újratettem, aztán feldobta az 1.3-as frissítést, mostmár jó.
Max grafikán gyönyörűen fut, azért durva, hogy jobban fest, mint anno a gépemen
Viszont DualShock-kal nyomom és valamit elbaltáztak rajta, mert teljesen meg van keveredve az irányítás.
Érdekes, mert a játék jó gombokat mutat(háromszög beszállás, kör vissza, stb) viszont fel vannak valamiért cserélődve. -
AeSDé Team
őstag
Ez a játék baromi jó, átkocsikáztam San Fierroba, loptam egy helit, amivel berepültem a reptérre és elloptam egy repcsit. Az irányítás a légi járműveknél is nagyon egyszerű, miközben nem történt semmi lebutítás.
...aztán sajnos lelőtt egy rakéta a 4* miatt, szóval oda a szép fehér repcsim -
AeSDé Team
őstag
Letöltöttem, és hibátlanul fut Xperia SP-n, leszámítva azt amikor mentés betöltéskor néha kiesek a világból
A port minősége szerintem jobb mint az előző két résznélKódok működnek? Mert nekem USB billentyűzetem nincs, de az egeremet PC-n bemakróztam néhány kóddal, rádugtam telefonra és azokat nem veszi be a játék :/
-
Bembee12
aktív tag
Nekem tökéletesen megy droidon... igaz nem maxon "csak" highon...(Jiayu G3T mtk6589t)
-
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #90 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed?
~1500Ft volt árnak írva, rábökve ~1900Ft-öt fizettem érte, aztán neki is állt letölteni több mint két GB-öt. -
sqpp
őstag
Nekem fut... csak hát.. már kicsit gyenge hozzá a tablet... bár szerintem egy optimalizálással még lehet rajta javítani.. úgymond normálisan fut.. maxon
-
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #87 üzenetére
Nem.
Menü, ott beállítás, villámgyors betöltés, aztán 2 mp fekete képernyő és kidob.
Note 3(JB 4.3)
Inkább ültek volna rajta még egy hetet... -
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #82 üzenetére
Eddig megérte, hozzá a szokásos Rockstar Android-port színvonalát.
New game-re kattintva kidob.
Sebaj, indítsuk újra a divájszt.
Oké, 1.2-es SA frissítés, na majd most.
-Ja nem.
Mindegy, regisztráljuk , hátha.
-Ja ez sem...Ejnye-ejnye Rockstar. -
sqpp
őstag
Kiderült hogy a Android/data mappába vannak a fájlok.. fura
Eddig szinte mindent az Android/obb mappában voltak -
sqpp
őstag
válasz
Peterson_ #83 üzenetére
Egyenlőre még nem szedtem le a Playről, előtte mindig megbizonyosodok hogy menne-e egyáltalán... de egyenlőre olyan gondom van hogy "elvileg" nincsenek meg a letöltött fájlok.. holott megvannak...
egyébként sok Play-es kommentem olvastam, hogy mikor elindították azt írta, hogy a letöltés sikertelen, mert nem vetted meg a játékot..
-
Peterson_
addikt
válasz
Mela Kehes #82 üzenetére
Király
Nekem mondjuk ez volt a kedvenc epizódom, csak hát sok múlik a porton.
Már csak 900 mega.
Ahogy néztem menni fog dualshockkal is. -
sqpp
őstag
Én már le is szedtem, már másolom fel sd-karira, majd írok hogy milyen, vagy egyáltalán megy-e
-
Light527
csendes tag
válasz
AeSDé Team #77 üzenetére
Megjelent droidra is: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtasa
-
sqpp
őstag
válasz
AeSDé Team #77 üzenetére
A héten... pontosabbat senki sem tud.. de bírd már ki ezt a pár napot.. Szerintem hétvégére várjátok péntek, szombat hajnal.
-
AeSDé Team
őstag
Sehol semmi infó az Androidos megjelenésről?
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan lehet hátulról nyakon szúrni valakit a játékban? Mindig csak össze-vissza kaszabolok és a második őrnél sohasem jutok tovább.
-
Mela Kehes
addikt
Megvagyok a tűzoltóssal is. Hát durvább, mint PC-n. A kocsit még csak-csak, de az embereket igencsak kellett vadásznom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #72 üzenetére
Pont most csináltam meg a vonatos küldetést, semmi extra, elsőre sikerült. Mondjuk nekem ez nem tartozott a nehezek közé régen sem.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
AeSDé Team #72 üzenetére
A checkpoint hogy működik?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Mela Kehes #71 üzenetére
Egész biztosan könnyített. Eljutott már valaki odáig ahol Cross motorral kell leszedni a vonat tetejéről 4 fickót mielőtt átérnek a másik városba? Azzal gépen órákat szívtam, lehet hogy 50x újra csináltam, ha nem többször.
Remélem könnyebb lesz, anno sok küldi kiidegelt mire végig tudtam játszani (szenvedni) a játékot.De ha mégse lenne könnyebb, ott a checkpoint rendszer, nem kell minden küldetést a legelejétől újrapróbálni.
-
Mela Kehes
addikt
Olyan mintha ez a verzió kicsit könnyítve lenne. Bár lehet ezt csak bebeszélem magamnak. Az OG Loc motoros üldözése elsőre sikerült, pedig pc-n sokat szívtam vele. Most is legalább 4-szer durván lemaradtam és mégis sikerült. Az automata célzás csak hab a tortán.
-
AeSDé Team
őstag
Cheat kódok működnek valahogy? Jó lenne Hydrával repkedni már az elején
-
Mela Kehes
addikt
Nekem Air-en többször is csinált olyat, hogy ha az Autosave-vel töltöttem vissza a játékot, akkor a házban a mozgás helyett nézelődni tudtam. Ettől eltekintve hibátlan, le van fújva az összes tag és meg is kaptam érte a bónuszt.
-
quailstorm
félisten
válasz
AeSDé Team #66 üzenetére
talán mert nem kell külön megírni 5-6 videokártyára, meg nem kell számolni 3000 féle hardverrel...
de azt meg elvárják hogy mindenkinek a gépén azonnal hibátlanul és lagmentesen fusson -
AeSDé Team
őstag
Semmi infó arról hogy zöld barátocskánk mikor kapja meg a játékot? Az almára miért adják előbb? :?
-
Elims
veterán
Így van,a real racing 3 a legszebb autós játék iphone-ra,de olyan gusztustalanul van megoldva,hogy borzalom! 2havonta szoktam vele egy-egy versenyt menni,összesen egy órát sem játszottam vele. Nagyon rámentek a pénzre és pont ezért nem kapnak tőlem 10fillért sem.
Ha bárki tud arra bármilyen .... megoldást,kérem írjon egy üzenetet.Cibere: Szia!
A san andreas-t mondod?Az nagyon lassú iphone4-en. :-/
Nem hiszem,hogy lesz benne állítási lehetőség,akkor már beletették volna. De rögtön úgy írták,hogy 4s-től. -
sqpp
őstag
válasz
quailstorm #59 üzenetére
Igen
Maxon fut egyébként.. max felbontás, dinamikus árnyékokkal, max látótávval, és fps limit kikapcsolva
Én is csodálkozok... a legtöbb 2013-as játék elindul szinte tökéletes fps-elEzért is írtam, hogy a legtöbb játék csak optimalizálás kérdése..
lásd pl, van olyan játék aminek nagyon jó grafikája, a "rendszerigény nagy" és ugyebár alig fut..
aztán van egy ugyan olyan rendszerigényű játék, aminek még lehet jobb is a grafikája, még is szépen fut..
szóval, ha megfigyeled a legtöbb játék szinte futna sok tableten, telefonon, csak akik csinálják azt a játékot, azoknak nem nagyon van idejük optimalizálni.. meg hát mi is sürgetük őket, hogy adják már ki az új frissítést, arra az adott játékra.. és nem is mindenki jelenti azt, hogy neki épp hogyan fut a játék, vagy csak nem tudja hogy kellene felvenni a kapcsolatot a gyártókkal. Nálam ha általában egy játék nem fut, akkor azt jelzem nekik emailben, és legtöbbször azt a választ kapom úgymond hogy megpróbálják optimalizálni, stb. és általában a következő frissítéskor már javítják is a gondot.f -
sqpp
őstag
válasz
quailstorm #57 üzenetére
Hát nekem 512 ramon, 1Ghz-en (MALI-400 GPU) a Vice City tökéletesen fut. És infernussal mentem végig az Ocean Beach-i úton "200-al".
Nekem megy a legtöbb játék rendesen, még a Real Racing 3 is, pedig valljuk be annak van a legjobb grafikája autós játékok terén még is fut tökéletesen. Szóval a legtöbb játékos optimalizálástól függ..
Speciel a GTA 3 is futott, illetve még a Gangstar Vegas is.. ami sokaknak szaggat. És teljesen játszható FPS-el.. -
Bembee12
aktív tag
Hát nekem tetszett a 3 meg a Vice City is mobilon, hosszabb utazásra(40-60 perc) tökéletes.
Rosszul optimalizált Vice City??? Nekem lag nélkül megy (4mag 4x1,5GHz) és már 4,5 inch-en (720p) is élvezhető. Várom már ezt is droidra. Szvsz a San Andreas a legjobb GTA rész( najó az 5 holtversenyben van). Remélem itt is lehet kocsit cserélni (pl.:GTA3), és a Cleo módok is működnek, bár nem valószínű... -
sqpp
őstag
válasz
quailstorm #35 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=EWER8IkwA14
itt még is rendesen megy neki...
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #52 üzenetére
Iphone4-re többen panaszkodnak,hogy lassú a 7-es rendszer...
Én szerencsére nem voltam türelmetlen kíváncsi és maradt a 6.1.3. Tökéletes.
De ez már nagyon off..Gondoltam rá,hogy rápróbálok erre a san andreas-ra,de a linkelt videód után kizárt.
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #50 üzenetére
5.1.1-es 3gs-en nagyon szaggatott. Ez 100%!
Talán nem volt olyan lassú mint a linkelt videó,de tényleg játszhatatlan volt. -
quailstorm
félisten
már bocs, de a GTA3 hibátlanul megy 3GS-en, és a vice city is jobban megy mint azon a videón i4-en a san andreas...
bocs, tévedtem... iOS6-tal már nem megy úgy... iOS5-tel még tök folyamatos volt, most néztem videón, 6-oson rendesen beszaggat, kb olyan mint a vice city. De egyáltalán nem olyan mint a linkelt i4-es videó. Valamikor ilyen FPS-sel még ezt játszottam, igaz PC-n.
-
olbaidhun
őstag
Száz szónak is egy a vége, meglepően ügyesek a srácok és jól optmilazálták a játékukat a kor telefonjaihoz mérten... Azért egy GTA4 bughalmazhoz mérve ez mérföldkő.
Optimalizálni ma már senki sem szeret / tud.
-
icons
addikt
És ezt nekünk honnan kellett volna tudnunk?
BTW én Nexus5-re felraktam a VC-t, és egészen szépen fut, az irányítás is elviselhető (nyilván jobb kontrollerrel, és barátaival). A helis RCs épületrobbantós küldetés elsőre sikerült vele (ami sokaknak PCn se megy rögtön).
Viszont jobban meríti az akksit, mint ahogy a töltő képes tölteniÉs ezen az akksi mérete sem segít, egyedül a gyorsabb töltés (talán HTC One tölt a leggyorsabban, vannak erről tesztek).
Töltőre dugva, TVre kirakva a képet és valami gamepadra rádugva viszont már egészen kellemes lehet a dolog
-
Elims
veterán
válasz
quailstorm #35 üzenetére
Vmikor ilyen volt 3gs-en a gta3.
Talán egy percig sem bírtam. Abban reménykedtem,hogy majd mostantól gyorsabb lesz,nem,akkor majd mostantól,nem,akkor....
Iszonyat rossz.
Köszi! -
Peterson_
addikt
A Rockstar nem nagyon szeret optimalizálni, de legalább vannak grafikai beállítások.
A Vice City vagy fél évig bugosan volt hagyva, illetve bizonyos -akkori felsőkategóriás- telókon sem futott rendesen.
Remélem azért natív gamepad támogatás megoldott lesz itt is.
Anélkül tényleg nem ér egy kalap sz**t sem, főleg ahogy a videókat nézem. -
GALARDO
addikt
Valami nem stimmel.
-
Sonja
nagyúr
Elméletileg a mai nap folyamán jön ki Androidra!
-
Eclips21
őstag
Kivancsi leszek a lassan 3eves s2-n hogy fog szaladni.
Jovore jon a PC-n is szarul futo GTA 4? XD
-
quailstorm
félisten
Mit akarsz 1magtól meg 512 RAMtól egy olyan rendszeren ami úgy laggol mint egy S5230? Átlag Intel Atom PC vagy GMA3100 se szereti nagyon a játékot. Igenis jó teljesítmény lesz. Kíváncsi vagyok droidon lesz-e egymagos cucc egyáltalán ami meg bírja szólaltatni...
egyébként majd még várjuk meg mit művel iOS5-6-on. Sokkal jobb lesz.
-
Shing
őstag
válasz
quailstorm #35 üzenetére
Pfff... ez aztán a teljesítmény.
-
olbaidhun
őstag
válasz
ViiiiktorOC #23 üzenetére
+1
Tényleg elképesztő. Méretét tekintve pedig elég optimalizált a stuff! -
Peterson_
addikt
válasz
callmeakos #31 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, bár eddig mind a két résszel játszottam, ott meg volt minden.
Ja nem, nagy szívfájdalmamra a Vice Cityből kimaradt a Billie Jean -
callmeakos
veterán
És betelették az összes San Andreas tulajdonságot?
-szabadon bejárható terültet
-teljes story
-járművek, stb...? -
Peterson_
addikt
Tényleg hányinger ez az IOS kivételezés.
Lassan már erről portolnak PC-re is...
Na mindegy, várom már hogy jöjjöndroidra, tuti befizetek rá.
DualShock-kal,5,7"-on,értelme is van játszani. -
DiVaD
senior tag
Én anno megvásároltam a GTA3-at, de azóta le is töröltem... egy ideig jó volt, de ilyen kis kijelzőn max. anno baromkodni volt jó és kész. Mondjuk iPad-en bejött.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hát ez nagyon durva!
Különálló ujjak az emberek kezén
Javított árnyékok
Átdolgozott menü, és HUD
Élénk színek, tükröződés a kocsikon
Előnézeti ikonok a fodrásznál.
És csak 1,63 GB, azt hittem lesz vagy 3. -
Jakesz
addikt
Ez szerintem ugyanúgy felesleges, mint a III vagy a Vice City. Arra jó, hogy bemutassa a technika fejlődését, miszerint 10 év alatt már maroknyi gépeken elfutnak azok a játékok, amiket 10 évvel ezelőtt még böhöm gépeken futtattunk. De azt el nem tudom képzelni, hogy valaki normálisan el tudjon GTA-zni ilyen irányítással.
-
Elims
veterán
Ha vki kipróbálja sima iphone4-en,kérem írja meg az eredményt.
Nagyon szaggat? -
Szatyor95
senior tag
Gondolom ugyan olyan katasztrofális lesz, mint az eddigi 2 próbálkozás.
-
alevan
őstag
... de hamarosan érkezik Android, és Windows Phone rendszerekre is.
Vajon Win8-RTre nem jön modern appként? (vicces lenne Win8.1 alatt metro appként játszani vele
).
-
bbTamas77
aktív tag
Végre, legjobb GTA.
-
az a szomorú, hogy az apple még csak nem is fizet ezekért az (időleges) exkluzivitásokért, mint ahogy a konzolháborúban szoktak a nagyok. Deus Ex fall július óta nem jelent meg Android-ra. (Azóta van iOS-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest